• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

beni de aranıza alın ben de 20 eylül gelini olucam kısmetse :)
her şeyi kendimiz yapıyoruz masraf olarak; yavaş yavaş hazırlıyorum gerekenleri. yeni nişanlandığımız için büyük şeylere giremedik daha :)
ortada gelinlik-damatlık- beyaz eşya- mobilyalar vs yok yani :) sadece düğün mekanını tuttuk, nikah tarihini aldık, balayını ve uçak biletini aldık

Aslında önemli olanları halletmişsin :) balayı için nereye kadar verdiniz

hoşgeldiin :) valla biz iki senedir nişanlıyız daha saydıklarından hiç biri yok bi tek salon tutuldu oda taaa ekim ayında mecburi olarak yoksa zor bulunur burda salon.. olsun herşey zamanla olur yavaş yavaş hallolur herşey beraber olduktan sonra ufak tefek eksikler evlenincede hallolur yeterki kavuşalımda sevdiceklerimize :16:

aamiin.. Allah yuva kurana yardım edermiş kuzum çok şükür halimize beterin beteri var borçlada olsa kurabilelimde yuvamızı.. hem borç yiğidin kamçısıdır demişler daha hırslı çalışırız dört elle sarılırız işimize ekmeğimize... :)

amin canım hayırlısıyla dügünleri atlatalım artık daha çok calısıp ödeyecez borcları Allah ın izniyle

Canim fotograflarina bak begenirsen anlas sonucta bi kere evleniyoruz butcemize gore en iyisi neyse onu secicez elbet. Tum gun 300 alana dikkat et gunun berbat olmasin sonra bi de :nazar: ben bir suru gorusme yaptim albumsuz 350 diyen bir kadin da vardi ama guvenemedim simdi buyuk gunu bekliyorum cok umutluyum vallahi darisi hepimizin basina :16:

ya valla bende bilemedim işte 2 saat albümsüz 350 diyenin facebookta sayfası var çektikleri çok güzel ama diğeri bütün gün 300 diyenin henüz bişeyini görmedim incelicem bakıcam artık duruma göre annemde diyoki bütün gün sizle napıcak acıkıcak beraber yemek yiceksiniz başbaşa kalmak istediğiniz an olucak oda yanınızda olcak hahah ay anne dedim ya ne alem kadınsın ogün başbaşa kalabileceğimizi düşünüyomusun dedim yani kalamazsınız tabide neyse laf olsun işte diyo :9: oda endişelendi bütün gün bizle ve sonuç kötü olabilir diye

beni de aranıza alın ben de 20 eylül gelini olucam kısmetse :)
her şeyi kendimiz yapıyoruz masraf olarak; yavaş yavaş hazırlıyorum gerekenleri. yeni nişanlandığımız için büyük şeylere giremedik daha :)
ortada gelinlik-damatlık- beyaz eşya- mobilyalar vs yok yani :) sadece düğün mekanını tuttuk, nikah tarihini aldık, balayını ve uçak biletini aldık

hoş geldin tatlım benimkide 20 si:16:
aslında esas sıkıntılı işleri halletmişsin onlar daha çok yoruyor mobilya dediğin ne ki bikaç yere bakarsın kafanda bi tarz bellidir ona göre bütçeni ayırıp alırsın yavaş yavaş olur halledersin :nazar:

Eki Görüntüle 1092607
Kızlar seçtiğim yatak odası takımı nasıllll ? İnsan çok kararsız kalıyo :49:

harika canımmmm:16: bende bakmıştım bunun bi benzerine çok hoş gerçekten güle güle kullan şekerim :54:

20 Eylül diye düşünüyoruz tatlım.Henüz gün almadık.Haziranda sözlenicez daha :) Söz ve düğün arası kısa olacağı için ben herseye bakıyorum şimdiden :) Snn ne zaman hayırlısıyla

ohh ohhh 20 eylüller çoğalıyor süppperrr:9: olsun sen şimdiden hazırlan son ana bırakma hiç bişeyini kafan rahat bi şekilde yap bitir

ay valla öyle herşey maddiyat
ben bugün bir arkadaşımın arkadaşıyla görüştüm fotoğraf çekimi için kuaförden düğüne çekerim 300 lira dedi albümüde ozalitçide yaptırırsın dedi onuda düşünüyorum şuan diğer adam sadece 2 saat çekicek oda albümsüz 350 yapıyo

canım ozalitçide çıkartmak ne oluyor ? :)

kızlar bir akıl verin bana. Nikahım salonda kıyılacak. Nikah dairesinde kıyılsaydı 50-100 tane neyse artık nikah şekeri yaptırıp dağıtacaktım. ama şimdi salonda olunca yaklaşık 1000 kişi olacak, hadi 1000 kişi gelmesinde 500 kişi olsun, yine çok. Bu kadar kişiye hatıra olarak nikah şekeri dağıtamam. Napsam ki? Benden bir anı da kalsın istiyorum, arkadaşlarıma, yakın akrabalarıma. Bir de şeker değil de sabun düşünüyorum. Çok güzel çeşitleri var bayıldım. Ya da küçük şişelerde kolonya vs de olabilir. Şu an karar vermedim, bu şimdilik önemli değil. Fikir verin bana ne yapabilirim?

canım ozalitçide çıkartmak ne oluyor ? :)

bu fotoğrafçıların verdiği albüm var ya ya kristal ya da panaromik ve aile albümü diye onları baskı yapan yerlerde yaptırınca daha uyguna geliyor fotoğrafçılar hem baskı parası alıyo hemde kendileri ekstra parasını alıyor bizlerden o yüzden daha mantıklı sadece çekim yaptırıp sonra kendimizin baskı yaptırması

bu fotoğrafçıların verdiği albüm var ya ya kristal ya da panaromik ve aile albümü diye onları baskı yapan yerlerde yaptırınca daha uyguna geliyor fotoğrafçılar hem baskı parası alıyo hemde kendileri ekstra parasını alıyor bizlerden o yüzden daha mantıklı sadece çekim yaptırıp sonra kendimizin baskı yaptırması

Mantıklı aslında. Benim fotoğrafçı kuaförden düğün salonuna kadar çekim yapacak, albümsüz olunca 300, albümlü olunca 800. şimdi 500 tl fark da az değil hani. Kendim çıkartsam albümlü falan kaça gelir sence

Mantıklı aslında. Benim fotoğrafçı kuaförden düğün salonuna kadar çekim yapacak, albümsüz olunca 300, albümlü olunca 800. şimdi 500 tl fark da az değil hani. Kendim çıkartsam albümlü falan kaça gelir sence

Valla bilmiyorum canim onu daha sormadimsorunca hber veririm ama okdar ucurum degildir

kızlar bir akıl verin bana. Nikahım salonda kıyılacak. Nikah dairesinde kıyılsaydı 50-100 tane neyse artık nikah şekeri yaptırıp dağıtacaktım. ama şimdi salonda olunca yaklaşık 1000 kişi olacak, hadi 1000 kişi gelmesinde 500 kişi olsun, yine çok. Bu kadar kişiye hatıra olarak nikah şekeri dağıtamam. Napsam ki? Benden bir anı da kalsın istiyorum, arkadaşlarıma, yakın akrabalarıma. Bir de şeker değil de sabun düşünüyorum. Çok güzel çeşitleri var bayıldım. Ya da küçük şişelerde kolonya vs de olabilir. Şu an karar vermedim, bu şimdilik önemli değil. Fikir verin bana ne yapabilirim?

Becerin varsa kendin yapabilirsin kuzum bide herkes gelmeden masalara koydur kimse sonradan banada banada demesin

Canım 300 TL sırf fotoğraf biraz abes geldi kalitesinden iyice emin ol pişman olma :)
Panaromik albüm setinin kalitesine göre fiyat veriyorlar, 350 TL den başlıyordu mert albümde fiyat ben oradan yaptırdım fotoğrafçım halletti herşeyi 1000 TL verdim ve şimdi pişman değilim çerçevesi albümleri birde fotoğrafçımın özel süprizleri çok orjinaldi :)

Son düzenleme:
hoş geldin tatlım benimkide 20 si:16:
aslında esas sıkıntılı işleri halletmişsin onlar daha çok yoruyor mobilya dediğin ne ki bikaç yere bakarsın kafanda bi tarz bellidir ona göre bütçeni ayırıp alırsın yavaş yavaş olur halledersin :nazar:

Ins dediginiz gibidir canim ya, elde var dugun yeri, nikah tarihi ve balayi yani :) beyaz esya mobilya falan hic yok. Bir de her seyimizi kendimiz yapiyoruz ondan dusundurmuyor değil nasil isin icinden cikicagimiz.
Senin ne durumda hazirliklarin

Ins dediginiz gibidir canim ya, elde var dugun yeri, nikah tarihi ve balayi yani :) beyaz esya mobilya falan hic yok. Bir de her seyimizi kendimiz yapiyoruz ondan dusundurmuyor değil nasil isin icinden cikicagimiz.
Senin ne durumda hazirliklarin

Benim bi ev kaldi ortada yok hic bisey fotografci ayarlicam kuafor ve ev belli olduktan sonra hali perde gbi detaylar bizde gunu bu hafta alicaz 20 si dye aylar oncesnden kararlastrdik yeride tuttuk bi almasi kaldi

Benim bi ev kaldi ortada yok hic bisey fotografci ayarlicam kuafor ve ev belli olduktan sonra hali perde gbi detaylar bizde gunu bu hafta alicaz 20 si dye aylar oncesnden kararlastrdik yeride tuttuk bi almasi kaldi

Yeri ihmal etmeyin alin hemen canim biz gittigimizde bile epey gunler dolmustu (kucukcekmece nikah sarayinda)

Back