2014 eylül gelinleri de buraya:))

duvak ve bu renkli gelin çiceklerı dahil bide kına gecesi dış çekim olacak.dış çekim hediye ama hafta içi bır gün bende o yüzden kınamı cuma gecesı yapıp dış çekimi kullanacam

İyiymiş :) bence gayet uygun. Bende el çiçeğimi pembeli beyazlı aldım. Açtığım konularda gelinlik modelim var :)

http://www.husniyemoda.com.tr/tr/Default.aspx?s=4&Yili=2014&AnaKat=&KayitNo=2014171240

bu gelinligikten diktırecem ama cok mu sade acaba kalp yaka kısmına baska taşlarmı yaptırsam :18:

Bence çok güzel değişikliğe hiç gerek yok tacını biraz gösterişli alırsın o zaman dengeli olur benim gelinliğin üstü çok taşlı olduğu için ben abartısız bi taç aldım. Bi de şimdi el yapımı taçlar çıktı kristal mi neymiş onlarda çok güzel duruyo bi bak istersen

Tas inci falan koydurma boyle sade guzel beline renkli bi kusak koydurabilirsin eger giderse gelinlige gozumde canlandiramadim tam.

Tşk ederim yorumlarınız için el çiçeği ıcın resımler varmı bakabilecegımız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eylül ayında yagmur yagmaz diyor kaynanam bende dış çekim için korkuyordum ama herkez öyle diyor hava eylul ayında guzel olur yagmur olmaz dedıler

Normalde kültür ve etkinlik yöneticisinin ama 4 senedir kabin memuruyum. Evlenene kadar kabin memurluğu yapıp sonra kendi işime geri döneceğim inşallah

Evet evet:)) 2014 Tugce'lere ugurlu gelmişş:)

Balayi yerine karar veren var mii?

Balayı için karar veremedik veren varsa bizede yardımcı olsun :9:
bu sıralar sadece evimizle ugrasıyoruz eşyalarımızı aldık 1 hafta sonra gelıyor evımıze dün akşam duvar kagıttı yaptık bazı yerlerine çok güzel oldu kızlar :16:

Back