2014 eylül gelinleri de buraya:))

aynen bızımde salon tutuldu ama nikah tarıhı almadık daha erken dıye dusunuyorum nasıl olsa oda nıkahı olacak 2 ay önceden gitsek olur
aynen bizimde ssalon tutuldu ama gün almadık. Bana çok erken geliyor. Daha 5 koca ayımız var :( Bir de salonda mı yapsak nikah dairesinde mi karar veremedik henüz :/

ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı :16:

Son düzenleme:
Ay herkesin farklı dertleri var bende fotoğrafçı gelinlik kuaför düğün mekanı ayarladım başka bişeye bakamıyoruz para bitti😄
canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme sen:emir_bebek:

canım benim sıkma canını daha çok var. Kimse nakit parayla düğün yapmıyor ki zaten, borç harç bir şekilde halloluyor işte. Üzülme sen:emir_bebek:

aynen katılıyorum herşey bi yolunu bulur zaten sıkıntı yapmaya gerek yok.. bizim aileler ortak karşılayacak herşeyi aslında ben çalışıyor olsam iki aileye yük olmak istemzdik ama böyle o
ldu malesef.. birazını da biz üstlenelim diyorum ama nişanlım pek öyle düşünmüyor :34:

herkes salonda olsun diyor bana da :) Benim için çok önemli değil sevdiğimle evleniyorum ya o önemli, nerde olursa olsun:54::54:
:9: sende haklısın tabi

Son düzenleme:
acaba salonda nikah yapsak çok ücret farklı olur mu banada güzel fikir gibi geldi :21:
çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydum :50::50: ). Sabit bir fiyatı yok belediyeden belediyeye değişiyor. Bizimki kaç para isteyecek acabaaa :52:

ben salonda istiyorum bence daha güzel ve anlamlı :16:

bencedesalonda çok güzel oluyo bende öyle yapıcam :)

çok mu az mı bilemiyorum ama fark istiyorlar baya (300-600 gibi rakamlar duydum :50::50: ). Sabit bir fiyatı yok belediyeden belediyeye değişiyor. Bizimki kaç para isteyecek acabaaa :52:

benimki hiç istemiyo çünkü tuttuğum salon aynı zamandada nikah işlerine bakıyo :)
nikah işlemleri içinde para ayırmak lazım bır sürü işlem gerekıyor

kesinlikle para yetişmiyor hiç bişeye

iyi bari bu evlılık hazırlıgında hersey o kadar cok para harcanıyor kı artık ne yapacagımızı sasırtık
daha kına gecemız var bakalım onda neler harcanacak

Back