2014 eylül gelinleri de buraya:))

Balayı için karar veremedik veren varsa bizede yardımcı olsun :9:
bu sıralar sadece evimizle ugrasıyoruz eşyalarımızı aldık 1 hafta sonra gelıyor evımıze dün akşam duvar kagıttı yaptık bazı yerlerine çok güzel oldu kızlar :16:

Ay şöyle evi hazır olana çok özeniyorum bizim hiç bişey belli değil-;(

Ay şöyle evi hazır olana çok özeniyorum bizim hiç bişey belli değil-;(

Biz biraz erken başladık çünkü nişanlımlım evi var biz sadece içini doldurmaya çalışıyoruz ama hala eksik çok sizde yavaş yavaş başlayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz biraz erken başladık çünkü nişanlımlım evi var biz sadece içini doldurmaya çalışıyoruz ama hala eksik çok sizde yavaş yavaş başlayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ev hazır olsa başlarız tabi kira mı satın mı alınacak belli değil o yüzden bekliyoruz bakalım

Aynen ole canım ev alınırsa hemen başlarız artık ama kira olursa biraz daha zor olur[/Q

umarım hayırlısıyla ev sahipi olursunuz canım benım sevındıgım tek nokta kira derdım olmayacak yoksa hem düğün borçları hem kira zorluk yaşanır
Inş canım ya ev almakta çok zor anca ailelerden biri yardım ederse ole oluyor genelde

Eylül ayında yagmur yagmaz diyor kaynanam bende dış çekim için korkuyordum ama herkez öyle diyor hava eylul ayında guzel olur yagmur olmaz dedıler

Hic korkma canim allahin izniyle yagmur falan olmaz komsunun kizi ekimde evlendi gecen yil gunesliydi hava dis cekimide superdi :16: Bende bu yil havanin cok guzel olucagini dusunuyorum insallah.gelinlik fotografci dis mekan makyoz hersey hazir oh diycem kuaforumu de netlestirirsem :1:

inşallah canım, benim için en önemlisi saç makyaj :( Gelinliği bir şekilde taşıyorsun onun bir havası var zaten ama berbat bir saç ve makyaj gelini çirkinleştirebiliyor :/

Altina imza atarim gelinbasi cok onemli gelinlik isterse dunyanin en gorkemli gelinligi olsun sacin makyajin kotuyse bitti o gunun buyusu :/

Hic korkma canim allahin izniyle yagmur falan olmaz komsunun kizi ekimde evlendi gecen yil gunesliydi hava dis cekimide superdi :16: Bende bu yil havanin cok guzel olucagini dusunuyorum insallah.gelinlik fotografci dis mekan makyoz hersey hazir oh diycem kuaforumu de netlestirirsem :1:

Tşk ederim canım benım içimi rahatlattın valla :16:

Altina imza atarim gelinbasi cok onemli gelinlik isterse dunyanin en gorkemli gelinligi olsun sacin makyajin kotuyse bitti o gunun buyusu :/

aynen öyle nişan saçımı herkez cok begenmişti düğün sacımıda orda yaptıracam devamlı gıttııgım kuaför.tek korkum makjaz acaba fondeten filan kendım iyi biseyler mi alsam

Back