2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Eşimin ailesi bursada , rutın olarak 3 haftada bir gidiyoruz , evet bende sevıyorum Bursayı miss gibi havası ist.dan uzaklaşmak iyi geliyor ,
Ya benım doktor çok gerekli görmedikçe rapor vermiyor kafadan istemeye çekiniyorum , sağlık ocağının 2 gün verdiği raporlarla idare ediyorumbazen.
2 günden fazlasını kurumlara yazmıyorlar ,

canim aile durummu burda anlatmistim bikackez hatirlamazsin uzun hikaye:) kisacasi zamaninda ailesi icin herseyi yapan tek evlat olmama ragmen annem cocuklar olunca bin yurlu bahaneyle 2cocukla birakti gitti aramadi o zamandan beri.zaten 6yillik evliligimde hic huzur vermedi kaynanalik yapti hep.suan gorusmuyorum.canim ben yalniz oldgmdan esim beni dinlendirmek icin hrrseyi yapıyor sagolsun.etrafimda birileri olsa bu kadar olmazdi.kresten de aldim oranin masrafi da yokya ondan biraz rahazti

Ben şimdi geldim. Muayene kuyruğundayim dün akşam 5 ten beri hem hareketleri arttı bebegimin hem de kasılma hiç durmadı sabah 8 e kadar. Devlette sıra yokmuş özel e geldik biz de. Onda da sıra 48 bekliyoruz bakalım halen

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah allah bi görün bakalım ne dityecek doktor ,
Bu özellerinde hiç belli olmuyor sağı solu, paramızla devlet hastanesı muamelesi görebiliyoruz ,

Kasılma nasıl birşey yaa ? sancı batma gibi birşey değil diimi etin çekiliyormuş gibi mi oluyor

Burdayim c canım .iki çocukla yine en çok ben giriyorum valla:))

Ah canımmm supergirl'ümm benımm

Ayy dun akşam eve gidince cup yatayım dedım ne mumkun evı sildim ev tellıklerını makıneye attım yıkansın temız temız basalım die oldu sonra iftar saati gittik yemek ye eve gel 10:30 , sonra meyve ye tv ye bak oldu 11:45 yattık 12 de.
sahur için eşime hazırlayayım die 2 ye saat kurduk bi uyandık 13 dk var ezanın okunmasına hemen kalktık ne bulduysam masaya çıkardım eşim yedı , tam bir faciaydı ve hala dınlenmiş değilizzzz bu akşam eve gidince direk yatmaya kararlıyım uykuyuuu çok seviyorum bennn yahuuuu

Günaydın herkese.jang canim durum ne bizede haber ver meraktayim.umarim bir sıkıntı yoktur.

Kızlar bebek iyi muayene oldum 40 cm 1500 gr olmuş maşallah. Da sorun bende muayene sırası beklerken eşim kantine gitmişti oğlana birşeyler almaya tam o an isim anons edildi oğlanı alıp kosayim derken rampadan nasıl olduysa yuvarlandım :-( acile götürdüler önce geldik muayene sırası kaçtı diye öğle arasına kadar beni sandalyede o agriyla kipirdamayan ayakla beklettiler. Tekrar Tekrar söyledik de öğle arasından önce kavga dövüş aldılar neredeyse öyle muayene oldum. Durum bu kırık yok ama ayak çok şiş kıpırdamıyor birkaç gün sonra tekrar kontrole gideceğim bağlar için

Canim uykuyu ben de cok severdim ama bebis olunca uykusuzluga da alisiyorsun.gecen gece bi kere uyandilar.gece de 00:30da yatmama ragmen bikere kalktiklari icin oyle dinlenmisimki sabah 5te ayaktaydim uyuyamadim 1saat:)) insan uzun uykuya aliskin olmayinca uyaniyor böyle iste:))
gecmis olsun canim masalh kuzuya ama dikkatli ol Allah muhafaza kas yapıcam derken gözünü cikarma

Ay çok geçmiş olsun ya hey Allahım şok oldum canım okuyunca .

Buz vs koymanı söylediler mi her kremide vermiyorlar sürebilsen ..

Ay çok geçmiş olsun ya hey Allahım şok oldum canım okuyunca .

Buz vs koymanı söylediler mi her kremide vermiyorlar sürebilsen ..
Buz verdiler evde de devam et dediler krem değil ağrı arttıkça parol alabilirsin dediler :-(

gecmis olsun canim masalh kuzuya ama dikkatli ol Allah muhafaza kas yapıcam derken gözünü cikarma
Sorma canım artık biraz dinlenirim evde babaya iş çıktı

Gunaydin herkese.dun gece bi ates basti uyuyamadim.gece 2de kalktim 3, 5a kadar filan ayaktaydim.bugun dokuluyrm cok uykum car.karnimdakinin hareketi dunden beridir azaldi bugun doktora gidicem bi ara

Gunaydin herkese.dun gece bi ates basti uyuyamadim.gece 2de kalktim 3, 5a kadar filan ayaktaydim.bugun dokuluyrm cok uykum car.karnimdakinin hareketi dunden beridir azaldi bugun doktora gidicem bi ara

selam canım , vücut sıcaklığı bende de var ama uyutmayacak kadar değil , =(
dinlenemediğin için azalmıştır belki bugün güzel bir uyku çektikten sonra yarın bak bakalım nasıl olacak hareketler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…