- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.341
ay kuzum ben kavga dövüş idare ediyorum ama en ufak birşey olsa onlara önce ben koşuyorum derdimi tasamı da genel olarak bilmezler ama sorarlarsa söylerim. sizinkiler hiç aramıyor mu yaa? ne demek bırak yeni torunu aslan gb bi oğlan bi kız torunları var dah ne istiyorlar. insan onların yüzünü görmeden sesini duymadan nasıl yaşar nasıl ananeyim der?? bi de böyle mübarek günlerde küs olmaktan çok korkuyorum ben. hep de bu zamanlar birbirimize gireriz şeytan dürtüyor işte..
iyi keyif yapmışsınız canım.. biz de ramazandan önce öyle yapıyorduk. güya oruçlu olan eşim benim pilim 9 da bitiyor yoksa sahurda çok kötü hasta oluyorum kalkamıyorum hiçbir şekilde. yatsıyı beklemeden yatıyorum gece kalkınca kılıyorum o kdr yani.. ama birgün dışarıda yemek yiyeceğiz haftada bir gün olarak şartladım kendimi paracıklar fazla gitmesin diye. geçen hafta bizimkilerle gezerken belki 800 belki daha fazla harcandı iki günde. o yüzden kıyamıyorum kocişime. üstelik hesapladığımız haziran maaşı da yatmadı hesabıma ondan eziyet etmeyeyim adama :)
bursalı mıydın mona canım sen? bursada 3 yıl çalıştım daha geçen ay oradaydım annem de bursalı. çok severim. işte zor oluyordur sıcaklarda Allah yardımcın olsun.. rapor al çık istersen. ocakta raporlar sıfırlanıyor ne de olsa.. şimdi alacağın rapor farkettirmez gb geliyor. sene sonuna kadar neredeyse ücretli izinde olacağız.. bunalırsan düşünme derim..
ben de kızlar 10 kg yu aşmış bulunuyorum ama 58 im henüz. göbüş aldı başını gidiyor fırsatını bulursam yollarım da şoka girersiniz diye korkuyorum :))
benim iç karnım dar herhalde. normalde 1-2 sene arayla doğum yapanlarda hiç çıkmıyor bile karın. şekil a :çılgın anne :)) bizimki 5.aya kdr dayanabildi o günden beri koca balonum benim :))
canim aile durummu burda anlatmistim bikackez hatirlamazsin uzun hikaye:) kisacasi zamaninda ailesi icin herseyi yapan tek evlat olmama ragmen annem cocuklar olunca bin yurlu bahaneyle 2cocukla birakti gitti aramadi o zamandan beri.zaten 6yillik evliligimde hic huzur vermedi kaynanalik yapti hep.suan gorusmuyorum.canim ben yalniz oldgmdan esim beni dinlendirmek icin hrrseyi yapıyor sagolsun.etrafimda birileri olsa bu kadar olmazdi.kresten de aldim oranin masrafi da yokya ondan biraz rahaztiay kuzum ben kavga dövüş idare ediyorum ama en ufak birşey olsa onlara önce ben koşuyorum derdimi tasamı da genel olarak bilmezler ama sorarlarsa söylerim. sizinkiler hiç aramıyor mu yaa? ne demek bırak yeni torunu aslan gb bi oğlan bi kız torunları var dah ne istiyorlar. insan onların yüzünü görmeden sesini duymadan nasıl yaşar nasıl ananeyim der?? bi de böyle mübarek günlerde küs olmaktan çok korkuyorum ben. hep de bu zamanlar birbirimize gireriz şeytan dürtüyor işte..
iyi keyif yapmışsınız canım.. biz de ramazandan önce öyle yapıyorduk. güya oruçlu olan eşim benim pilim 9 da bitiyor yoksa sahurda çok kötü hasta oluyorum kalkamıyorum hiçbir şekilde. yatsıyı beklemeden yatıyorum gece kalkınca kılıyorum o kdr yani.. ama birgün dışarıda yemek yiyeceğiz haftada bir gün olarak şartladım kendimi paracıklar fazla gitmesin diye. geçen hafta bizimkilerle gezerken belki 800 belki daha fazla harcandı iki günde. o yüzden kıyamıyorum kocişime. üstelik hesapladığımız haziran maaşı da yatmadı hesabıma ondan eziyet etmeyeyim adama :)
bursalı mıydın mona canım sen? bursada 3 yıl çalıştım daha geçen ay oradaydım annem de bursalı. çok severim. işte zor oluyordur sıcaklarda Allah yardımcın olsun.. rapor al çık istersen. ocakta raporlar sıfırlanıyor ne de olsa.. şimdi alacağın rapor farkettirmez gb geliyor. sene sonuna kadar neredeyse ücretli izinde olacağız.. bunalırsan düşünme derim..
ben de kızlar 10 kg yu aşmış bulunuyorum ama 58 im henüz. göbüş aldı başını gidiyor fırsatını bulursam yollarım da şoka girersi
niz diye korkuyorum :))
benim iç karnım dar herhalde. normalde 1-2 sene arayla doğum yapanlarda hiç çıkmıyor bile karın. şekil a :çılgın anne :)) bizimki 5.aya kdr dayanabildi o günden beri koca balonum benim :))
10kilo almissin yani:) karnin kilona gore normal bence merak etme.60 la başlamıştım ilk 3ay 3kilo verdim sonra onu aldımüzerine 7 kilo aldım
merhabalar kızlar
biz geldikkk :)))
Ben şimdi geldim. Muayene kuyruğundayim dün akşam 5 ten beri hem hareketleri arttı bebegimin hem de kasılma hiç durmadı sabah 8 e kadar. Devlette sıra yokmuş özel e geldik biz de. Onda da sıra 48bekliyoruz bakalım halen
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın herkese.jang canim durum ne bizede haber ver meraktayim.umarim bir sıkıntı yoktur.
nerelerdesinnn
Burdayim c canım .iki çocukla yine en çok ben giriyorum valla:))
Günaydın herkese.jang canim durum ne bizede haber ver meraktayim.umarim bir sıkıntı yoktur.
Kızlar bebek iyi muayene oldum 40 cm 1500 gr olmuş maşallah. Da sorun bende muayene sırası beklerken eşim kantine gitmişti oğlana birşeyler almaya tam o an isim anons edildi oğlanı alıp kosayim derken rampadan nasıl olduysa yuvarlandım :-( acile götürdüler önce geldik muayene sırası kaçtı diye öğle arasına kadar beni sandalyede o agriyla kipirdamayan ayakla beklettiler. Tekrar Tekrar söyledik de öğle arasından önce kavga dövüş aldılar neredeyse öyle muayene oldum. Durum bu kırık yok ama ayak çok şiş kıpırdamıyor birkaç gün sonra tekrar kontrole gideceğim bağlar içinAllah allah bi görün bakalım ne dityecek doktor ,
Bu özellerinde hiç belli olmuyor sağı solu, paramızla devlet hastanesı muamelesi görebiliyoruz ,
Kasılma nasıl birşey yaa ? sancı batma gibi birşey değil diimi etin çekiliyormuş gibi mi oluyor
Canim uykuyu ben de cok severdim ama bebis olunca uykusuzluga da alisiyorsun.gecen gece bi kere uyandilar.gece de 00:30da yatmama ragmen bikere kalktiklari icin oyle dinlenmisimki sabah 5te ayaktaydim uyuyamadim 1saat:)) insan uzun uykuya aliskin olmayinca uyaniyor böyle iste:))Ah canımmm supergirl'ümm benımm
Ayy dun akşam eve gidince cup yatayım dedım ne mumkun evı sildim ev tellıklerını makıneye attım yıkansın temız temız basalım die oldu sonra iftar saati gittik yemek ye eve gel 10:30 , sonra meyve ye tv ye bak oldu 11:45 yattık 12 de.
sahur için eşime hazırlayayım die 2 ye saat kurduk bi uyandık 13 dk var ezanın okunmasına hemen kalktık ne bulduysam masaya çıkardım eşim yedı , tam bir faciaydı ve hala dınlenmiş değilizzzz bu akşam eve gidince direk yatmaya kararlıyım uykuyuuu çok seviyorum bennn yahuuuu
gecmis olsun canim masalh kuzuya ama dikkatli ol Allah muhafaza kas yapıcam derken gözünü cikarmaKızlar bebek iyi muayene oldum 40 cm 1500 gr olmuş maşallah. Da sorun bende muayene sırası beklerken eşim kantine gitmişti oğlana birşeyler almaya tam o an isim anons edildi oğlanı alıp kosayim derken rampadan nasıl olduysa yuvarlandım :-( acile götürdüler önce geldik muayene sırası kaçtı diye öğle arasına kadar beni sandalyede o agriyla kipirdamayan ayakla beklettiler. Tekrar Tekrar söyledik de öğle arasından önce kavga dövüş aldılar neredeyse öyle muayene oldum. Durum bu kırık yok ama ayak çok şiş kıpırdamıyor birkaç gün sonra tekrar kontrole gideceğim bağlar için
Kızlar bebek iyi muayene oldum 40 cm 1500 gr olmuş maşallah. Da sorun bende muayene sırası beklerken eşim kantine gitmişti oğlana birşeyler almaya tam o an isim anons edildi oğlanı alıp kosayim derken rampadan nasıl olduysa yuvarlandım :-( acile götürdüler önce geldik muayene sırası kaçtı diye öğle arasına kadar beni sandalyede o agriyla kipirdamayan ayakla beklettiler. Tekrar Tekrar söyledik de öğle arasından önce kavga dövüş aldılar neredeyse öyle muayene oldum. Durum bu kırık yok ama ayak çok şiş kıpırdamıyor birkaç gün sonra tekrar kontrole gideceğim bağlar için
Canim uykuyu ben de cok severdim ama bebis olunca uykusuzluga da alisiyorsun.gecen gece bi kere uyandilar.gece de 00:30da yatmama ragmen bikere kalktiklari icin oyle dinlenmisimki sabah 5te ayaktaydim uyuyamadim 1saat:)) insan uzun uykuya aliskin olmayinca uyaniyor böyle iste:))
evet herkesin bana tek söylediği bol bol uyu hep bol boll uyu diyolar ,
Buz verdiler evde de devam et dediler krem değil ağrı arttıkça parol alabilirsin dediler :-(Ay çok geçmiş olsun ya hey Allahım şok oldum canım okuyunca .
Buz vs koymanı söylediler mi her kremide vermiyorlar sürebilsen ..
Sorma canım artık biraz dinlenirim evde babaya iş çıktıgecmis olsun canim masalh kuzuya ama dikkatli ol Allah muhafaza kas yapıcam derken gözünü cikarma
Canim uykuyu ben de cok severdim ama bebis olunca uykusuzluga da alisiyorsun.gecen gece bi kere uyandilar.gece de 00:30da yatmama ragmen bikere kalktiklari icin oyle dinlenmisimki sabah 5te ayaktaydim uyuyamadim 1saat:)) insan uzun uykuya aliskin olmayinca uyaniyor böyle iste:))
evet herkesin bana tek söylediği bol bol uyu hep bol boll uyu diyolar ,
bu sıcakta uyunmuyor ki...
Gunaydin herkese.dun gece bi ates basti uyuyamadim.gece 2de kalktim 3, 5a kadar filan ayaktaydim.bugun dokuluyrm cok uykum car.karnimdakinin hareketi dunden beridir azaldi bugun doktora gidicem bi ara
sıcak yüzünden benimde elimde ayağımda yanma var. tahlilleri yarın göstereceğim doktora bende, bir türlü yarın olamadı gitti bu aycanım benim de bazen azalıyor hareketi ama sonra düzeliyor, boş yere gitme bence, sağ tarafına yatıp karnına dokununca hareketini hissediyorsun.
Gunaydin herkese.dun gece bi ates basti uyuyamadim.gece 2de kalktim 3, 5a kadar filan ayaktaydim.bugun dokuluyrm cok uykum car.karnimdakinin hareketi dunden beridir azaldi bugun doktora gidicem bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?