- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.281
Merhaba canim ben hic kullanmadim vitamin vs, ilk cocukta da kullanmamistim doktorum da ustelemedi iyi besleniyorsan alma dedislm kızlar siz vitamin ilacını kullanıyormusunuz doktorum bıraktırdı bana şimdi tedirginim vitaminsiz kaldım diye
gecmis olsun canim bizimkinin de olmustu cikolatadan.. yumurta domates cikolata cilek bunlara bir bakmanı oneririm. bir de ilac kullanmis miydin o önemli. .cocuklarda maalesef test negatif olabiliyor
hepsine bakıldı ama bişey çıkmadı. bugn de aynı düzelme fazla yok. akşam tekrar gçtürürcem dr. saol ilgine :)
Gunaydin canimmmGunaydinn inşallah hepimizin güzel gecr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canimmGünaydın Kızlar
Bayadır giremiyordum bugün anca fırsat buldum. Yarın doktor kontrolümüz var, ve doktora sormam gereken bir sürü şey var.
Üç gündür baş dönmelerim ve halsizliğim arttı.
Dün popomun üzerine oturamaz haldeydim kemiklerim çok sızladı.
32. haftayı beklemeden dr raporu alınmıyor sanırım.
Şimdiki sorum sizeeee :)
Çalışıyorum ve 32. haftadan sonra ücretli izin hakkım doluyor yani tahmini 21 temmuz haftası, çevremdeki bir kesim arkadaşım dayan çalış bebişinle vakit geçir derken bir taraf ise erken çık havalar çok sıcak evde duş al dinlen uykuya ve dinç olmaya çok ihtiyacın olacak der siz ne düşünürsünüz kızlar bir fikir verin bana.
Hakkinda hayirlisi olsun canimYarin tekirdaga annemlerin yazligina gidicez 10 gun ordayim.. Valiz hazirliyorum bir yandan evi topluyorum
En onemlisi bugun tayin kuaralari var dua edin benim icin hic umudum yok... Bursada 2 yer acildi ama muhtemelen ben gelemem offf aciklansin da stresten kurtulayim
Yok canim yaa dpresyona girmem yakindir .dun aksam yikamistim .sabah tarcin kavanozunu dok.usler uztleri baslari hep tarçın. Yapismis da kafalari yPis yapis.tekrar yikadim mecbur sinirim kalkti.bu ara cok gerginim.hamileligim ilerledikce tahammülsüzlesiyorum .Selam kizlar nasilsiniz bakalim..kimse girmiyor mu yaw topige..
Benim ogtt testim iyi cikti cok sukur tiroid de iyi hemoglobin yani kan hafif dusuk umarim demir kullan demez doktorum daha sonuclari goetermedim
Cilgin anneeeeee nasil oldu kizin umarim hala yormuyordur seni,
dayanabilirsen calis bence.ilerde bebek icin lazim olucak.Günaydın Kızlar
Bayadır giremiyordum bugün anca fırsat buldum. Yarın doktor kontrolümüz var, ve doktora sormam gereken bir sürü şey var.
Çalışıyorum ve 32. haftadan sonra ücretli izin hakkım doluyor yani tahmini 21 temmuz haftası, çevremdeki bir kesim arkadaşım dayan çalış bebişinle vakit geçir derken bir taraf ise erken çık havalar çok sıcak evde duş al dinlen uykuya ve dinç olmaya çok ihtiyacın olacak der siz ne düşünürsünüz kızlar bir fikir verin bana.
Selam kizlar niye bir iki kisi disindw kimse girmiyoooo kus muyuz
Benim tayin olmadi maalesef
Ben varim...........:))
Sıcaktan bayılıyorum, pc nin ısısına bile katlanamıyorum, o yüzden sık girmiyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/inci-uzayan-sallanir-besik-karyola-bebek-odasi-107435016
bu beşiği sipariş ettim bu arada umarım pişman olmam. bebeğin kıyafetleri de tamam. bir tek temizlik malzemeleri kaldı ama ne alacağımı bilmiyorum.
şampuandı, yağdı vs neler lazım bir türlü bulamadım.
Günaydın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?