2014 eylül anneleri geyik formatı :))

benden de Günaydin kizlar nasilsiniz kardelen cim doktora gittinmi sen

Şükür iyiyim ev taşıyorum o yüzden iki gundur 5 saat uykuyla işe geldim kendımı çok yorgun hissediyorum dizlerim ağrıyor =(

onun dışında şükür halimizie ,
Bu arada kandılınız mubarek olsunn çok dua edelim bugün , bebeklerimize Allah günahlarımızı aff etsın ,

amin cnm hepkmizin kandili mübarekolsun Allah hepimize hayirli yazgilar yazsin
sanada kolay gelsin hamile hamile ev tasimak kolay degil bnm de az ayakta kalayim iki gundur karnim sertlesiyor adim atamiyorum vitamin eksikliginden mi acaba

amin cnm hepkmizin kandili mübarekolsun Allah hepimize hayirli yazgilar yazsin
sanada kolay gelsin hamile hamile ev tasimak kolay degil bnm de az ayakta kalayim iki gundur karnim sertlesiyor adim atamiyorum vitamin eksikliginden mi acaba

beslenmen nasıl yeterli besleniyorsan vitamını doktorlar vermiyor , ben ilk 3 ayda içmiştim sonra kesti vitamını ..

sertleşmede dinlenınce geçiyor karnımın sol tarafı bazen taş gibi oluyor evde yatıp uzanınca ıyı oluyordu ,

İyi kandiller kızlar.
Uzun zamandır doğru düzgün giremiyorum. Bir kaç haftadır hiç iyi değilim. Ne uyku uyuyabiliyorum ne de sağlığım iyi.
Yarın doktora gideceğim, midem bulanıyor, sürekli huzursuzum, ellerim ayaklarım şişiyor falan. Hamileliğimin en kötü günleri bunlar sanırım.

Geçmiş olsun neden böyle oldun acaba ? el ayak şişmesi tuzdan kaynaklanıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…