- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Valla yeterince törpiledim kendimi ama fedakarlık için karşı tarafın da bunu haketmesi gerekiyor.Karşındaki adam gibi bir insan değilse sabrın taşıyor. Sen o kadar işi tek başına halledebiliyorken sürekli annesine danışan birini erkek olarak görmüyorsun. Bir sorun olduğunda çözüm bulamıyor ve kafası çalışmıyor resmen.
İnan ki çocuğum olması benim için mucize oldu, yıllarca olmadı çünkü ama bebeğimin tek şanssızlığı babasının o olması. Ailemdeki herkes aldır dedi, çünkü ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyordu hepsi ama aldıramadım. Pişman değilim çünkü belki bir daha hiç çocuğum olmayacak ama seçme şansım olsa, babasının o olduğu bir çocuk istemezdim.
Biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz ve kendimizi ezdirmemeliyiz. Özellikle de anne bağımlısı olanlarına. Çünkü bu tip kadınlar da ezikliklerini kamufle etmek için oğullarının üzerinden gelinlerini sömürüyorlar.
abbowww çokkk bak bende diyim
kahvaltı yaptım reçel tereyag tahın-pekmez peynır - peynırlı omlet domates salatalık sut bır bardak ,
öğlen bulgur pilavı, köfte, soğuk ayran çorbası, karpuz , maden suyu ,
4 te elma yicimm arayada fındık badem soktuk mu ,
akşamda annemde ziyafet var . kuru patlıcan dolması, karışık domastes soslu kızartma ( bunlar benım ısteklerım di özelliklennn yaptı) dahada başka şeyler kesin yapmıştır . ev halkı yemek seçtiği için
ana sen beni geçicen yakında
ee anneye gidince olsun o kadar canım ..
ye canım yee ohh sefan olsun
evet iştah fena açık , yinede temkinli olmak lazım,,
hah ben şimdi bi tane albeni yiycem kantinden söyledim
benim de iştahım açık da akşam çocuklardan fırsat olmuyor ,onlar yatınca çay ve meyve faslına geçiyoruz
kaçta yatıyorlar, inşallah bizde ben işe başlamadan yemek uyku düzenini oturturuz ,
inş. oturtursun canım ,ben kuralcı bir anneyim baştan alıştırdım ,zor oldu ama başardım
9 da yatıyorlar canım
oo süper maşallah
babası o olabilir ama bu çocuğun annesi sensin babanın değil senin kanını taşıyor onu dünyayada sen getireceksin babanın ne hakkı varki üzerinde. bidaha babası o olan çocuk istemezdim deme.
ana sen beni geçicen yakında
ee anneye gidince olsun o kadar canım ..
ye canım yee ohh sefan olsun
Herkeslere günaydınnnnnn
günaydınnnn.. şifayı kapmışım ,boğazımın sol tarafı kırmızı ,elmalı ıhlamur içiyorum(
Hadi ya geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine ıhlamuru hiç eksik etme çılgın. Bende bu ara dondurmaya arar verdim soğuk içeceklerdende uzak duruyorum.
Zaten istanbul kış gibi sabah servis beklerken baya ıslandım :S inş bende hasta olmam
sağol canım ..havalar çok ters ,bir anda çok sıcak oluyor bir anda çok soğuk.
dün dışarı çıktım baktım hava çok sıcak yaz gibi ,dedim bebelerle çıkalım dışarı ,neyseki temkinliyimdir sıkı giydirmiştim ,biz çıktık amanın bir rüzgar bi soğuk hava birden 7-8 derece soğudu ..yani hep böyle .ondan insanı hasta ediyor ..
sabah ballı zencefilli süt içtim ,bugün de ıhlamuru dayarsam inş. boğazım geçer ,akşam yine zencefil içicem .
zencefil balla beraber boğaza birebir aklında olsun .. aman sıkı giyin ,sıcak diye aldanma hiç belli olmuyor ...
Kesinlikle mutlaka incede olsa bir hırka şart. Mazallah hasta olup yatak döşek yatmayalım
ALLAH KORUSUN .ben hele hiç yatamam 2 tane çocukla ...
şu yaz kış geçiş dönemini atlatsak gerisi kolay da ..
Haziran en tehlikeli ay zaten ne sıcak oluyo ne soğuk dengeler tamamen şaştı.
Bu hafta dr. gitcem bakalım ne diyecek şeker yüklemesi 25. haftada oluyordur dimi.
evet canım 24 -28 arası oluyor .valla ben ayın 12 sinden gidicem on gün sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?