2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Aynen canım ya abartıyolar , bende hamiş hamiş kımseyi kırmak istemiyorum ama çok hassasım lonkkk die konuşuyorlar ,

Maşallah de mona benim gibi bütün bedenine yayılmasın kilo benim basenlere gitti birazı inşallah son 3 ayıda gobeğe alırsın sonrada uçar gider kilolar,
Doğumdan sonra inşallah atıcam defnemi arabasına ben koşcam oda hava alsın :)

resmi silemedim nesee ,

bende avmlerde okadar büyük göbüşlü hamileler görüyorum ki ben onların yanında minnak kalırım bizim burda herkes 50 kilo oldugu için benım şuan ki göbeğim gözlerine böyyük görünüyor

İnşallah kısmet bakalım çok takılmıyorum kilo durumuna ama aşırı yemek tüketimide hem kendimize hemde bebişe zararlı olduğunu düşünüyorum .

Aynen canım ya abartıyolar , bende hamiş hamiş kımseyi kırmak istemiyorum ama çok hassasım lonkkk die konuşuyorlar ,
o diyenler hazmedemiyordur da ondan ,kesin kendilerinin devasa göbekleri olmuştur kıskanıyorlardır seni ,benim de var öyle tipler etrafımda ,geçen bir igeldi şok oldu hamile olduğumu duyunca ,bi kaç kilo almış gibisin sadece hiç belli değil filan dedi , o kıskanç tiplerden biri kafayı yedi sanırım yüzünden belliydi :))

Ohh yarasın kokusu buraya kadar geldi bende alırım bitane
karşılıklı 3 hamiş içsek hiç fena olmazdı :))
bence de emzirirken düzgün yerseniz verirsiniz merak etmeyin
evet yaa çok feci olanlar var siz bence gayet normalsiniz
Sütlü tatlılara bende dayanmıyorum canım sabah akşam aç karnına tok hiç fark etmez yerım , şerbetlileri bi çatal kafi geliyor .

ben ayırt etmeden yiyorum herşeyi ,şerbetlisi ,sütlüsü hiç farketmiyor ,çatal mı o da ne :) kaç çatal yiyorum ALLAH bilir :))

tatlı canavarı senıii,

bizim bebişler başak burcu olucak inş.
siz hangi burçtansınız ,ben de bir başağım haberiniz olsun

Belki bizim için normal olanı budur. Çünkü ben bir sorun yaşamıyorum sağlık açısından.

Ben de art niyet aramıyorum da cıvık bir samimiyet bu. Çok yakın arkadaşın olunca birşey diyemiyorsun ama bir şekilde belli etmek gerek.

ne yazdın merak ettim

<Hamile kadınların göbeğini okşayıp sevmeyin. Hoşlanmıyor olabilirler, gereksiz sevgi gösterilerini kendinize saklayın, zaten hassas bir dönem daha fazla vücut dokunulmazlığını ihlal ederek sinir bozmayın< yazdım canım

Sütlü tatlılara bende dayanmıyorum canım sabah akşam aç karnına tok hiç fark etmez yerım , şerbetlileri bi çatal kafi geliyor .

ay bende tatlıdan vazgeçemeynlerdenim. hep kıskanırlar o kadar tatlı yiyorsun kilo almıyorsun diye ama bünye meselesi. Şerbetli pek sevmiyorum ama pastaydı, sütlü tatlıydı asla affetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…