2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Hoşbuldum canım :) Allahımıza şükür sen nasılsın ?

biz de iyiyiz işte her zamanki gibi çoluk çocuk ,iş güç ,karnımdaki 3 numara ,idare ediyoruz işte :)) profil resmini değiştirdin mi dikkatimi çekti ,güzeldi aslında seni görüyorduk :))

üşeniyorum yaa yemek yiyip ertesi gün ne gıyceğımı ayarladıktan sonra cup yatıyorum ,, sopalıkımmm ,

set üstü ocağım bulaşık makinemım uzerınde onu kaldırdım altını sılerken ocak kaydı aşağı bulaşık makınemı cızdı eşim çok kızdı herseyde benı çağırıyorsun neden seslenmedin vss .. çok yuklenmedi hamıleyım die ama yepyenı makınemı çizdim
üşendim çağırmadım bu aralar bir başıboşluk var bende

amannnn ne olacak mala gelsin cana gelmesin ,biz bi kere tencereyi unutmuşuz da çoluk çocuk yanıcaktık valla :))
aman dikkat et kendine bir şey olmasın da ,merak etme o ocak ilerde nasılsa çizilecek ,çoluklu çocuklu kadının evinde sağlam bir şey olur mu hiç :)) canım hamilelikte öyle oluyor insan ,malum hormonlar tavan yapıyo ,bebiş doğunca alışırsın herşeye yetişmeye ,hatta hızına sen bile şaşırırsın:))
Eki Görüntüle 1104025

bunlarda benim füzeler nasıl küçükler demi
maşallah .
füzeler uzaya uçmuş :)))benim füzeler de gün geçtikçe büyüyor valla durduramıyorum,benim kıyafette bu kadar çıkmıyor henüz ,yandan çaklıyımya ondan sanırım :))

Son düzenleme:
Ayyy ne tatlılardır şimdii onlar maşallah maşallah mıncık mıncık yemeliklerdir :)
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilli

Son düzenleme:

Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bence gereksiz bir şey baby shower ,bebek doğduktan sonra kırkı çıkınca mevlüt okutmak en güzeli ,ben ikizlerde okutamadım ,ama inş. bunda hepsine geçsin diye bir mevlüt okutmak istiyorum .mevlüt düşünmüyorsan da zaten bebek görmeye gelicekler ,hamiş halinle bir sürü eziyete ne gerek var ki ,gelen gelicek zaten bebiş görmeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…