- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Hoşbuldum canım :) Allahımıza şükür sen nasılsın ?
seninki benim göbüşe çok benziyo bende paylaşıcam şimdi.
yok canım krem filan sürmüyorum ,saldım çayıra :) canım nasılsa eski çatlaklarım varya ,şimdi olsa da arada kaynar gider diyorum ellemiyorum hiç :))
zaten doğumdan bir süre sonra bayağı rengi açılıyor ,ilk günki gibi kötü olmuyor .. sen sür ama bana bakma ,ben deli dumrulum :))
süper
amannnn ne olacak mala gelsin cana gelmesin ,biz bi kere tencereyi unutmuşuz da çoluk çocuk yanıcaktık valla :))
üşeniyorum yaa yemek yiyip ertesi gün ne gıyceğımı ayarladıktan sonra cup yatıyorum ,, sopalıkımmm ,
set üstü ocağım bulaşık makinemım uzerınde onu kaldırdım altını sılerken ocak kaydı aşağı bulaşık makınemı cızdı eşim çok kızdı herseyde benı çağırıyorsun neden seslenmedin vss .. çok yuklenmedi hamıleyım die ama yepyenı makınemı çizdim
üşendim çağırmadım bu aralar bir başıboşluk var bende
maşallah .
biz de iyiyiz işte her zamanki gibi çoluk çocuk ,iş güç ,karnımdaki 3 numara ,idare ediyoruz işte :)) profil resmini değiştirdin mi dikkatimi çekti ,güzeldi aslında seni görüyorduk :))
Oooo maşallah deneyimli anne :) Bu daha güzel galiba :)
yok yaa ,bu daha doğmadı henüz ,ikizlerim ilk göz ağrım dermişimevlat farketmiyor yaaa ama ikizlerim şimdi dillenmeye başladılar inanılmaz tatlı oldular ,onun tadı başka şuan
alın size ikizlerimde doğuma giderkenki göbüşüm :))
bomba halın yanııtek gebelıklere göre daha mınık doğdular dımı ... sezeryandan sonra çok ağrın oldumu dikişlerinde bide izi nasıl
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilliAyyy ne tatlılardır şimdii onlar maşallah maşallah mıncık mıncık yemeliklerdir :)
evet canım :) 20 kilo almıştım .canım kızım 2300 oğlum 2600 doğdu ,aslında ikizlere göre çok küçük değiller ,oğlum hele normal bile çünkü tek bebeklerde bile o kiloda doğan var ,36 haftalıkken doğdular ,yok canım ilk gün ağrıdı felçli gibi oluyorsun hareket etmek zor oluyor ama ilk günden sonra rahatlıyorsun ,ağrı çekmedim çok şükür ,kolay atlattım ,izi de çok belli bi iz değil ,şimdi zaten estetik yapıyorlar hepalın size ikizlerimde doğuma giderkenki göbüşüm :))
bomba halın yanııtek gebelıklere göre daha mınık doğdular dımı ... sezeryandan sonra çok ağrın oldumu dikişlerinde bide izi nasıl
19. haftadaki halimiz :)
Eki Görüntüle 1104046
maşallah canım sende de göbüş çok yok
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilli
evet canım :) 20 kilo almıştım .canım kızım 2300 oğlum 2600 doğdu ,aslında ikizlere göre çok küçük değiller ,oğlum hele normal bile çünkü tek bebeklerde bile o kiloda doğan var ,36 haftalıkken doğdular ,yok canım ilk gün ağrıdı felçli gibi oluyorsun hareket etmek zor oluyor ama ilk günden sonra rahatlıyorsun ,ağrı çekmedim çok şükür ,kolay atlattım ,izi de çok belli bi iz değil ,şimdi zaten estetik yapıyorlar hep
POff bende o ağrıdan tırsıyorum neyıme benım normal doğumm ....
kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...
19. haftadaki halimiz :)
Eki Görüntüle 1104046
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilli
evet canım :) 20 kilo almıştım .canım kızım 2300 oğlum 2600 doğdu ,aslında ikizlere göre çok küçük değiller ,oğlum hele normal bile çünkü tek bebeklerde bile o kiloda doğan var ,36 haftalıkken doğdular ,yok canım ilk gün ağrıdı felçli gibi oluyorsun hareket etmek zor oluyor ama ilk günden sonra rahatlıyorsun ,ağrı çekmedim çok şükür ,kolay atlattım ,izi de çok belli bi iz değil ,şimdi zaten estetik yapıyorlar hep
POff bende o ağrıdan tırsıyorum neyıme benım normal doğumm ....
kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısı ...
canım herşeyin hayırlısı ,sonuçta gelip geçicek hepsi hiç korkma ,bebeğin için hepsine katlanıcaksın ,ben sezeryandan çıktım ,kızım ankaranın bi ucundaki bi hastanede oğlum başka bi ucundaki hastanede yoğun bakımdaydı ,her gün bi ona bi öbürüne o ameliyatlı halimle süt götürdüm ,iş başa düşünce herşeye alışıyor insan ,yeterki bebeğin sağlıklı doğsun gerisi boş ..
Çok tatlı 19 a göre az daha büyümüştür bebişte sende ...
Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?