2014 eylül anneleri geyik formatı :))

merhabalar öncelikle ALLAH herkesi bir avazda kurtarsın tabi beni de :) bende 22 haftalık hamileyim ilk bebeğim benim, sizlere sormak istediğim bebeğe alacağınız yada aldığınız kıyafet markaları veya önerileriniz var mı? tabi ki de herkesin bütçesi herkese uymayabilir ama genede sormak istedim. ne zamandır İnternet de araştırma yapıyorum kimileri pahalı markaları öneriyor kimiside aksine bebek hemen büyüyor gerek yok diyor benim kafam karıştı :26: yani alacaklarınız neler :44:

HOŞGELDİN öncelikle ...ya bu bebek eşyası konusu kişiye göre değişir ..benim tavsiyem bebeklerin çok çabuk büyüdüğü ve az kıyafet almak gerektiği ,günlük kıyafet için de para dökmeye gerek yok ,dışarı kıyafetine özen gösterin tabi ama günlük kıyafet için gidin pazarlardan alın giydirin ,çok çabuk büyüyorlar ,o yüzden bi dönem sürekli kıyafet almanız gerekeceğinden boşuna masrafa gerek yok bence ..

Günaydın efendimmmmmmmm ,
merhablarrr ,
ben tetnoz aşımın ikinci dozunu oldum işteyimbugün ve kolum pisss derecede ağrıyor ,
sizler nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah ,

Günaydın efendimmmmmmmm ,
merhablarrr ,
ben tetnoz aşımın ikinci dozunu oldum işteyimbugün ve kolum pisss derecede ağrıyor ,
sizler nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah ,

hoş geldin canım ,yoktun merak ettim ,hayırlı olsun aşın ,inş. bi kaç güne geçer ,hassassın demekki etkiliyor.
ben at gibiyim bişeycik olmuyo bana aşı olurum kolum ağrımaz ,sezeryana girer çıkarım ,ameliyathaneden çıkmadan uyanırım filan
az daha az narkoz verseler ameliyatta uyanacakmışım
kötüye bişey olmuyor mu ne

ay çok güldümm çılgınnnnnn ,

ayy çok mutlu oldum seni güldürebildiysem
ne yaparsın işte çene çok olunca bazen işe yarıyor
ama altına kaçırma hee:)))
kaçak demişken var mı kaçak

Bu aralar yok suyu azalttım herhalde ondan

Bu cumartesi 23+5 olucam doktoruma gidecektim izinliymiş , sonraki hafta da şehir dışında olucaz , ondan sonraki hafta ancak gidebilirim , yani 25+5 günlükken şeker yüklemesi yapılsa geç mi olur ? Yoksa bu hafta sonu detaylıya gittiğim doç a mı gitsem aç karnına ,,,

geç olmaz canım ,şeker yüklemesi 25-26.haftalarda yapılıyor zaten

yoktur bir şey merak etme sen ..
bazı günler bende de oluyor az hissediyorum ama takılma bunlara ,yeri değişmiştir ,yeri değişince bazen pozisyondan çok rahat hissedemiyorsun ..
kanama olmadıkça korkma canım içini ferah tut.ben de yarın gideceğim şu yeni doktoruma bakalım neler olacak.

sana yazdıktan sonra elimi göbüşüme koydum çok hafiffffff bir kıpırtı hissetim anladı sanki benide eyiyim eyiyiyim didi , ama çok hafifti sanırım pozistonu değişti güp güp hareketler net hissetmelerim yok Allaha emanet bebeklerimiz,
git bakalım canım inşallah içine siner , bilgili alakadar bir doktor olsunda inşallah .. biz hamileler çok şey beklemiyoruz iki güzel lafla tav oluyoruz malesef ruhsuz işinin hakkını vermeyen doktorlarımız çokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…