- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Evet. Bu arada göbeğim iyice büyüdü.
Top gibi oldu göbeğim ya
bir tek göbek ve üst bacaklarım şişti, keşke kalçalarım da şişseydi azıcık
Eki Görüntüle 1120215
sevgili eylül anneleri ,geyik tadında ,daha coşkulu ,kompleksiz ,tartışmasız ,sıcacık bir topik için buyrun bismillah ...
Evet. Bu arada göbeğim iyice büyüdü.
Top gibi oldu göbeğim ya
bir tek göbek ve üst bacaklarım şişti, keşke kalçalarım da şişseydi azıcık
Eki Görüntüle 1120215
Merhabalar.benimde doğumum allah izin verirse Eylül ayında .
aaa ben burayı yeni görüyorum hayırlı olsun :)
merhabalar öncelikle ALLAH herkesi bir avazda kurtarsın tabi beni de :) bende 22 haftalık hamileyimilk bebeğim benim, sizlere sormak istediğim bebeğe alacağınız yada aldığınız kıyafet markaları veya önerileriniz var mı? tabi ki de herkesin bütçesi herkese uymayabilir ama genede sormak istedim. ne zamandır İnternet de araştırma yapıyorum kimileri pahalı markaları öneriyor kimiside aksine bebek hemen büyüyor gerek yok diyor benim kafam karıştı :26: yani alacaklarınız neler :44:
abooo göbüş ne kadar kocaman olmuş öyle :))
belki zamanla o da şişer ...:))
herkese günaydın ..ben işe yeni geliyorum daha
Günaydın efendimmmmmmmm ,
merhablarrr ,
ben tetnoz aşımın ikinci dozunu oldum işteyimbugün ve kolum pisss derecede ağrıyor ,
sizler nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah ,
hoş geldin canım ,yoktun merak ettim ,hayırlı olsun aşın ,inş. bi kaç güne geçer ,hassassın demekki etkiliyor.
ben at gibiyim bişeycik olmuyo banaaşı olurum kolum ağrımaz ,sezeryana girer çıkarım ,ameliyathaneden çıkmadan uyanırım filan
az daha az narkoz verseler ameliyatta uyanacakmışım
kötüye bişey olmuyor mu ne
ay çok güldümm çılgınnnnnn ,
ayy çok mutlu oldum seni güldürebildiysem
ne yaparsın işte çene çok olunca bazen işe yarıyor
ama altına kaçırma hee:)))
kaçak demişken var mı kaçak
Bu aralar yok suyu azalttım herhalde ondan
Bu cumartesi 23+5 olucam doktoruma gidecektim izinliymiş , sonraki hafta da şehir dışında olucaz , ondan sonraki hafta ancak gidebilirim , yani 25+5 günlükken şeker yüklemesi yapılsa geç mi olur ? Yoksa bu hafta sonu detaylıya gittiğim doç a mı gitsem aç karnına ,,,
geç olmaz canım ,şeker yüklemesi 25-26.haftalarda yapılıyor zaten
ozaman 2 hafta daha gitmeyeyim canım o haftalar da yapılıyorsa
, İnşallah içerde herşey yolundadır birkaç gündür hareketleri çok sık hissetmiyorum, doktora gitme arası çok olunca böyle insan pimpirikleniyor ..
yoktur bir şey merak etme sen ..
bazı günler bende de oluyor az hissediyorum ama takılma bunlara ,yeri değişmiştir ,yeri değişince bazen pozisyondan çok rahat hissedemiyorsun ..
kanama olmadıkça korkma canım içini ferah tut.ben de yarın gideceğim şu yeni doktoruma bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?