- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.701
o kan topagindan bendede var valla..elime yumruk yumruk geliyo.canim bebeler uslu bile olsa 3une cok buyuk enerji lazim..altlarini al yedir uyut oyna yika giydir parka indir derken zaman geciyo.bizim danalar sadece gunde 7-8er kere kaka yapiyo carpi 2 15eder ufaklikla 20den fazla.sadece kaka alsam gun bitiyo dusun.bana uzun sureli tum gun biri sart.akli basinda bi dedgmi onkere dedirtmeyecek biri lazim.bizim kres sahibi sen bakicilarla anlasamazsin benim gibisin kuralcisin cocuklarina cok ozen gosteryrsn demisti.dogru cikti.ilk deneme basarisiz.artik bakiciyasunu yap soyle yap demekten biktim .sadece yenisini bulana kadar idare edyrm .ufaklik yatak odasinda baska odaya gecrmyrm yoksa basina ususuyrlar .danalarim 21aylik.onlar uyuyunca eger oturmaya firsat olursa ana kucagiyla yanima getiriyrm.danalar bu ara organlari ogreniyorlar.bebegin gozu bebegin eli diye sikistirip duruyrlar bebegi.o yuzden bisure daha boyle gitsin danalar da akillari ersin istyrm.yolunu bilirsen bizimkiler zor cocuk degiller ama yolunu da bitek analar biliyoAyy canım aynı sıkıntı bende de var üstelik bu sefer dikislere hiçbirşey surmedim arada batikon dışında iki üç yerde kan pihtisi gb yumru olmuş canım çok sıkkın :-( iltihapmidir acaba bilemedim köyde kimseye diyemedim burada anneme gelince aynayla bakınca farkettim maalesef. Sabah hemen bi kadın doğum a gideyim diyorum oğlanı da aşıya ve kontrole goturmem lazım zaten hepsini eşim de gelirse beraber hallederiz Pişik çok kötü oğlanın kremlerini sürüyorum artık. Bi de akıntı 2 haftadır falan sarı yeşil kahve arası gidip geliyor zaten idrar yolu enfeksiyonu geçmedi bence renk ten anlayabiliyorum artık onu hala kum döküyor olabilirim çünkü midem de aşırı bulanıyor. İnş korktugumdan da kötü birşey çıkmaz küçücük bebisle antibiyotik almak istemiyorum :-( Sana da geçmiş.olsun tatlım
İnş kafanıza göre ev bulursunuz kuzum. İyi çocuklar huysuzluk yapmıyor Allah dağına göre kar veriyor. Sen hiç anlatmadin çocuklar kardeşi nasıl.karşıladı ne yapıyorlar? Bi de ikizler kaç aylık şimdi senin? Bakıcı da ınş kolay hallolur. Sen idare edersin gb geliyor bana haftada iki gün yarım olarak bi kadın gelse temizlik ve bebeklere yardım için yeter de artar sana. Ben de bakalım evde ne yapacağım ikisiyle. Burada aklına bile.gelmiyordu bebek ama annemlere geldik ikide bir sallıyor uyuduğu yerde uyuma uyumadigi yerde uyu diyerekhiç karismiyorum şimdilik umarım doz artmaz
Valla benim iglan da 5dakika emiyo 2-3saat uyuyo.aglamadgna gore yetiyo demekki.bugun tartildik 4150 cikti ama hemsire cok salakti 4100diyelim biz onaÇılgın bakalım oğlanları ne kadar büyüttük. Benim istahsiz oğlumdan çok umudum yok ama ınş büyümüştür kararında
canim masallah de.biraz sistemle alakali.dogduklarindan beri klasik muzikle uyuyorlar, herseyleri duzenli, yeme uyuma saatleri hep belli, sagliksiz hicbir gida vermyrm, et balik brokoli enginar yiyo bizimkiler:]] oyuncaklari hep egitici.surekli konusyrm anlatyrm bu boyle su soyle diye.ve sabir en onemlisi.herseyi oturtmak icin cok ugrastm hem de tek basima.belki alistgmdan zor gelmiyo.yapi meselesi .ama cok sukur zirlak mizmiz degiller .arada krizleri oluyo ama egitici oyuncak dok oyna aksama kadar oynarlar seninle ..canim evim asla daginik pis olmaz.sabahin koru yorgun da olsam kalkar yaparim dayanamyrm.basak burcuyum duzen temizlik burcu:]] en ufak firsatta dinlnmk yerine isimi gorurum.bigun pilim biticek ama bakalim ne zaman .bi de ev ortami cok onemli.kalabalik gurultu yok.cocuklari geren biseyyok.bu da onemli.gecinip gidiyoruz iste.Günaydın canım valla hayranlıkla ağzım açık okuyorum yazdıklarını maşallah ne kadar uslu çocukların var canım Allah nazardan korusun
Koca Bayram evden dışarı çıkamadık biz bebekle eşim evde kaldı biz kızımla çıktık Öyleyken bile hiç durmamış sıpam.
Inşallah aradığınız gibi bir ev bulursunuz biran önce bakıcı işide hallolur 3 çocukla birde misafir ağırladın demek.
Ayol benim eve Hırsız girse benden önce burayı soymuşlar diye geri Kaçar o derece her yer her yerde yani.
Sen nasıl altından kalkıyorsun hem ev işi hem çocuklar bravo bak daha yeni uyudu 15 dak oldu hemde salıncakta şimdi yine ağlıyor hiç bir işe elimi süremiyorum
Inşallah yarın kırk çıkınca düzelir bi umut Yarını bekliyorum
cikin canim cikin iyi gelirGünaydın canlarimmm
bayram nasil gecti bakalım. .benimki iyi degildi..Kızkardeşim ve ark geldiler 3 gun bizdeydiler..yiyip icip gezdiler..hicbirseyin ucundan tutmadilar..masada yemeklerini yiyip kalktilar masayi bile toplamadan o derece yani..cok yoruldum valla..ustelik kv bayramlaşma disinda hicbiryere cikmadim..tatli cikolata vs derken kilo da almisim..
bugun hava cok guzel ..kafama koydum cikucam disari kuzimla yürüyüş yapucam.
dun esime dedom hava cok guzel dışarı cikalim..yok usutur dedi..tamam avm gidelim o zaman dedim..birsürü insan var mikrop bulaşır dedi..iyi tmm dedim..sonra da aksam 6-7 olmus gadi cikalim diyor..yok dedim benbtarin gezerim kızımla...
uyansa minnakim da ciksak hava guzelken..