Sağol canım bayrama girdik çok şükür ama neler oluyor bize böyle anlamıyorum bugün öyle mide ağrısı çektim ki bu saate kadar çektim rennie aldım sıcak su torbası koydum yok artık dayanamadım ve nexium içtim bebeği ne kadar emziremem bilemiyorum çocuk doktorumuza ulaşamadım yarın bir eczane yada hastaneyi arayıp soracağım ..
Hala ağrıyor bir düzelemedik gittik Rabbim beterinden korusun
Benim ayın 7 si doğum günün eşim bu akşam için yer ayırtmış bşr restoranda masa vs süsletecekmiş ama masayı süslemeyi unutmuşlar :)
Benim midem kötü çıkmayalım dedim yok ille gidelim açılırsın dedi gittik gider gitmez bebek uyandı kucağıma bir aldım sol tarafı ıslak ter olsa Sırtı kuru sadece sol taraf ıslak bebek odasına gittim bir baktım ki ÇİŞi çıkmış yavrumun değiştirdim komple üstünü sonra macera başladı kızım hiç üzmedi bizi ama oğlan durmuyor eşim manasını yedirirken ben ara sıcak vs yedim sonra ben aldım uyumuyor bebiş tekrar odaya gidip emzirdim tam uyuyacak odaya birileri girdi alt almaya çocuk ağlamaya başlayınca benimki uyandı iyice uykusu dağıldı uyutamadım masaya döndüm bebek arabasında gezdirıyorum olmuyor kucakta durmuyor midem acayip ağrıyor bebek durmadıkça daha çok ağrıyor kızım oyun odasında çok güzel eğleniyor diye kalkmakta istemiyorum ama yok çocuk katılıyor resmen
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
eşim alelacele kendine yemek söyledi ama nasıl yedi bilmiyorum
Hemen kalktık arabada uyudu .
Bugün komşulara bayramlaşmaya gidelim diye konuşmuştuk ufak tefek koskadan bişiler almak için durduk durur durmaz uyandı mı bebiş kıyamet kopuyor ama eve zor vardık sonra ben hemen yattım eşim bakıyor hala .
Neden bu kadar huysuz huzursuz anlamıyorum yaaaaa
Salıncağıda kurduk inşallah biraz düzene girer artık
Sizin gününüz ne kadar güzel geçmiş maşallah ben ne zaman bebek kusuyor desem bizimkiler sen üşütüyorsun bebek senden alıyor diyorlar hiç aklım almıyor bu durumu ama bende anlamıyorum neden kustuğunu
Inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım