2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Selam olsun tüm ANNE lik duygusu tadan ve de tadacak olanlara.. Umarım bebişler ve sizler sağlıktasınızdır.. Oğlum bugün emzirdikten sonra sabah 1 Akşam 2 defa kesik şekilde kustu ve de bu durum beni epeyce üzdü sizce bu durum normal midir? Yoksa endişelenmeliyim mi? Böyle bir durumla karşılaşan ve ya yaşam tecrübesi olanların bu deneyimlerini bana aktarmalarını umut ediyorum.. Akşamınız hayra varsın

yaşa beeeee...haklısın valla..senden güç aldim...yeter kadin iligimi kuruttun diyene kadar ben 55 kilo olana kadar yuppiiiii..sabahlar olmasın kizlaaaar
heh iste .bu topikte dogum depresyonu da baska depresyonu da yasakliyorum.bos vakitlerde kocanizla sohbet edin yakasina yapisin hep ondan beklemeyin.bi siz yakasina yapisirsiniz sonra o sizin yakanizi birakma.yeter lohusalik yasasin kadinlik:]] ayol cildirdim mi ne:]]valla ben hala dekolte hala makyajli geziyorum evde .herif hasretle beni beklesin diye:]] azicik işi bilmek lazim:]]

Korktum valla ikinizden de
nikahli kocam ayol korkma:]] dogurduk diye dunya yikilmasin.Allah kocalarimizla muhabbetimizi artirsin.aminnnn...

ahh canim kiyamam onaa..insallah tez zamanda atlatirsiniz...
selam canim..kusmasi nofmal canim bizimkilerde de oluyor
ha soyleee yawww...ben de ilk cocuktaki gibi degilim..esime fazlasiyla ilgi gosteriyorum...

dun gece ruyamda hep halvet ruyalari gordum..hihiihhii kendi kenfimizi gaza getirdik..adamjardan once biz saldiricaz kirk cikmadan...

kuzumu yikadim uyuyor..oglum okuldan donecek inip servisten almam lazim..kizimi evde birakip bi kosu alsammi..hava soguk..banyo yapti usuturse diye cikatmak istemiyorum..offfff

selamlar millett... siz ne haldesiniz bilmiyorum ama benim ruh halim berbat.. emanet ellerdeyim göğüsler yara yarası artacak diye korkudan birşey yiyip içmiyorum ki süt fazla gelmesin. öyle olunca oğlan ac kalıyo sabahlar sabha oluyor.. büyük oğlan kimin evine gitsek orayı batırıyor artık kapı pencereden kovacaklar bizi az kaldı.. dövsen dövülmüyor sövsen sövülmüyor en ufak iş yapamıyorum bebek emzik almıyor sürekli kucağımnda.. azıcık buraya giriyordum kafam dağılıyordu o da köyde internet çekmiyor derken şehirde tlf bile çekmiyor benim hat yani. kocama öyle kızgınım ki bayrama bi daha gelmeyelim sen kal dediği için. anneme öyle doluyum 10 gün yanımda kalmayıp haftalarca 18 saat mesafede 2 otobüsle gidilen yerlerde tatil yaptığı için. daha bi de telefon açmış küçüğü dr a götürme büyüğü evde bırakma böyle kötü davranacaksn bırakın ben büyüteyim diye telefonda foşur foşur ağlıyor. sanki o lohusa hayret bişey.. gel de deli olma yok bayramda bizde niye az kalıyonuz kaprisine girdi bu sefer de eşime söyledim biletleri 2 gün geri çektik.
bugün de benim mühendislik kılavuzum yayınlanmış 15 ders vermem gerek bir senede ve hazırlık okumak ve 8 dersi ing almak zaruri diyor. yok 2. öğretim olacvaksam da yıllık yahut dönemlik 1300 tl vermem lazımmış... ne güzel okul okuyacaktım hayal oldu şimdiden
daha y.lisansta hazırladığım metni sevgili hocam şekle sokamamış belgede belirtilen bana mail atıp durmuş daha bugün görüyorum. ne var hiçbir iş yapmadığın halde 2.yazar yazdım seni worddeki belgeyi bi zahmet işaretle seç de yazı tipini değiştir bilg öğr görevlisi adı başka branş olsa neyse.. hadi onu da 1 dk uyumayaıp yapıcam bilgisayar bozuldu ablamdan nete girdim şimdi.. ses var görüntü gelmiyor ekrana. geçen sene aynı hatayı vermişti 80 tl ye 2 haftada ancak olmuştu tamiri o da tanıdık diye burada tamire bırakamam bayram geldi gidiyoruz orada tamirci bilmiyorum kimbilir ne zaman olur..
ayyy kısaca çatlıcam walla.. büyük oğlanın bana bebeğe yaptığını geç ev sahiplerine yaptığı eziyetler çinlilerin aklına gelmez. burası köy yatak döşek yün halı kilim insanlar ne varsa elde yıkıyorlar.. benim oğlan ben emzirirken yahut uyuturken diğerini üzerlerine neler yapmıyor ki.. kendi evim olsa hiçbirşey demem bi daha bi daha yıkarım gerekirse pis kalsın derim en olmadı ama başkasına yapınca daha zor.. insanlar yüz bile ekşitmiyor ezildikçe ezildim iyice.. eşime çatıyorum boyuna.. bi de çocuk ağlayınca tlf çalıyor kucağımdan atıp açmıyorum ya birsürü fırça yiyorum. daha onu bırak yengemin tlfnu çocuğu emzirirken çaldı düşünün yengemin. evde de kimse yok ben bi de oğlanlar. 8 kere çalmış kızı arıyor diye aldırış etmedim meğer kocasıymış açtım en sonunda çocuğu bırakıp orta yerde bir ton fırça yedim senden başka kimsenin çocuğu yok mu diye. ya başkasının ceketini karıştırıp kim arıyor diye mi bakmak lazım hemen???
oyyy kızlar size de yazamasam eşimle artık kavga gürültü faslına başlıcaz. aramıyorum bile beni bu hale koyan o. defalarca söyledim evde olayım diye. kendi işleri yüzünden kendi de evde kalmıyor ondan olmaz dedi. insanların başına püsküllü bela olduk kaldık en çok ona yanıyorum. şu an ablamlardayız çocukların bağırtısından çocuğum 2.5 saatlik öğle uykusunu 20 dk uyudu. ötekine hiç değinmiyorum. eşim daha diyor ki herkes sana yardımcı orada. iyi de çocukların okulu ödevi var yenge al başımızdan oğlunu defter kitap koymadı diye ağlaşıyorlar bir kaç saat sonra. odaya alsam illa biri birini uyandırıyor ben zaten uyumuyorum ama onlar uyusun da bari başımın ağrısı gölerimin ağrısı geçsin göğüs kremi sürecek fırsatım bile yok uytanıkken sürekli göğsümde.. dikiş yerlerimin acısı gece 4 ten beri geçmedi.. ilk doğumda hiç bu kadar ağrım olmamıştı ne oldu ne bitti bilmiyorum ama hem depresyona doğru gidiyorum bu kadar enerjik hayat dolu ben hem de kızgın bir anne olmaya.. çocuk sağı solu batırdıkça kızmaktan başka birşey gelmiyor elimden insanların saatlerini harcadıkları şeyleri mahvediyor. daha neler neler yapıyor da.. kızkançlık değil ama hep yapıyordu ama hep bu kadar temiz değildi evler. bi de bundan sonra güneş açmaz ki kadınlar bişey olmaz yıkarım desin bu zamana kadar kaç kez kilimler yıkandı sdece benim oğlan yüzünden..
kızlar anlatmasam çatlardım şimdi de küçük uyanmak üzere çıkayım.. üstüme bayramlık zorunca bi sweat bi etek alabildim ayakkabım da sandalet halen :) 40 beden oldum artık ona canım sıkkın ama 54 kg ya düşmüşüm 66 dan 20 günde. daha da iner gb ama 52 den aşağı inmek istemiyorum bakalım bana sadece ve sadece dualarınız yardımcı olur lütfen esirgemeyin..

canim yaa kiyamam sana..gercekten zor bir durum ..hem cocuklar petisan oluyor hem de sen..ne zaman donecrksin bayramdan sonra mi..insallah dondukten sonra atlatirsin ...srn stresli olunca cocuklar da oluyor..buyuk kiskanclogini boyle ifade ediyor..kucuk desen doymafigindan butun gun memede..mama verdin mi hic ..ben arada beni cok bunaltinca veriyorum..hem o rahatliyo hem de benim memeler...
valla eget ruh halin daha da kotulesirse ara esini bayrami falan birak evinize donun.bu depresyon bir basladimi kolay gitmiyor...
sen yine de uzulmemeye calis gececek hepsi gececek hersey yoluna girecek dite dusun ..kendine de cocuklara da eziyet edersin boyle..
bayrama gircez bak..mutlu ol bayeam bitince de evine doneceksi ..cok opuyorum srni.

şiiişttttt nerdesiniz kizlat..bayram haxirligimi yspiyorsunuz..
ufaklikla disari ciktim ben yinr.cocuklari 1330-1530Arasi yku saati onlari uyutup bebeyi alip ciiyorum ama zaman yetmedi bugun.cocuklara bikac bisey aldim gitti150tl.ne kadar harcamalari kismaya calissam da olmuyor.sabah bikac kiyafet denedim.olnuyor .cocuklar buyumus farketmiyrm.mecbur yeni alinacak ciktim aldim ama bayram onuya izdiham.haftaici sakin olur dedim yanildim.ufakligi bilsem cikarmazdim.neyse arabayi parkettigim yere tam yani bos otopark olmasinaragmen denyonun biri yanlamasina parketmis.cikamiyrm.yolun tam ortasina parketmis.otoparka girmek isteyen de giremiyor.guvenlige soyledim.anons vs yok adam ortada.araba sahin , arkasi tam kamyoncu yazilari tip belli.bekle bekle yok.sinirim tavan yapti.guvenlige 5dakikaya gelmezse çekici çağırın ceksin bekleyemem dedim.bebek arabada huysuzlandi.neyse adam geldi .malum tiplerden parkdon abla vs. Agzima geleni saydim..eve geldim komsum geldi de biraz stres attim yoksa adam elimde kalicakti
kuzumu yikadim uyuyor..oglum okuldan donecek inip servisten almam lazim..kizimi evde birakip bi kosu alsammi..hava soguk..banyo yapti usuturse diye cikatmak istemiyorum..offfff
Mesafe uzakmi
jang canim okurken yoruldum valla.seninle maceralarimiz bitmez bizim.uzulme canim hepsi gecicek.takma bunlari bebege odaklan.

Selamlar arkadaslar
Ne güzel bir cuma
Cuması arefe ertesi Bayram
Rabbim inşallah herkeze kazasız belasız hayırlı mutlu huzurlu Bayram geçirmeyi nasip etsin .
Biz her Bayram arefe gunü erkenden çıkıp Ankara'ya giderdik kırkımız çıkmadı diye bu Bayram gitmeyelim dedik hem kızım hasta hemde bebek çok hassas herkez sevip öpmek isteyecek yol trafikten dolayı 7-8 saat Sürüyor bebekle zor olur diye gitmeyelim dedik ama içim bi buruk oldu bugün
Yavrumda iyileşemedi daha boğazı çok acıyor Allahtan hapları içiyor da iğneye dönmek zorunda kalmadık .
Minik kuzumda bu gece ve bu saate kadar çok kustu ne zaman Emzirdiysem komple çıkardı resmen şimdi Mama içirdim uyudu Ayağımda
Bugün salıncak kuracağız olmuyor böyle çok zor oluyor hiç bişey yapamıyorum .

Jang canım yaaa valla çok üzülüyorum senin yazdıklarını okudukça
Inşallah çabucak evinize sağ salim dönersiniz yaaaa resmen eziyet oldu sana
Keşke yalnız da olsa evine donseydin diyeceğim ama artık bir faydası yok bu Sözlerin sende çok Düşünme canım bak Bayram geldi çok şükür çocukların sağlıklı sıhhatli yanındalar geçecek hepsi inşallah ..
Hayırlı bayramlar diliyorum size

Âmin Amin:)
Ben normal doğum yaptım ya biraz da tırsaklığım ondan sanırım

Çılgın canım bebeği ön koltuğamı koyuyorsun arka koltuğamı?

selamm annecikler ben 30 eylül salı 3.35 de bebeğimi kucagıma aldım normal doğumla hastaneye gittimde 5 cm acıklık vardı nişanım geldi geceden birazda su sızıordu arasıra sabah 10 hastaneye gittik dr gel demişti zaten suyum çok azdı benim 12.30 kadar yürütüler merdiven in cık :) baya bir yoruldum sonra 1 de odaya girdik suni sancı takıldı 3.35 de oğlum kucagımdaydı hatta doğum haneye zor girdik bebeğim kendilinden çıktı ama ben yırtıldım içerdenede dikişliyim çok gaz sancısı cekirum ve belimde ayrılama hissi var hep sanki kalçamdan aşası protez gibi öyle yürüyorum bayramın 3 günü kontrolüm var bakalı nedicek dr bebeğim 3,400 çıktı 51 cm sarılgımız hastanedeyken 5.0 dı şimdi 10. 10 sütüm kızımdaki gibi gelmedi humana içiorum paso yiyorum 3 4 defa duş alıorum bakalım inşallah gelecek bebeğim açlıktan yırtıor ortalığı mama aladık bizde sarılıkta olduğu için beslenmesi lazım bu sabah mamaya başaldık ah şütüm bir gelse sürekli veriorum mememi ama bebeiş uyuyor hep hep uyuyorbuarada 72 le doğuma girdim 66.9 geliorum

Gecmis olsun canim sanada iyi bbayramlar.bayrama bol sifali girin ins.
Çılgın canım bebeği ön koltuğamı koyuyorsun arka koltuğamı?
genelde on koltuga yanima aliyorum.
Biz de dun ankaranin en meshur van kahvalticisina gittik.adam cok ünlü bikac dizide oynamis sosyeteden herkesle resimleri var .esimin isyeri ankaranin sosyete semtinde oldgndan ordaki mekanlari biliyor.gitmek icin hep seni bekledim bugün beraber gidelim dedi supriz yapti bana.busrayi ve bebegi alip gittik.yigiti bakiciya biraktik.mekan sahibi cok hos sohbet biri , herkesle ozel ilgileniyo biyandan kahvalti yaparken bi yandan adamin fikralarini dinliyorsun, bilmece soruyor bilene hatira ufak takilar veriyor.cok güzel bir kahvalti yaptik büşra da bir prenses gibi herkesin ilgisini cekti ve hayret vericek kadar usluydu:]]] iyi moral oldu bize kahvalti.sonra vurduk yollara ev aramaya basladik.kafamizdaki semtleri dolasip bikac eve bakip fiyat fikir edindik.sabah 10da ciktik 5te eve geldik.yigit de evde cok usluymus cok sukur.bu arada esim cumaya gittiginde büşra uyumustu ben de ufaklig emzirdim arabada, altini alayim derken bi kaka yapti ortaligi batirdi.ne zaman altini acsam ustume isiyo:]] hep bezinden cis tasiyo.neden acaba bilmyrm.gunde 3-4 kez ustunu degistiriyorum.bi oglumun piposi arizali digeri tam tersine kocaman:]] bi de dunden beri ne zaman emsE kusuyo.usutme belirtisi yok ama anlamadim..
Hepinize iyi bayramlar.Bu bayramda Rabbim hepimizin gonlundekini versin mutlu bir bayram olsun ins.

Kızlar eşim geldi şükür onun gelmesi bile yetti ama öncelikle buraya yazınca rahatladım çok sağolun. Eve dönmeye son 5 gün inşallah. Daha evimden kovsalar gitmem ayrıntılı yazacağım fırsat bulursam hoşçakalın iyi bayramlar

Sağol canım bayrama girdik çok şükür ama neler oluyor bize böyle anlamıyorum bugün öyle mide ağrısı çektim ki bu saate kadar çektim rennie aldım sıcak su torbası koydum yok artık dayanamadım ve nexium içtim bebeği ne kadar emziremem bilemiyorum çocuk doktorumuza ulaşamadım yarın bir eczane yada hastaneyi arayıp soracağım ..
Hala ağrıyor bir düzelemedik gittik Rabbim beterinden korusun

Benim ayın 7 si doğum günün eşim bu akşam için yer ayırtmış bşr restoranda masa vs süsletecekmiş ama masayı süslemeyi unutmuşlar :)
Benim midem kötü çıkmayalım dedim yok ille gidelim açılırsın dedi gittik gider gitmez bebek uyandı kucağıma bir aldım sol tarafı ıslak ter olsa Sırtı kuru sadece sol taraf ıslak bebek odasına gittim bir baktım ki ÇİŞi çıkmış yavrumun değiştirdim komple üstünü sonra macera başladı kızım hiç üzmedi bizi ama oğlan durmuyor eşim manasını yedirirken ben ara sıcak vs yedim sonra ben aldım uyumuyor bebiş tekrar odaya gidip emzirdim tam uyuyacak odaya birileri girdi alt almaya çocuk ağlamaya başlayınca benimki uyandı iyice uykusu dağıldı uyutamadım masaya döndüm bebek arabasında gezdirıyorum olmuyor kucakta durmuyor midem acayip ağrıyor bebek durmadıkça daha çok ağrıyor kızım oyun odasında çok güzel eğleniyor diye kalkmakta istemiyorum ama yok çocuk katılıyor resmen eşim alelacele kendine yemek söyledi ama nasıl yedi bilmiyorum
Hemen kalktık arabada uyudu .
Bugün komşulara bayramlaşmaya gidelim diye konuşmuştuk ufak tefek koskadan bişiler almak için durduk durur durmaz uyandı mı bebiş kıyamet kopuyor ama eve zor vardık sonra ben hemen yattım eşim bakıyor hala .
Neden bu kadar huysuz huzursuz anlamıyorum yaaaaa
Salıncağıda kurduk inşallah biraz düzene girer artık

Sizin gününüz ne kadar güzel geçmiş maşallah ben ne zaman bebek kusuyor desem bizimkiler sen üşütüyorsun bebek senden alıyor diyorlar hiç aklım almıyor bu durumu ama bende anlamıyorum neden kustuğunu
Inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım

gözün Aydın canım güle güle büyütün inşallah meleğinizi benim oğlunla aynı kilo ve boyda doğmuş maşallah .
Sütünde hemen gelir inşallah

Ayyy sonunda mutlu son gözün Aydın canım iyi bayramlar

Antepte son turlar köye son gidiş. Salı günü malatya cuma trabzon yolcusuyuz ınş. Otobüsle iki çocuk bir de üniversite öğrencisi götüreceğiz 4 valiz ve iki parça bebek arabamiz var sadece bizim Bakalım otobüs ne yapacak

gozun aydin canim..allah anali babali buyutsun..maasallah kuzuna da..sutun de gelor merak etmeee..
ne guzelvolmus kahvalti..afiyet olsun..
kusma bu wralar bizde de olmaya baslafi..
cok sukur xanim javustunuz ...insallah evine de kavusursun biran once..
cok gecmis olsun canim...disari cikarken ben de tedirgon olurum hep...daha cikmadik sa zaten..kusna bizde de badlafi maakesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…