- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.641
maasallah kuzucuga..kac kilo olmus yavrucuk..Biz doktordan geldiiiiiikk.
Çok şükür her şey yolunda kilo alımıda maşallah iyi .
Boyumuzda 4 cm uzamış .
Aşımızı da olduk .
Yüzün deki kızarıklıklar için mustelanın kremini verdi doktor vücudunda mikropla ilgili çıkan kızarıklıklar kalmamış Artık bactroban sürmeyin dedi bugün yıkamayın aşı yerine su değmesin dedi.
Mamayı değiştirdi aptamil comformil kullanıyorduk aptamil normal 1 e geçtik kaka yı uzun süre yapmaması mamadan yada sütün yağlı olmasından olabilir dedi.bakalım normal mama dada olacak mı aynı sorun
Poposuna kremli kulak pamuğu soktu eğer çok sıkışık olsa gazla birlikte kaka fışkırması lazımdı dedi ve kulak pamuğuna cıvık bi şekilde bulaştı kaka kabız değil dedi.
Eve de gelince zaten yaptı kuzum her yerlere maşallah
Doktorun muayenehanesinide bi güzel hortumuyla suladı aşının intikamını da böylece almış oldu
Her gün kullanması için vitamin verdi
Ateş'i çıkarsa evde bulunsun diye paranox verdi ağlama krizine girer saatlerce uyumazsa diye evde bulunması için fitil verdi ihtiyaç olmaması halinde kullanmayın dedi
4 gün boyunca kaka yapmazsa diye bir fitil verdi inşallah hiç birine gerek olmaz
Bizden haberler böyle :)
gobek dustigunden beri hafif akinti ve kanama vardi..ctesi gittik gumus niteat uygulafilar..bugun hala decam edince goturdum..hemen gecmez defi dr 1 ay surermis..korkulacak bisry degil dedi..ben 3 gundur yikamafim cocugu..yika ozrllile gobegini yika dedi..hersry yolunda..Cumbo hayırlısı olsun canım üzülme inşallah daha iyi Kapılar açılır önüne
Göbeği neden Akıntı yaptı acaba ?
Inşallah geçer biran önce oda
senin esin de iyiymis:]] hepsi kirki bekliyo yandik:]]kanuni ile hurremin halvete girmesi gibi olucak:]]]maasallah allah muhabbetinizi artirsin..benimki bu aralar ev alma telasinda gozu hihiçbişey gormuyor.dun dedim unuttun beni .kirkin çıksin srn gorursun unutmusmuyum diyo
insallah canim..k viramini yaparlar herhalde..
valla hayirlisi boyleymis diye avutuyorum kendimi...
masallah canim.hortuma cok guldum:]] hortumunu yesinler:]] bagirsaklari zamanla duzelicek ins.merak etme .benim oglanin yuzundede minik sivilceler var.Biz doktordan geldiiiiiikk.
Çok şükür her şey yolunda kilo alımıda maşallah iyi .
Boyumuzda 4 cm uzamış .
Aşımızı da olduk .
Yüzün deki kızarıklıklar için mustelanın kremini verdi doktor vücudunda mikropla ilgili çıkan kızarıklıklar kalmamış Artık bactroban sürmeyin dedi bugün yıkamayın aşı yerine su değmesin dedi.
Mamayı değiştirdi aptamil comformil kullanıyorduk aptamil normal 1 e geçtik kaka yı uzun süre yapmaması mamadan yada sütün yağlı olmasından olabilir dedi.bakalım normal mama dada olacak mı aynı sorun
Poposuna kremli kulak pamuğu soktu eğer çok sıkışık olsa gazla birlikte kaka fışkırması lazımdı dedi ve kulak pamuğuna cıvık bi şekilde bulaştı kaka kabız değil dedi.
Eve de gelince zaten yaptı kuzum her yerlere maşallah
Doktorun muayenehanesinide bi güzel hortumuyla suladı aşının intikamını da böylece almış oldu
Her gün kullanması için vitamin verdi
Ateş'i çıkarsa evde bulunsun diye paranox verdi ağlama krizine girer saatlerce uyumazsa diye evde bulunması için fitil verdi ihtiyaç olmaması halinde kullanmayın dedi
4 gün boyunca kaka yapmazsa diye bir fitil verdi inşallah hiç birine gerek olmaz
Bizden haberler böyle :)
Bizim doktor çatlak biraz bu sözler onun deyimleri çocuk ortalığı suladı sedye falan her yer ÇİŞ oldu adam ellemeyin bişey olmaz iğrenmeyin sakın annesi diyor bana hele popoyu çubukla yoklarken elini bir siper edişi var görmen lazım ama bişey çıkmadı :)senin esin de iyiymis:]] hepsi kirki bekliyo yandik:]]kanuni ile hurremin halvete girmesi gibi olucak:]]]
masallah canim.hortuma cok guldum:]] hortumunu yesinler:]] bagirsaklari zamanla duzelicek ins.merak etme .benim oglanin yuzundede minik sivilceler var.
oh yarasin kuzuya .benim oglan da altını acinca hemen cis yapiyo .ayy alemain unuttunmu halveti yoksa:]] yeni evliler gibi vajinismus olma da:]] bisey olmaz korkma aile olmak daha cok bagliyo insani.bakalim ilk halvete hangimizi gondericez:]]Bizim doktor çatlak biraz bu sözler onun deyimleri çocuk ortalığı suladı sedye falan her yer ÇİŞ oldu adam ellemeyin bişey olmaz iğrenmeyin sakın annesi diyor bana hele popoyu çubukla yoklarken elini bir siper edişi var görmen lazım ama bişey çıkmadı :)
Bu halvet işi ne olacak bilmem yaaa biz uzuuuuunnn zamandır inzivadaydık korkuyom ben valla
Ayyy sabah sabah çok güldüm msjna ::))oh yarasin kuzuya .benim oglan da altını acinca hemen cis yapiyo .ayy alemain unuttunmu halveti yoksa:]] yeni evliler gibi vajinismus olma da:]] bisey olmaz korkma aile olmak daha cok bagliyo insani.bakalim ilk halvete hangimizi gondericez:]]
dogum yapmakla alakasi yokki kimin kanamasi erken biterse o halvete giricek canim:]]]Ayyy sabah sabah çok güldüm msjna ::))
Unutulurum hiç !!!
Ilk ben doğurdum heralde sanırım Sultan'la ilk biz halvet olacaz
korkuyo mmusun. .bak cilginla bize korkuyomuyuz sabirsuzlikla bekliyoruz..saka bir yana biraz kuruluk oluyor o yuzden canin yanabilur..kayganlastirici jel veya bebe yagi kullanirsin kolay olur..Bizim doktor çatlak biraz bu sözler onun deyimleri çocuk ortalığı suladı sedye falan her yer ÇİŞ oldu adam ellemeyin bişey olmaz iğrenmeyin sakın annesi diyor bana hele popoyu çubukla yoklarken elini bir siper edişi var görmen lazım ama bişey çıkmadı :)
Bu halvet işi ne olacak bilmem yaaa biz uzuuuuunnn zamandır inzivadaydık korkuyom ben valla
hahhaaa esmanin kirki bizden once cikiyor..ama bu ggidişle ya sen ya ben once giricez ihihiiioh yarasin kuzuya .benim oglan da altını acinca hemen cis yapiyo .ayy alemain unuttunmu halveti yoksa:]] yeni evliler gibi vajinismus olma da:]] bisey olmaz korkma aile olmak daha cok bagliyo insani.bakalim ilk halvete hangimizi gondericez:]]
sirami kaptirmam diyosuuuunnnnnAyyy sabah sabah çok güldüm msjna ::))
Unutulurum hiç !!!
Ilk ben doğurdum heralde sanırım Sultan'la ilk biz halvet olacaz
oyyyy gecmiscolsun kuzucugaaa..insallah minige gecmez canim..Günaydın herkeze bizim gün bugün biraz erken aydı kızım ateşlendi gece zaten dün sesi çatallaşmıştı bugün okula göndermedim .
Küçük şehzadeye bulaşmaz inşallah ..
Birazdan sağlık Ocağına götüreceğim .
Bu arada freetalkingi merak ediyorum doktor kont vardı bebeğin ne oldu acaba ?
Adısevda yı merak ediyorum yaraları iyileştimiki?bebişi nasıl acaba?
Jang sen nasıl oldun canım ?
kirkimi da beklemem diyosuuuuuunnn...dogum yapmakla alakasi yokki kimin kanamasi erken biterse o halvete giricek canim:]]]
Gunaydin herkese
Cumbi cok guldum canim halvet kavgasina:]]
konu halvet olunca ben de cilgin kadar cilgin olabilirim ona gore haaÇılgın bu konudada yaparım çılgınlığımı diyorsun kırk mırk hak getire yani
Yok canım o iş korkutmuyor beni Verdiğimiz aradan dolayı eşimin abazalığı Korkutuyorkorkuyo mmusun. .bak cilginla bize korkuyomuyuz sabirsuzlikla bekliyoruz..saka bir yana biraz kuruluk oluyor o yuzden canin yanabilur..kayganlastirici jel veya bebe yagi kullanirsin kolay olur..
hahhaaa esmanin kirki bizden once cikiyor..ama bu ggidişle ya sen ya ben once giricez ihihiii
sirami kaptirmam diyosuuuunnnnn
oyyyy gecmiscolsun kuzucugaaa..insallah minige gecmez canim..
kizlari ben de merak ediyorum arada bir methaba deseler..
kirkimi da beklemem diyosuuuuuunnn...
halvet sirasi kavgasina tutusucaz yakindaa
hahhaa hic bu acidan dusunmedim..o beni de korkutmuyo degil yanii..Yok canım o iş korkutmuyor beni Verdiğimiz aradan dolayı eşimin abazalığı Korkutuyor
Siz kesin benden önce girersiniz :)))
Çılgın bu konudada yaparım çılgınlığımı diyorsun kırk mırk hak getire yani
konu halvet olunca ben de cilgin kadar cilgin olabilirim ona gore haa
Yok canım o iş korkutmuyor beni Verdiğimiz aradan dolayı eşimin abazalığı Korkutuyor
Siz kesin benden önce girersiniz :)))
ne korkucam kocamdan o benden korksun , herifin yakasini birakmiycam yeni evli gibi gezicem evde:]]hahhaa hic bu acidan dusunmedim..o beni de korkutmuyo degil yanii..
yaşa beeeee...haklısın valla..senden güç aldim...yeter kadin iligimi kuruttun diyene kadar ben 55 kilo olana kadar yuppiiiii..sabahlar olmasın kizlaaaarne korkucam kocamdan o benden korksun , herifin yakasini birakmiycam yeni evli gibi gezicem evde:]]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?