- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.561
Gözün Aydın geçmiş oldun canım güle güle sağlıkla büyütün inşallah .Slm kizlar sonunda dogurdum ama cok kotuyum sezeryan oldum agrilarim gecmiyor uyku uyuyamiyorum gogudlerim hep yara oldu. Gogud kremi suruyprum ama cok aciyor bebeegi emzirmek isyemiyorum bu yuzden. Siz de de oluyormu bi oneride bulunun nolur
Cumbo canim her zaman beklerim gel buyur .ben de bursayi cok merak ediyrm.hatta yasamak istedigim illerden biri bursa. Canim yarim gun kresin anlami olmuyo.burasi ankara en yakin krese bile git gel zaman aliyo.sabah 8de servis aliyo 1gibi getiriyo .bi de boluk porcuk olyo cocuk .cok alistim evde onlara .ufakligi uyutunca onlarla oynuyorum surekli.sabah anne anne diye kosturup beni uyandirmalari en buyuk keyfim.kendim uyutyrm mesela.cok zevk algrm onlari uyuturken.yanlarina yatip koklaya koklaya uyutyrm.adam gibi birini bulsam da bi sure dahaevde olsam onlarla .gunaydin canlaarr..
ooo cilgin ,esma Allah muhabbetinizi artirsin..valla angaraya taşınırim ben deeee..
saka bir yana guzrl olur gorusmeniz..
cilgincim bence hic degilse yarım gun krese ver ..bakarsin bakmasina da üçü birden mahvolursun..hem kreste bişeyler de ogrenirler..cok küçükler insan kiyamiyo biliyorum ama bir sure sonra sen de yipranacaksin ..
esmacim dr gaz icin ne ilac verdi kuzuya..
ben oglanda hic görmemiştim gazsikintisi..bu yavrum pek gazli..
canommm sagol yolun duserse ben de beklerim bursaya..benim de ortaokuldan beri bursada yasamak gibi hayalim vardi..univers istedim olmafi..okul bitti mecburi hizm istefim olmadi..evkendim bursaya geldim :))Cumbo canim her zaman beklerim gel buyur .ben de bursayi cok merak ediyrm.hatta yasamak istedigim illerden biri bursa. Canim yarim gun kresin anlami olmuyo.burasi ankara en yakin krese bile git gel zaman aliyo.sabah 8de servis aliyo 1gibi getiriyo .bi de boluk porcuk olyo cocuk .cok alistim evde onlara .ufakligi uyutunca onlarla oynuyorum surekli.sabah anne anne diye kosturup beni uyandirmalari en buyuk keyfim.kendim uyutyrm mesela.cok zevk algrm onlari uyuturken.yanlarina yatip koklaya koklaya uyutyrm.adam gibi birini bulsam da bi sure dahaevde olsam onlarla .
Cumbo om-x bitkisel damla.bi arastir .icerigini sen anlarsin.ben cok faydasini gördüm. Benim oglan da gaz cikarttimi gork gork feci cikariyo.bazen gazla az bi kusuyo.alttan da cok gaz cikariyo.kakayla beraber diiiiiiiiiiirrt diye feci dirtliyo :]]]
kızlarrr nabersiniz bebeişler nasıl bizde heyacanla beklerken temizleğe girştik annecimle yarında yapicaz iki güne böldük ama heryerii mis olsunn cumaya bitmiş olur herşeyim bida hafta pazarteside tatlı yapicaz şerbetlemicez ama sarma sarıp buzluga aticaz gelen misafirlere birde bizim burda su böreği yapiolar ondan alırız tamamız inşallah bebiş gelebilir bu işlerden sonra gelmek istiotsa gerçi 9 gün daha var
bir konus bskslim bişey kaybetmezsin..benim belim de ağrıyor ara sira.ama spinalden degilmis brl agrisi..hanilelikte agirlik metkezin degisiyor ya bu da ayni..agirlik merkezin degisiyomus...Cumbo canim az once ikizlerin eski kres sahibi aradi bebek görmeye geliceklermis . Konusayim bakalim .aslinda yarim gun de olabilir de kresler yarim gun calismiyo . Bana ozel bisey yaparlarsa olur aslinda.cunku bitek bizimkilere servis acmasi lazim.ben alip gelemem.canim o agrilar bende de var .bi de spinal oldgm yer belim agriyo .umarim bi sikinti olmaz
maasallah hazirliklar tamam sayılır. .gunune bakma sen heran gelebilir zaren biseycik kalmsmis..hayirlisiyla gelsin kuzucuk..benim ilk kuzum izne bile ayrilamadan grlmisti..hicbirseyim hazir degildi..bunda temkinli davrandim ..kızlarrr nabersiniz bebeişler nasıl bizde heyacanla beklerken temizleğe girştik annecimle yarında yapicaz iki güne böldük ama heryerii mis olsunn cumaya bitmiş olur herşeyim bida hafta pazarteside tatlı yapicaz şerbetlemicez ama sarma sarıp buzluga aticaz gelen misafirlere birde bizim burda su böreği yapiolar ondan alırız tamamız inşallah bebiş gelebilir bu işlerden sonra gelmek istiotsa gerçi 9 gün daha var
hadi hayırlısı canım insallah istediğiniz fiyata satatsinizEv ilanini sahibinden.com a verdik.evimiz artik satiliga cikti. Hemen 2-3emlakci aramis.umarim istedgmz fiyata satariz evi.hayirlisi ins. Cabucak satsak iyi olucak aslinda. Dua edin.
Cmbo canim yarim gun yok ama fiyatta indirim yapariz dedi .su ev isi belli olsun bakalim da ...
sagol canim..hadi hayırlısı canım insallah istediğiniz fiyata satatsiniz
bebis iyiymis canim bugun konustum..o da bi ara yazicam dedi .bir problem yok cok sukur .bebisi de cok sekerkizlar monadan haber alan varmi
Canım daha önce yazmıştım aslında evet ben beypazarlıyım:)Esma canim sen nerde oturuyorsun.
Beypazarlimisin .cok sevrrim beypazarini.ara ara gidiyoruz .dogumdan once kahvaltiya gittik.bi suru sey ve dolmasindan aldik geldik.inozu de cok hosuma gitti.dere kenarindaki mekanlardan birinde cay ictik.beypazarinda bi halise teyze var bayilyrm .ne zaman gitsek cayini icerim.dukkandaki herseyi de zorla agzima tikar gonderir.beypazari insanini cok sevdim ben .firsatim olursa gelmek isterim ama bi sartla sen de bana geleceksin:)) canim bakici arayisina gectim haber saldim etrafa . Bakicilarin hepsi klasik .tv basinda yada bisekilde cocuk oyalamak.halbuki ben biseyler ogretecek birini ariyorum.cocuklarima asla tv izletmyrm.cok zorda kalirsam ancak.butun yemeklerini saglikli gidalardan seciyrm.abur cubur hic gormediler.atistirmalik olarak cevizli sucuk veryrm.tek gordukleri abur cubur cubuk kraker:]] o da disarda cok zirlarlarsa.brokoli enginar yiyen cocuklar benimkiler:]] alistirdim hep ..simdi biri abur cubur versed yada tv acsa deli oluyrm cunku benim emeklerime kufretmek oluyo.ikizlerim 21aylik canim..istegim 5-6ay daha yanimda kalmalariydi ama bu bakiciyla olmayacak.ya yeni birini bulucam yada bilamazsam krese vericem.tek bakabilirmiyim diyrm esim asla olmaz cok yipranirsin diyo.esimin dayi kizi coktan dondi okulu var.esim de ise basladi.bakiciyla ikimiz variz
Ne zaman mevlidinizCanım daha önce yazmıştım aslında evet ben beypazarlıyım:)
Ama istanbulda yaşıyorum .
Ayy gelirsen çok memnun olurum beypazarı insanı çok cana yakındır misafir ağırlamayı yedirip içirmeyi çok severler.
Haklısın canım sen o kadar Uğraş vermişin yani Kalkıp ta bu saatten sonra bu kadar Emeğin heba olmasına nasıl göz yumar insan .
İnşallah istediğin gibi aldığı paranın hakkını verecek en önemlisi yaptığı işi seven deneyimli bilgili ve vicdan sahibi birini bulursun.
Eşin doğru söylemiş 3 çocuk bakmak kolay değil biraz daha büyük olsalar belki bakabilirdin çok yıpratmazdı seni ama şimdi zor görünüyor .
Wc eğitimleri varmı ?
Daha çok Küçükler gerçi ama eğer yoksa birde o süreç olacak çok yıpranırsın canım inşallah kreş işi istediğin gibi olur evde hayırlısıyla değerinde satılır da her şey yoluna girer .
Canım sende buyur gel :)gunaydin canlaarr..
ooo cilgin ,esma Allah muhabbetinizi artirsin..valla angaraya taşınırim ben deeee..
saka bir yana guzrl olur gorusmeniz..
cilgincim bence hic degilse yarım gun krese ver ..bakarsin bakmasina da üçü birden mahvolursun..hem kreste bişeyler de ogrenirler..cok küçükler insan kiyamiyo biliyorum ama bir sure sonra sen de yipranacaksin ..
esmacim dr gaz icin ne ilac verdi kuzuya..
ben oglanda hic görmemiştim gazsikintisi..bu yavrum pek gazli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?