2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Bu arada nereden cikti bu kadin demiyorsunuzdur insallah.
Aylar oncesinde daha 4-5 aylik hamileyken cok aktiftim simdi tekrar eski gunlere donucem insallah forumda:)))

Cok uykusuz gunler geciriyrum burada sabah olmak uzere, geceleri birkac saat uyuyup uyaniyorum sanirim hem fiziksel hem duygusal bi sorun... Boyle bi seyyasayan oldu mu

Canım Allah hayırlı uğurlu etsın maşallah güzel gecmıs çok şükür....
Rabbım hayırla eve çıkmayı nasıp etsın. Canım kım yaptırdı doğumunu? Nasılsın dı? Sezeryan dan memnun kaldın mı? Hanı ben normal ıstyrm ama olur ya Sezeryan olursa dıye senden bılgı alayım dedım. Canım zamanın olur yazarsan sevınırm

Evet şuanda New Jersey Moorestwon'dayım 5 hafta önce doğum için geldim. Babyshowrumu kuzenim organize etti ben buraya gelmeden süper eglendık kuzenlerımle dostlarımla insanın sevdikleriyle böyle şeyler yapması kadar daha güzel bir şey olamaz buraya gelince ne kadar şanslı olduğumu anladım çok iyi dostlarım ve bir sürü kuzenlerim var etrafımda dolaşan kardeşlerim ailem iyiki geçmişte yurt dışında yaşama şansımı geri tepip Türkiye'de bir düzen kurmuşum bu kadar dostu yaban ellerde yapamazdım burda herkesin dini imanı para olmuş Türkler 'le tanıştım bir soru soruyorsunuz 100 dolara cevap verıyorlar

Üzülme dönünce seni sevgi ve hasretle kucaklayacak bir sürü insan olacak. Mevlut yaparsın dilersen ben sana kuzenımın bilgilerini veririm bir sürü ciciler yapar sana. Küçük organizasyon işleri yapıyor. Evini süslersin, davetlilere süsler hatıralar hazırlarsın . Böyle şeylerin tadı Türkiye'de çıkar. Doğum gününde zaten parti düzenlersin on numara. Benim sünnete kadar planlarım hazır ? Allah uzun ömür versin sağlıkla doğsunlarda önce

Sen nerede yapıyorsun doğumu nu?

Tabii burda insanlar cok daha farkli bazen alacagin tepkiyi onceden sezmek cok zor oluyor. Allaha sukur cok yalnizlik cekmedim esim daha once geldi bende o cok arkadas bulmus cok giriskendir cunku ben de onlara tutundum... İnsansiz zor.

Ne guzel sanslisin organizasyon isi ile ilgilenen kuzenin varnis hamile halimizle birseyleri ayarlamak cok zor oluyor.
Ben bostondayim new jersey guzeldir

hosgldinnnnn... bizcde oyleyiz canim..sicak bir yandan bebek bir yandan deliksiz uykuya hadretimm
OO makyajlar yapılmış, doğuma değil sanki düğüne gidilmiş. Pek hoş pek diri gözüküyorsun maşallah. Oğlunda buruşuk tatlı şey çok sevimli.
ben de oyle gitmek istiyorum dogumaaa..insallah aniden gelmez de suslemmeye vakit bilurum

hosgldinnnnn... bizcde oyleyiz canim..sicak bir yandan bebek bir yandan deliksiz uykuya hadretimm

ben de oyle gitmek istiyorum dogumaaa..insallah aniden gelmez de suslemmeye vakit bilurum

Cumbo cok sagol...
Walla bilmiyorum dogum streside basladi bende cok

Karnımda kasılmalar var. Dün gecede adet olacakmışım gıbı bır sancı oldu. Ama çok sık bırsey degıl . ... B'nde heyecanla beklıyorum
Senin iyice az kalmisssss selinnn. :)

Ay heyecandan simdi gordum yazini ahhh canimmm erkenden zart die geliverdi minnak kus , ayyy az kaldik dogurmayan bende bekkliyorum sancimi vs... carsambaya kadar dogurmassam herhalde gun alicaz ve suninsanci deniycez belirli bir cm e kadar sanci cekicem acilma devam ederse epidurali yapicaklar olmazsa sezeryana alicaklar ... banada dua edin hersey yolunda gider insallah normal yaparim tavsiyeleriniz var mi .......

Valla güzel temiz çevre ama aşırı sakin tarafı beni sıkıyor istanbul'Dan sonra buralar bize fazla sessiz sedasız geldi genel olarak ben Amerika'yı sevmedim belki duygusal halimden

neyse sen doğumu nasıl ayarladın dokturun türk mü masraflar nasıl o eyalatte

Biz şehrin ortasında yaşıyoruz bazen bana fazla kalabalık bile geliyor İstanbul'dan gelmiş olmama rağmen dışarı çıktığımda başım dönüyor resmen.

Doktorum türk değil bir arkadaş aracılığı ile gitmeye başladık, hint asıllı bir adam iyi bir doktor ama tr'deki muamele burda olmuyor biz türkler sanırım çok çok evhamlı davranıyormuşuz gebelik konusunda ben doktorumu sürekli arardım şimdikinde böyle bir şey yok.

Esimib calistigi sirketten dolayı bir saglik sigortasina dahildi ama o da tamamini karsilamiyor vatandasi olmadikca burada hastane isleri cok masraf. Gene d eoglumuz icin deger diyoruz napali

Cabim insallah sezaryene gerek kalmadan dogurursun bebegini
Benimdw normal olucak korkuyorumda sen cesaretlisin gene nrmal yapicamm diyorsunnn

Canı

m canım ya maşallah çok tatlısınız?????
tesekkurler.gunay hanim yapti.inanilmaz tatli bir kadin cok seker.sezeryandan da memnun kaldim.

OO makyajlar yapılmış, doğuma değil sanki düğüne gidilmiş. Pek hoş pek diri gözüküyorsun maşallah. Oğlunda buruşuk tatlı şey çok sevimli.
Valla sadece gozumde kalem ve rimel var.dugun makyaji yapmadim onu sen yaparsin artik.zaten hos ve diriyim :] tesekkurler
Çılgınn ŞOKLARDAYIM DOĞURDUN SENNNNN BEN HALA BEKLİYORUM ,
NASIL OLDU SANCI SU ?????

MAŞALLLAH YERIM BEN SIZI ÇOK TATLISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

canim cok sagolasin.Rabbim hayirlisini vrrsin ins.ben bu sefer biraz daha gec toparlanicam gibi.gece hic uyumadim.egilip kalkarken agri oluuo beli bükük yürüyorum
.cabucak kalkmak istyrm.karnimda surekli gaz var ve cok rahatsiz ediyo
.gece gunduz ikizlere esim bakiyo ben bebise.geceleri bebisi indirip kaldirirken tuvalete kalkarken bel ve ameliyat agrim oluyo.emzirmek ameliyatliyken ykruyo.e bebis saat basi emiyo.cabucak iyilesmek istyrm kafaya taktim umarim strese donmez bu durum.
Ikizleri emziremedimya bunda emzirince yeniden sil bastan anne gibiyim.
Cumbo sana bir sorum car canim.normalde15-20dakika emmesi lazim diyorlar ama yenidogan icin cok degilmi.bizim sipa 5dakika emiyo, memeyi guzel cekiyo cok cok sukur ama suresi az, kaka yapiyo aglamiyo da doydugunu hissedyrm , 5dakika emip uyuyo, ac olsa aglar dimi yoksa az emiyo da kan sekeri dusuyo ondanmi uykusu geliyo diyorum.ama yinede ac ac uyumaz diyorummutlaka aglar diyorum ne diyosun.bide gogsumden sut akiyo sagsammi yoksa zamanla emdikce memeler aliscakya sagmasam mi diyorum.sagsam bebek emmek isteyince sut olmaz belki biberon vermek istemyrm .

Ay ben de biraz makyaj yapmak istiyorum doguma girerken ama.dogumda ne kalem kalir ne rimel... O kadar fotograf cekilecek cirkin mi cikayim diorum anlamiyor kimse
Sen cok hos cikmissinmasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…