Hikayeme başlamadan önce çılgın anne gözün aydın ve geçmiş olsun diyorum ve başlıyorum.
Malum dün doğumgünüm ve bdt idi. Sabah hurma yedim şeker yükseldi. Akşam ayaklarım su topla yana kadar yürümüştüm. Defne tohumu bal. Aç karna zeytinyağı. Kahvaltıda iki bardak adaçayı. Gün içinde hurma incir vs ama hala bende tık yok. Hımm bi de yaramazlık artı sıcağa yakın duş yaptım arada. Eşimin izni bitti tlf açtı uzatın diye uzatmadilar git rapor al o zaman dediler. 10 gün rapor almak için uğraştı. Benim rapor hastanede hazırlandı henüz doğum yok diye gidip alamadık. Gelen giden misafir misafir üstüne. Öğle yemeklerini de yengem yok diye ben yaptım tam salata yaparken bacagimdan bir iliklik sezdim. Koşa Koşa wc ye gittim ama birşey görmedim. Öğlen 1 2 gb saat. Sonrasında akintim iyice arttı ama renk ya da koku olmadığı için birşey demedim kimseye. Akşam kutlama yemeği için dışarı çıktık. Çok keyif aldık dönüşte yürüyerek gideriz dedik. Bi yarım saat yürümüşüzdür karşıdan karşıya geçerken birden suyum patlamasin mi
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
eşimin kolunu öyle bir tutmuşum ki o an kan oturmuş. Kaldırıma falan akmaya başladı sular. Ben diyorum otobüsle eve gidelim valizi alalım adam diyor hastaneye gidelim. En son seneyi aradım hastanedeyim gel bakalım dedi. Taksi bulduk oğlan ben adam hastaneye geldik takside gazete üstüne oturdum o bile sırılsıklamdi. Neyse geldik su boşalmış gitmiş ama ne sancı var ne açıklık. Kalp atışları ve hareketi iyi. Nst sonucu sancı başlayacak gb oldu hemen yatış yapıldı. Serum ve antibiyotik verdiler ama başta bi yarım saat bostaydim. O sıra aktif hareketleri yaptım comeldim kalktım vs. Koç u aradım o da istersen uyu dedi ama sancı başladığı gb 5 dk da bire indi. Sonra 3 2 dk da bire. Elim ayağım titremeye başladı. Tansiyon normal ama tok olmama rağmen şeker 87 çıktı. Hemşire düşük değil diye azarladı ama el ayak titremem geçmek bilmedi. Abimleri aradık evdeki valizi getirin oğlanı götürün dedik eşimle kalacaktık. Biraz ters geldi onlara ama. Eşim tüm sancilarda belimi ovdu masaj yaptı nefes telkini verdi. Ebe ve diğerleri çektiğim sıkıntılı sancıları gördükçe açılma çok.az istersen dr u çağırıp sezaryene alalım diyordu. 3 cm olana kadar 2 3 dk da bir geldi sonra ise hiç kesilmedi bile sancılar. Çok zorladı beni. 2.doğum ağrı eşiği yüksek olana kolaymis benimki gb 5 i hisseden adama değil. Ebe sen bi daha doğurma yazık falan dedi. Sezaryen i defalarca teklif ettiler ben de daha önce aynı sancıyı 25saat çektim çekerim dedim ama onlar odadan çıkar çıkmaz esime yalvariyordum hadi sezaryene diye adamın ovacak eli kolu kalmadı artık. Yataktan kalkmama müsaade yok olsa sancıyı kendim savacagim da bebek suyu azaldığı için sola yatırdılar devamlı. Sonra 4 cm olsun bi iğne vurucaz dediler yavaslatabilir belki durdurabilir bile sancıyı ama epiduralin iğne versiyonu dediler hatta ilacı da söylediler onu yaptılar uykum geldi masaj rüyalar tv arası saçma sapan bir iki saat geçirdim soru soruyorlar anlayıp cvp veremiyorum o ler sancı sık bi baktılar hakikaten bi anda 8 cm.e çıkmış hemen catala aldılar catalda ikinmayi beceremedim nasıl olduysa. İlk doğumda 3 kerede çıkan bas bu sefer 4 5 sancı dönemini bekledi. Çıkarken.enfeksiyon kaynaklı bayağı yanma hissettim. Lerine masajini yapmasına rağmen ebe önceki dikisler ayrılmış kaç tane dedim soylemedi ama bi oraya bi de buraya atıyorum dedi. Dr u hiç aramadık bile birazdan gelecek kontrole. Ebe yine de çok şanslı olduğumu acilmamin su azalmasına rağmen çok hızlı olduğunu söyledi. Sezaryenden bu sayede kurtuldun niceleri var su gelince sancı olmuyor dedi. Çok şükür bitti bebegimle çıktık dogumhaneden gece saat 02.20 de doğdu paşam. Emmeyi hiç sevmiyor bakalım ne yapicaz pasayla