2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Selam.dun sabah opembe leke geldinetten baktim nisanmis atladim arabama doktora.doktor alttan parmalkladi 1parmak aciklik var cok beklmz demesinmi:] hemen yatis..doktora eve gcmm lazim coluk cocuk ayarliycam .bilse araba kullanarak geldigimi ve gittigimi:] dogumuna arabayla giden bi benimdir:]]cok hazirliksiz yakalandik.bakici tatilde yarin gelcek.esimin yengesi haftaya diye hazirlanmisti o yok.dogumda esim yanimda olcak bebeleri nereyebirakicaz derkn bebeleri eski kreslerine biraktik yallah hastaneye.saat 4e kadar beklettiler, ameliyathanedeki anestezi doktoru ayri manyak ben ayri, spinale ikna etti ameliyat boyunca sohbet ettik tum personel gülme krizine girdi.cok sukurki 16:30da 3050 gram 50cm sipamiz dogdu, emzirme telasindayiz.esimin dayi kizi atladi geldi bebelerin yaninda, esim benim yanimda, yengeside az sonra burda olucak, bakicimiz da gelmis, hersey cok sukur yolunda ..ben de gaz cikarmaya ugrasyrm cikmiyo:] hemen ayaga kalktim hemsire ben boyle hasta görmedim insan az naz yapar diyo :]] dedim isim cok iki bebem var naza niyaza vaktim yok :]] jang canim sanada hayirli olsun.darisi digerlerinin basina ins.alinti yapamadim hepinize cok tesekkurler .

ayyy canlarim nasil mutlu oldum anlatamam..ikinize de bebislere de maasallah..allah anali babali buyutsun..opun koklayin benim yerime de..

cilgin sen yaptin yine cilginlik once dogurdun gordun mu..

cilgincim senden bir atraksiyon bekliyordum zaten arabayla gidecegin yeminle aklima gelmisti...
sag salim kucaklariniza aldiniz ya gerisi onemli degil..allah herkese sizinki gibi guzel saglikli dogum nasip etsin

Amin canim sira sizde ins .sorma canim esim ille taksiyle git dedi dedim hemen zart diye dogrulmuyo dogurcak olsam korkma saga cekerim:]] ever canim en gec dourcm diye hava attim ama foss cikti:]] hayatım hep süpriz lerle dolu :]]

Amin canim sira sizde ins .sorma canim esim ille taksiyle git dedi dedim hemen zart diye dogrulmuyo dogurcak olsam korkma saga cekerim:]] ever canim en gec dourcm diye hava attim ama foss cikti:]] hayatım hep süpriz lerle dolu :]]
canimsin yaaa..
beni de heyecsnlandirdin vslla..9 da kontrolum var bakalim ne alemdeyiz..benvde tirstim erken gelir falan dite agdami falan yaptirdim haxir kita bekliyorum
hastanedesin di m..uyuyamiyor musun..nasil minikin ..ne guzel kokuyodur o simdiiiii

Hikayeme başlamadan önce çılgın anne gözün aydın ve geçmiş olsun diyorum ve başlıyorum.
Malum dün doğumgünüm ve bdt idi. Sabah hurma yedim şeker yükseldi. Akşam ayaklarım su topla yana kadar yürümüştüm. Defne tohumu bal. Aç karna zeytinyağı. Kahvaltıda iki bardak adaçayı. Gün içinde hurma incir vs ama hala bende tık yok. Hımm bi de yaramazlık artı sıcağa yakın duş yaptım arada. Eşimin izni bitti tlf açtı uzatın diye uzatmadilar git rapor al o zaman dediler. 10 gün rapor almak için uğraştı. Benim rapor hastanede hazırlandı henüz doğum yok diye gidip alamadık. Gelen giden misafir misafir üstüne. Öğle yemeklerini de yengem yok diye ben yaptım tam salata yaparken bacagimdan bir iliklik sezdim. Koşa Koşa wc ye gittim ama birşey görmedim. Öğlen 1 2 gb saat. Sonrasında akintim iyice arttı ama renk ya da koku olmadığı için birşey demedim kimseye. Akşam kutlama yemeği için dışarı çıktık. Çok keyif aldık dönüşte yürüyerek gideriz dedik. Bi yarım saat yürümüşüzdür karşıdan karşıya geçerken birden suyum patlamasin mi eşimin kolunu öyle bir tutmuşum ki o an kan oturmuş. Kaldırıma falan akmaya başladı sular. Ben diyorum otobüsle eve gidelim valizi alalım adam diyor hastaneye gidelim. En son seneyi aradım hastanedeyim gel bakalım dedi. Taksi bulduk oğlan ben adam hastaneye geldik takside gazete üstüne oturdum o bile sırılsıklamdi. Neyse geldik su boşalmış gitmiş ama ne sancı var ne açıklık. Kalp atışları ve hareketi iyi. Nst sonucu sancı başlayacak gb oldu hemen yatış yapıldı. Serum ve antibiyotik verdiler ama başta bi yarım saat bostaydim. O sıra aktif hareketleri yaptım comeldim kalktım vs. Koç u aradım o da istersen uyu dedi ama sancı başladığı gb 5 dk da bire indi. Sonra 3 2 dk da bire. Elim ayağım titremeye başladı. Tansiyon normal ama tok olmama rağmen şeker 87 çıktı. Hemşire düşük değil diye azarladı ama el ayak titremem geçmek bilmedi. Abimleri aradık evdeki valizi getirin oğlanı götürün dedik eşimle kalacaktık. Biraz ters geldi onlara ama. Eşim tüm sancilarda belimi ovdu masaj yaptı nefes telkini verdi. Ebe ve diğerleri çektiğim sıkıntılı sancıları gördükçe açılma çok.az istersen dr u çağırıp sezaryene alalım diyordu. 3 cm olana kadar 2 3 dk da bir geldi sonra ise hiç kesilmedi bile sancılar. Çok zorladı beni. 2.doğum ağrı eşiği yüksek olana kolaymis benimki gb 5 i hisseden adama değil. Ebe sen bi daha doğurma yazık falan dedi. Sezaryen i defalarca teklif ettiler ben de daha önce aynı sancıyı 25saat çektim çekerim dedim ama onlar odadan çıkar çıkmaz esime yalvariyordum hadi sezaryene diye adamın ovacak eli kolu kalmadı artık. Yataktan kalkmama müsaade yok olsa sancıyı kendim savacagim da bebek suyu azaldığı için sola yatırdılar devamlı. Sonra 4 cm olsun bi iğne vurucaz dediler yavaslatabilir belki durdurabilir bile sancıyı ama epiduralin iğne versiyonu dediler hatta ilacı da söylediler onu yaptılar uykum geldi masaj rüyalar tv arası saçma sapan bir iki saat geçirdim soru soruyorlar anlayıp cvp veremiyorum o ler sancı sık bi baktılar hakikaten bi anda 8 cm.e çıkmış hemen catala aldılar catalda ikinmayi beceremedim nasıl olduysa. İlk doğumda 3 kerede çıkan bas bu sefer 4 5 sancı dönemini bekledi. Çıkarken.enfeksiyon kaynaklı bayağı yanma hissettim. Lerine masajini yapmasına rağmen ebe önceki dikisler ayrılmış kaç tane dedim soylemedi ama bi oraya bi de buraya atıyorum dedi. Dr u hiç aramadık bile birazdan gelecek kontrole. Ebe yine de çok şanslı olduğumu acilmamin su azalmasına rağmen çok hızlı olduğunu söyledi. Sezaryenden bu sayede kurtuldun niceleri var su gelince sancı olmuyor dedi. Çok şükür bitti bebegimle çıktık dogumhaneden gece saat 02.20 de doğdu paşam. Emmeyi hiç sevmiyor bakalım ne yapicaz pasayla

Hikayeni okudum ve çok kızdım sana sancıların başlamış, akıntılar vs doğum yakın belli ne demeye atıyorsun kendini sokaklara yürüyorsun yürüyorsun kaldırımlara boşaltıyorsun suyunu, hadi benim gibi ilk doğumun tecrübesizsin diyem ama o da yok dirayetlisin belli o gunun yoğunluğunu biraz erteleseydin keşke. Neyseki herşey sonunda yolunda gitmiş çok şükür bugün iki doğum hikayesi okudum alttan kasılmalarım olduğu bu saatlerde 39. haftanın ilk gününde darısı başıma diyorum. Bebeğinin bahtı açık olsun, bu ara hep tosuncuklar geliyor anlaşılan kız annesi yok mu .
Oğlunda emer merak etme acıkınca mecbur emecek sakın pes etme.
31 yaşındayım ve elbiselerin altında ve eşime güzel görünmesi için kullandığım bu göğüslerin asıl amacını 9 aydır anlamış bulunmaktayım. Yalvarıyorum onlara ne olur süt verin diye. Bunca zaman iri iri taşıdım sizi eğer süt vermezseniz ne anlamınız var diyorum. Ödüm kopuyor sütüm olmaz oğlum emmez diye. Biberon aldım ama almak istemedim bile sarılık falan olur ihtiyacım olur diye aldım.

Bebeğin kilosu ultrasonda söylenen gibimi çıktı kaç kilo doğdu.

maasallah sana da bebisine kuzumm..
aferin sana cok iyi dayanmissin..ben olsam alin sezaryana derdim...cok sukur aldin kucagina canimmm
dedigin gibi surpriz yapip dogumgununde geldi pasa..öpüyorum seni..ara sira gir olur mu..

Allah bahtını açık etsin oğlunun gözlerim yaşarıyor hikayeleri okudukça ne annem ne eşim olacak yanımda duygusala bağlayacağımı hiç düşünmemiştim. Seninle hamilelik takvimimiz nerdeyse aynı 19.09.2014 benimde son gin inşallah benimde erkenden olurda bu bekleyiş biter.
Sormak istediğim nişanı görmeden önce sancın varmıydı. Vardı ise ne taraftaydı alttan mı belden mi?

canin jang adina ben yazayim..onun 40 haftasi dolmustu..biraz daha dogmasa sezarysna alinacakti ama normal istedigi icin doğumu tetiklryen ne varsa yapti..bol yürüyüş hurma vs yedi hatta esiyle yaramazlik bile yapti..bir de esi badka sehirde çalışıyor izni bitiyor o yuzden dogumun biran once olmasi gerekiyirdu..neyse umarim haddimi asmadan aciklayabilmisimdir..

sutum olmax diye korkma önemli olman sabredip emzirmen..memebasi ne kadar uyarilirsa sutun o kadar cok olur..sutum yok emmiyor diye birakirsan olmaz..

benimki kız bu arada..adi da yağmur olacak..sen isim ne düşündün

canim yaa uzulme lutfrn..tabiiki insan yaninda esini annesini ister amabaşlıyorde boyle olmadi gerekiyormus..hem bosver onlari bsk bebrgin dogunca kimseyi umursamayacaksin..ilk goruste tutulacaksin ona..gercek adk buymus diyeceksin..hani manyak asiklar olur ya onlar gibi olacaksin.ondan baska bisey dusunemeyeceksin herkesten kiskanacaksin ona bisey olacak diye aklin cikacak...ax kalmis senin de biraz daha sabret saglicakla alacaksinkuzunu kollarina.
bu arada bildigimvkadariyla nisandan sonra sanci badliyo..ama her grbelik farkli oluyor unutma..bakslim srnin nasil olacak

Benim oğlumun adı Deniz daha doğmadan kendisi ortada yokken ismi belliydi. Ben babasından gizli birde Anıl ekleyeceğim yanına. Deniz unisex bir isim olduğu için. Oldum olası sevmem unisex isimleri. Babası biraz bozulacak bu duruma ama gelseymiş o da benimle ceza olsun ona. Ben zaten yüzünü bile görmediğim sesini duymadığım birine çoktan aşık oldum . Çevremde bebeğe aşırı düşkünlüğüm alay konusu oldu. Ne kıymetli oğlun varmış diyorlar. Baby Shower partileri, Amerikalara kadar ona pasaport derdine düşmem, yazdığım mektuplar . Oğlumla çok gündemdeyiz :)

Yağmur adıyla yaşasın inşallah.

Jang şimdi oğluyla mis mis yatıyordur ne güzel o tabloyu hayal ediyorum....

canim saglicakla al sen de ins.sorma ilk bebegim gibi valla gece uyumadik ameliyatli karnimla kucagimda uyudu

hivc bir seyim yoktu ne sanci ne bisry.
Jang canim sen benden catlaksin :]] masallah kuziya.ne kadar dogu kilo boy.
Benimki 3050 degilmis 3100 mus yeni ogrendim:] size bi de ilk an fotom var

Eklentiler

• IMG-20140906-WA0006.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
ben de kontrolden geldimm..kizim iyi nst güzel..sadece suyumuz azalmis sinirda dedi drumuz. carsamba bir daha gitcez ..

Anil Deniz de ne kadar guzel isim olur ismi ile yasasin.
Sen, Amerikada mi yapacaksin dogumu?

Ben de kucuk bir baby shower yaptim eglenceli gecti ama tabii yakinlarim olmadan cok icime sinmedi. Dogup Turkiye'ye geldigimizde ya dogumgunu yada mevlutunu guzelce yaparim diye dusunuyorum... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…