- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.181
hhayırlı olsun canim şimdidenSlm guzel analar ..dun doktr gittim hersey yolundaymis normalde 2 ekim dogum tarihi ama ekime kalmaz eylulun sonuna dogru dogar dedi hayirlisi bakalim :)
cilgiiiiinn 15 inde beraber doguralimmmmSelam herkese .ben de kontrole gittim.bizim sipa 3225 gram 49cm cikti.nst temiz.doktor gun vermedi.10-18eylul arasi muhtemel dedi. Durum gayet iyi sona kadar gidicez dedi. Cok sevindim bu duruma .ben de sona kadar gitmek istiyordum zaten.normal dogum tarihim 18eylul zaten.eger o zamana kadar bebis beklerse 18eylulde yapmak istyrm.benim de dogum gunum cunku.haftaya tekrar gidicem .
Canim ben 41e kadar giderse beklerim valla:]]hhayırlı olsun canim şimdiden
cilgiiiiinn 15 inde beraber doguralimmmm
ben de o kadar aldim.fazla biseye gerek yok.Dogum cantasina neler kattiniz ben...1 hastane cikisi kundak battaniye bez emzik islak havlu pecete ..kendim icin ic camasir pijhama takimi..terlik corap ince hirka birde yazma..bukadar nasip olursa normal dogum olcak
Iyiya demekki eksigim yokmus :)ben de o kadar aldim.fazla biseye gerek yok.
Ins.hayirli zamanda gelirler canim.canim sende bisey cikacagini sanmiyorum ben merak etme[/QUOTE]E="Monalisa1289, post: 36683617, member: 538146"]Insallah kararladiginiz tarihlerde olur g7nlerinde doaklimaaebisleriniz bakalim bizim durum muallakta sali gunu ultrasyon cektirdikten sonra ne diyecek dr...
ben de hayırlısıyla eylül annesı olucam kızlar:) cok heycanlıyım sızler gibi:)
Insallah canim alttan cikcakmis gibi sizilar oluyor dimi sizde hep soruyorum ama gelmesinin cok cok yaklastigina mi isret .. yarin disari cikicam esimle aklima ya disarda suyum gelirse dusuncesi geliyor abbowwww rezillikIns.hayirli zamanda gelirler canim.canim sende bisey cikacagini sanmiyorum ben merak etme
canimm insalllah kavusucaz saglicakla yavrularimiza..heyecan doriktaaaaben de hayırlısıyla eylül annesı olucam kızlar:) cok heycanlıyım sızler gibi:)
oyle deme cilgincim ..brnim bebek kanala girmrmisti ne agri ne sanci yatskta yatiyordum gece 11 civari birden icimde sanki tipa cekilmis gibivoldu.sonra fosur fosur suyum geldi..o kadar cok geldi ki gittim tuvalete oturdum..sonra kalktim bi yandan oynuyorumoglum geliyor diye bi yandan canta hazirliyorum..esim korkmus ve saskin nspicaz diyip duruyor. ne zaman arabaya bindik ya brbege bisey olduysa diye dustu aklima titremeye basladim konusamiyorum titremektem..su hala geliyo ama..cok sukur problemsiz kavusmustum yavruma..ayyy icim bi tuhaf olduuMonacim bicok hastanede plastik kasik catal veriyorlar.bide normal olursa hemen cikarsin.
Yok canim oyle hemen su gelip dogum olmaz.sanci baslar vs bi surec o hemen olmaz korkma:]]
Öyle canım birilerine emanet edip gidiyor ama ne biliym yinede bi tuhaf hissediyorum .bursadayim csnim. ama döndü hava yine sicak oldu
takilma cnm insallah dr ordayken olur dogumun..hemguvendigi arkadadina soylemesi cok iyi en axindan acikta degilsin..uzulme sakin
Maşallah her şeyin iyi olmasına sevindim inşallah vaktinde gelir meleğin:)biz de geldik kontrolden 3160 gr olmus kizim.15 eylule gun aldik ama daha once gelir gibi geliyor hem bana hem doktora..insallah bekler kuzusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?