2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Slmlar arkadaşlar bu benim 2. bebeğim acaba ikinci sezeryan kacinci haftada yapiliyor bilgisi olan varmi?

Merhaba csnim brnim de ikinci olacak kismetse..38. haftada alıyorlar..benim muhtemelen 38+4 de olacak..1 hafta 10 gun once drmisti

halükarda eylülün son haftasi oluyor yanist: 36670220 .!.:
Merhaba csnim brnim de ikinci olacak kismetse..38. haftada alıyorlar..benim muhtemelen 38+4 de olacak..1 hafta 10 gun once drmisti
Hmm her halukarda eylülün son haftasi olacak sanirsam
Bi yandan hemen olsun diyorum bi yandanda stres basiyo ufak ufak

Benim de 38+4 yada5gibi olur ama bebek bir hafta onde.satim d.Ia belirsiz o yuzden daha ileri gibi olabilir yani 38+4ken aslinda 39ve ustuyum
En son 4 haxiranda gittiğimde 2 hafta ileriydi kilosundan dolayı 31. Haftaydi galiba 2 kiloydu şimdiye 3 olmusmudur bilmiyorum
38+3 falan olsa farkedermiki nebilim

Günaydın canlar
3ten beri uyanigim.. Göğüs ağrısı reflu bir yandan bi de disarda bir fırtına var.gurultuden uyuyamiyorum..
offf kontrole gidicem bakalim zombi gibiii...

Günaydın canlar
3ten beri uyanigim.. Göğüs ağrısı reflu bir yandan bi de disarda bir fırtına var.gurultuden uyuyamiyorum..
offf kontrole gidicem bakalim zombi gibiii...
günaydınnnn sende benim gibisin demek tüm gece döndüm durdum altıdan beride ayaktayım şimdi işe geldim tek tesellim bugünün cuma olması, burda hava çok sıcak sizin orası neresi fırtına var

Günaydın arkadaşlar
Dün kont vardı doktorum her şey yolunda bebeğinde rahatı yerinde hiç doğmaya niyeti yok dedi:)
Bu arada benim normal doğum yapacağını unutarak salı Çarşamba için şehir dışında bir robotik cerrahi kongresine gidecekmiş .
Özür diledi o günler için çok yakın güvendiği bir arkadaşının telini verecekmiş bana kendisiylede görüşmüş.
Zaten hamileliğin başından beri en büyük sıkıntım doktorun istanbulda olmadığı bir güne doğumun denk gelmesiydi
Bunda da vardır bir hayır dedim

günaydınnnn sem gibisin demek tüm gece döndüm durdum altıdan beride ayaktayım şimdi işe geldim tek tesellim bugünün cuma olması, burda hava çok sıcak sizin orası neresi fırtına var
bursadayim csnim. ama döndü hava yine sicak oldu

takilma cnm insallah dr ordayken olur dogumun..hemguvendigi arkadadina soylemesi cok iyi en axindan acikta degilsin..uzulme sakin

biz de geldik kontrolden 3160 gr olmus kizim.15 eylule gun aldik ama daha once gelir gibi geliyor hem bana hem doktora..insallah bekler kuzusum

biz de geldik kontrolden 3160 gr olmus kizim.15 eylule gun aldik ama daha once gelir gibi geliyor hem bana hem doktora..insallah bekler kuzusum
hayırlı olsun canım ne güzel az kalmış bana günler geçmiyor sanki 30 eylül ddiler bana da ama tam tarihi 13 eylülde görüşecekmişiz doktorumla

Slm guzel analar ..dun doktr gittim hersey yolundaymis normalde 2 ekim dogum tarihi ama ekime kalmaz eylulun sonuna dogru dogar dedi hayirlisi bakalim :)

Selam herkese .ben de kontrole gittim.bizim sipa 3225 gram 49cm cikti.nst temiz.doktor gun vermedi.10-18eylul arasi muhtemel dedi. Durum gayet iyi sona kadar gidicez dedi. Cok sevindim bu duruma .ben de sona kadar gitmek istiyordum zaten.normal dogum tarihim 18eylul zaten.eger o zamana kadar bebis beklerse 18eylulde yapmak istyrm.benim de dogum gunum cunku.haftaya tekrar gidicem .

Hosgeldin canim ooo guzel haberler masallah tabi anne karninda ne kadar cok dururusa faydali

Hosgeldin canim ooo guzel haberler masallah tabi anne karninda ne kadar cok dururusa faydali
Evet canim sona kadar dayanirins. Biz sasirdik gun vericek saniyorduk.esim ona gore izin alicakti ama durum iyi olunca sasirdik.normal dogum tarihinde dogurmak sezeryanlilar icin cok buyuk bisey .ins.oyle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…