- Konu Sahibi _bilgehan_
-
700 tl çok değil mi canımkiralık gelin arabası günlük 700 tl şöförle birlikte(herkes kullanamadığı iiçin :) eski model arabaları seviyorum diyenler için ilgilenenler özelden msj atabilir
benımde 18 ekim kızlar cok heyecanlıyım alışverişimizi bitirdik çok şükür bir tek gelin arabası nikah şekeri gibi seyler kaldı onlarıda inşallah halledicez güzel hisler ne yaptıysak kendimiz yaptık o yüzden herşeye benim diyebilmek harika bir şey bence sizler nasıl yaptınız kendınız mı ailelerinizden destek aldınız mı?
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklarbenımde 18 ekim kızlar cok heyecanlıyım alışverişimizi bitirdik çok şükür bir tek gelin arabası nikah şekeri gibi seyler kaldı onlarıda inşallah halledicez güzel hisler ne yaptıysak kendimiz yaptık o yüzden herşeye benim diyebilmek harika bir şey bence sizler nasıl yaptınız kendınız mı ailelerinizden destek aldınız mı?
Evi tutmuşsunuz ne guzel bnmde 19 ekimde düğün. Ama evi pazar günü tutacağız daha yeni yapılan bina ince işi bitmediği için adam evi teslim edemedı daha. Ev temizliği yerleştirmesi kaçgün sütdü canım
hayırlısı olsun canım benimince işçilik bına yapımından daha sınır bozucu ve uzun suruyor ılk temızlık 4 bayandık 1 gun surdu ama ben her gıttdıgım de tekrrdan kabaca alıyorum yerlerı sılıyorum bu onumuzdekı gunlerden bırınde yıne bı genel temızlık olup ceyız gıdecek ıns
ölee :))
hayırlısı olsun canım benim
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar
Evi tutmuşsunuz ne guzel bnmde 19 ekimde düğün. Ama evi pazar günü tutacağız daha yeni yapılan bina ince işi bitmediği için adam evi teslim edemedı daha. Ev temizliği yerleştirmesi kaçgün sütdü canım
11ekimde benimde evi tuttuk yerlestirdik anca gelinliğe bakabilcem ve yetismezse diye stres yapiyorum geç kaldım
naptınız cnm tuttudunuz mu evi
11ekimde benimde evi tuttuk yerlestirdik anca gelinliğe bakabilcem ve yetismezse diye stres yapiyorum geç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?