- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Merhaba Kızlar :)
İşlerimiz ağustosta başlıyor bence hepimizin bir koşturmaca kalan kalsın diyip yapabildiğimizi yapalım yoksa işin içinden çıkmak imkansız gibi gözüküyor.
benim bir halılalarım ve televizyonum kaldı.
Hediyelik konusuna değinmişsiniz, bende birşeyler dağıtmak istiyorum ama sonradanda zaten yeterince masraf yapıyoruz bide hediyelik alarak ek bir masraf yapmayalım diyorum..
hazır model düşünüyorum canım. ev bakmaya başladık 2 gündür bakıyoruz ama kiralık ev bulmak çok zor burda bunu anladım.Canım ev bakmaya başlayın isterseniz geç olmadan.Gelinliği de hazır model düşünüyorsan hemen bulabilirsin.ben şahsen hazır model beğendim.
Ekimde evlenecek biri olarak ortada sadece mutfak eşyaları (beyaz eşyalar haric) yatak odası örtüleri Çeyizleri hariç hiç bişi yoken yavaş benmiyim
Gelinlik, ev falan ne zaman bakacaksınız canım ? Daha fazla geç olmadan bakın derim
vala sıkıntılı ufak tefek seyler tamamda ev olmayınca buyuk esyalarda yk daha meydanda cok az zaman kaldımeraba kızlar hazırlıklar nasıl gidiyoo düğünlerimize de az kaldı...
hazır model düşünüyorum canım. ev bakmaya başladık 2 gündür bakıyoruz ama kiralık ev bulmak çok zor burda bunu anladım.
meraba kızlar hazırlıklar nasıl gidiyoo düğünlerimize de az kaldı...
[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem[/sıze]
Kızlar ben nikah şekeri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem[/sıze]
Kızlar ben nikah şekeri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem[/sıze]
Şekerini yaptirdin mi canım ben nikah sekeri yapiyorum yaptirmadiysan bi bak istersen maviş şeker evi yaz facebookta n bak simdiden mutluluklarMerhaba Kızlar :)
Ekim gelinleri az sanırım yada diğer sayfalarda yazıyorlar bende yazayım istedim belki başka ekim gelinleride vardır yazar.
11 Ekim Kına gecemiz - 12 Ekim düğünümüz olucak nasipse Eskişehirde.
Yoğun bir koşuşturmaca var, artık kendime vakit ayıramamaktan yakınıyorum iş, ev, bitmek bilmeyen çeyiz alışverişi ve borçlar tabi.
Artık zamanın geçmesini istiyorum evimize girip oh bitti sonunda diyebilmek her kafadan bir dünya laf çıkıyor.
Gelelim neler aldığıma.
Mutfak elektrikli eşyalarımın hepsi tamam.
Beyaz Eşyalarımız tamam
Mutfak'a alacağım ufak tefek şeylerim kaldı borçlarımın bir kısmı mayıs ayında bitiyor allahtan.
Bıçak takımı, bulaşıklık falan kaldı onun dışında herşey hazır.
Evimiz hazır olduğu için eşyalarımızı aralık ayında begenmiş ve almıştık 5 nisanda evimizin eşyalarıda geldi kullanılmaya hazır bekliyorlar.
Nişanım 15 martta olmuştu. Biz nişanlıma bohça götürmemiştik bu hafta sonu onun bohçalarını götüreceğiz.
Gelinliğimi beğendim mayıs ayının sonunda ilk provam başlıyor.
Yapacaklarımız.
- Salonun duvarına taş döşeteceğiz.
- Tv alınacak
- Halı- Perdeler Alınacak. ( haziran sonu bakacağız)
- Avizeler begenilecek
- Fortmanto yapılacak
Aklıma gelenler şuanda bunlarr.
Sizler naparsnız
slm tatlımm 11 ekım cıdden az kaldı 37 gun sadece bnm yatak odası vs hepsı geldı sadece ceyız kısmı ve koltuk gelmedı o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?