2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

bendeeeee ekim geliniyimmm ama ev tutmadıgımız ıcın kendı ceyızlıklerım dısında hıcbırsey almadık. Çokta panık değilim
Farklı şehirde olunca sureklı gezıp bıseyler bakma fırsatı olmuyor. Çok güzel heyecanlarrr ama

hayırlı olsun cnm zamn cabuk gecıyor malesef yetısmek zor brde ramazan gırınce zamanı gectım dırenc olarak fazla verımlı olunmuyor malesef o yuzden ıyı degerlendırmek gerekıyor

Merhabalar :)
Katki maddesi icermeyen hatta kabartma tozu dahi kullanmadan, kurabiyelerim de tereyag, pastalarimda ise has cikolata kullandigim urunlerimi sergilemek istedim... bilgi icin ozel mesaj ile ulasabilirsiniz
Sevgiler...

Evet canım sadece Ağustos Eylül kalıcak onunda sadece hafta sonları değerlendirilebilir.
Mobilya hariç çeyizli tamamlamam lazım bayaa eksiğim varr.
Birde balayı nereleri düşünüyosunuz kızlarrr

Evet canım sadece Ağustos Eylül kalıcak onunda sadece hafta sonları değerlendirilebilir.
Mobilya hariç çeyizli tamamlamam lazım bayaa eksiğim varr.
Birde balayı nereleri düşünüyosunuz kızlarrr

bız daha o konulara gırmedık desem

nerelerın eksık

slm kızlar :) ben de 25 ekimde evleniyorum :) nikah gününü bugün aldık henüz hiçbir hazırlığım yok, hazırlık yapanlardan tavsiyeler alıcam artık :) inşallah herşey güzel olur hepimiz için :)

slm kızlar :) ben de 25 ekimde evleniyorum :) nikah gününü bugün aldık henüz hiçbir hazırlığım yok, hazırlık yapanlardan tavsiyeler alıcam artık :) inşallah herşey güzel olur hepimiz için :)

slm tatlım ne zmna nıkah gunu aldınız bızde 11 ekımde ınsss :))) gel teskere gel teskere bıtsın bu gurbettt neler eksık bakalım

Bizde en cok zaman alanlar ev bulma, boya rengi ve koltuk takimina ve son olarak da balayina karar verme oldu. Beyaz esyayi zamana yayarak arastirmistim onlar belli gibi.
onceden internetten modelleri elemek zaqman kazandirabilir.

Bizde en cok zaman alanlar ev bulma, boya rengi ve koltuk takimina ve son olarak da balayina karar verme oldu. Beyaz esyayi zamana yayarak arastirmistim onlar belli gibi.

senin düğün ne zmn? bu arada hangi illerdesiniz kızlar? ben istanbul. siz baya bişeyleri halletmişssiniz ne güzelll bana da yardımcı olursunuz artıkk :)

bızde ılk once evı hallettık sonr beyaz esya olmusdu :) sımdı ıse tül ler bellı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…