Brezilya zaten kupa basindan beri oynadigi futbol ile elestirilmisti. Hatta cok kritik maçlara cikti. Son anda kurtardigi maçlar oldu. Neymar siz da bu kadar dayanabildi demekki
Brezilya zaten kupa basindan beri oynadigi futbol ile elestirilmisti. Hatta cok kritik maçlara cikti. Son anda kurtardigi maçlar oldu. Neymar siz da bu kadar dayanabildi demekki
Dimi ama eleştiriler haklı hep balına aldılar maçları brezilya yerine başka takım olabilirdi kosta rika iyi iş çıkarmıştı mesela keza kolombiya da öyle.
CezayirAlmanya çok zevkliydi..son ana dek kımıldatmadı Cezayir direndi.
görmedinmi datlum benim üstteki mesajı
Suan kolombiyanın oynamasini cok isterdim mesela
Gordum canim. Ama o maci izlemedigim icin yorum yapamadim. Cezayir de iyi bi cikis yapmisti bu kupada
futbolcular acisindan guzel bir reklam oldu ama. Cok da yazık diyemeyiz ama su maca bakınca evet yazık diyosunYazık oldu işte o iki takıma güzel futbol oynadılar.
bazi takimlarin belirli bir limiti oluyo. O zaman Cezayir olsaydi belki suan brezilya favori olurdu. ..brezilya dayanamadı cezayr kadar cezayirin o maçı almasını çok istemiştim
7 oldu galiba 10 olacak
datlucadı oğluna Allah'tan ümit kesilmez diyebilirsin artık
Kolombiya'mın ahı çıkıyor resmen ya! 7-0 ne demektir! Bari ikinci yarıya çıkmasalardı da 3-0 olsaydı. :)))
Yalnız ilk yarı 5-0 di :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?