Peki şu ana kadar favori oyuncunuz kim ???
ooo çok var yaa
Neymar, Benzema, Müller, Mesut
Ronaldı ve Messi nedense beklenenden vasat oynuyolar
şu ana kadar izlediğim maçlarda gördüğüm favori ilan edilen takımların vasatın altında top oynadığı, ama beklenmeyen takımların dişli bir rakip olup çıktığı
Milli takım olduğu için uğraşmıyor futbolcular. Zaten kendimi ispatlamışım, transfer olduğum takım para veriyor bana mantığı var. Bizim oyuncular da öyle değil mi. Gittikleri takımlarda canavarlar, milli takımımızda kedi...
Çoğunda öyle birşey görmedim ben aslında, bizim oyuncularda evet var, ama kolay değil bütün oyuncular farklı takımlardalar, yani
Hollanda Almanya Brezilya hala gayet iyiler ama belçika da bu sene çok iyi,
Almanya - Gana maçında , ben de Gana kazansın istedim açıkçası çok iyi oynadılar,
Şu ana kadar ki en heyecanlandığım maç, İsviçre Fransa maçıydı, mükemmel maçtı
Evet İsviçre Fransa maçı çok heyecanlıydı. Brezilya'ya ve o iki meşhur futbolcuya gıcığım belki ondan öyle yazdımçünkü bu üç takım da benim kuponlarımı yatırdı. Nasıl olsa yenerler diye bastım Brezilya'ya Arjantin'e Portekiz'e ama fıss çıktı Hele Brezilya'nın ilk maçı ne kadar da kalitesizdi öyle. Hakem baktı olmuyor adama temas bile etmemiş harekete penaltı verdi.
Genelde dev rakipli maçlar riskli, çünkü güçlü taraf ne kadar rahatsa karşı takımda o kadar hırslı oluyor, ben hiç iddaa durumlarına girmiyorum o yüzden, istemiyorum diyemem ama
Dünya Kupasının iddiası bir başka tatlı oluyortavsiye ederim Genelde basket maçlarına iddia oynarım ama bu sefer değişiklik olsun dedim Bu üç takım yatırmasaydı kazancım iki katına çıkacaktı ama olsun yine de bayağ çok kazandım
O hâlde maç saatlerinde burda olun lütfen :)Ben bu konuyu çok sevdim kalsın lütfen, koyu bir galatasaraylı ve iyi bir futbol izleyicisiyimdir
O hâlde maç saatlerinde burda olun lütfen :)
hadi yaa, süpermiş
Ben istatistiklere göre değil hislerime göre oynar oynar kaybederim kesin
Şampiyonlar ligi de sağlam oluyor ya, hangi takımlısın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?