Beşiktaşlıyım ama Türkiye futbolundan tiksindiğim için hiç izlemiyorum ya da onlara oynamıyorum. Eskiden çok güzeldi ama. Spor loto toto oynardık hep bütün maçları izlerdik. Artık hiç tat vermiyor bana. En güzeli nba maçları. Kendimi onlara adadım artıkSen hangi takımlısın?
Ben koyu Galatasaraylıyım , İmparator bizi bırakıp üstüne Mancini gelince kötü oldu bu sene, çok da anti-fb bi insanımdır
Eşim fenerli ve eşimin tüm çevresi arkadaşları hep fenerliler. Bugüne kadar hep fenere gıcık olmuşumdur. Ama son yaşanan siyasi olaylar kesinlikle etkilemedi beni. Hani şu sıralar sadece politik görüşlerden ötürü feneri yerden yere vuranlar var yahiç işim olmaz küçüklüğümden kalma fenerlilere gıcık olma durumu benimkisi, muhtemelen okulda mahallede en gıcık olduğum kişiler fenerliydi de öyle yer etti bende.
Galatasaray'a da bazı futbolcularından ve Fatih Terim'den ötürü gıcığım vardı. Kızma sakın. Benimkisi öylesine bir gıcık olma sadeceHatta milli takımın başına geçince hiçbir milli maçı izlememeye başladım. Sanırım küçükken devamlı ekranlardaydı da hani jön hareketleri kameraya görünce hallere girmesi falan hemen kanalı değiştirdiğimi hatırlıyorum
Bir de tüm aile koyu Beşiktaşlı olunca, ee mecburen şekilleniyorsun sempati duyuyorsun takımına, diğerlerine de mecbur sinir oluyorsun galiba
İzmir'de de Altay'ı tutardık, Ankara'da da şimdi Gençlerbirliğini seviyorum
Yerel sevdiğin bir takım var mı
kız onun o hareketleri hep adanalı olmasından kaynaklanıyor
yerel desteklediğim yok açıkçası içime hiçbiri sinmiyor ama fethiyesporun güzel yerlere gelmesini isterim
Uruguay - İtalya maçından beklentim büyüktü ama çok zevksiz geçiyor.
Her iki takımdan da dakikada en az 8 futbolcu kendini yere atıyorçok sıkıcı
elenmiş italyacık , oysa ne çok güvenmiştim kendilerine
Uruguay zoraki bir gol attı :))
Kolombiya Japonya maçı ilginçti ya, Mondragon dediler yok canım dedim, nasıl yaşlanmış, ben minicikken Mondragon vardı Galatasaray'da
27'yim küçüğüm miniğim ben
ay ben Brezilya dedim ama hiç haberim yok kaldı mı elendi mi hiç anlamam bu konuları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?