Anket 2014 Dünya Kupası

2014 Dünya Kupası Kimin Olur ?

• Brezilya

OY: 2 12,5%
  • Şili

OY: 0 0,0%
  • Güney Kore

• Belçika

• Portekiz

• Gana

• ABD

• Almanya

OY: 8 50,0%
  • Cezayir

• Rusya

• Bosna Hersek

• İran

• Ekvador

• Fransa

• Nijerya

• Arjantin

OY: 3 18,8%
  • Honduras

• İsviçre

• Kosta Rika

• İngiltere

• Yunanistan

• Fildişi

• Uruguay

OY: 3 18,8%
  • İtalya

• Japonya

• Kolombiya

• Ankete Katılan
    16

Ben koyu Galatasaraylıyım , İmparator bizi bırakıp üstüne Mancini gelince kötü oldu bu sene, çok da anti-fb bi insanımdır

Ben koyu Galatasaraylıyım , İmparator bizi bırakıp üstüne Mancini gelince kötü oldu bu sene, çok da anti-fb bi insanımdır

Eşim fenerli ve eşimin tüm çevresi arkadaşları hep fenerliler. Bugüne kadar hep fenere gıcık olmuşumdur. Ama son yaşanan siyasi olaylar kesinlikle etkilemedi beni. Hani şu sıralar sadece politik görüşlerden ötürü feneri yerden yere vuranlar var ya hiç işim olmaz küçüklüğümden kalma fenerlilere gıcık olma durumu benimkisi, muhtemelen okulda mahallede en gıcık olduğum kişiler fenerliydi de öyle yer etti bende.

Galatasaray'a da bazı futbolcularından ve Fatih Terim'den ötürü gıcığım vardı. Kızma sakın. Benimkisi öylesine bir gıcık olma sadece Hatta milli takımın başına geçince hiçbir milli maçı izlememeye başladım. Sanırım küçükken devamlı ekranlardaydı da hani jön hareketleri kameraya görünce hallere girmesi falan hemen kanalı değiştirdiğimi hatırlıyorum

Bir de tüm aile koyu Beşiktaşlı olunca, ee mecburen şekilleniyorsun sempati duyuyorsun takımına, diğerlerine de mecbur sinir oluyorsun galiba

İzmir'de de Altay'ı tutardık, Ankara'da da şimdi Gençlerbirliğini seviyorum

Yerel sevdiğin bir takım var mı

kız onun o hareketleri hep adanalı olmasından kaynaklanıyor

yerel desteklediğim yok açıkçası içime hiçbiri sinmiyor ama fethiyesporun güzel yerlere gelmesini isterim

Uruguay - İtalya maçından beklentim büyüktü ama çok zevksiz geçiyor.
Her iki takımdan da dakikada en az 8 futbolcu kendini yere atıyor çok sıkıcı

dün akşam maçlarıda seyredemdim, netede gireemdim doğru dürüst. ama yunanistan fildişini elemiş, oysa ben fildişi alır diyodum. yazık olmuş drogba ma

bu arada bu akşamki maçları da yazalım
F Grubu

Nijerya-Arjantin saat 19:00 Trt 1 de

Bosna Hersek-İran yine saat 19:00 Trt Hd ve Trt Spor'da

E Grubu
Honduras-İsviçre saat 23:00 Trt Hd ve Trt Spor'da

Ekvador-Fransa saat 23:00 Trt 1 de

Kupa başlamadan İspanyayı tutuyordum ve güveniyordum başarılı olacaklarına.

hemen elenip gittiler ya şuan sempati duyduğum bir takım yok bakalım çeyrek finallerde karar vericem kimi tutsam diye?

ay ben Brezilya dedim ama hiç haberim yok kaldı mı elendi mi hiç anlamam bu konuları :)

Yalnız ben bu kupada futbolcuların Vücutlarına takıldım ya :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…