Anket 2014 Dünya Kupası

2014 Dünya Kupası Kimin Olur ?

• Brezilya

OY: 2 12,5%
  • Şili

OY: 0 0,0%
  • Güney Kore

• Belçika

• Portekiz

• Gana

• ABD

• Almanya

OY: 8 50,0%
  • Cezayir

• Rusya

• Bosna Hersek

• İran

• Ekvador

• Fransa

• Nijerya

• Arjantin

OY: 3 18,8%
  • Honduras

• İsviçre

• Kosta Rika

• İngiltere

• Yunanistan

• Fildişi

• Uruguay

OY: 3 18,8%
  • İtalya

• Japonya

• Kolombiya

• Ankete Katılan
    16
favorum arjjantin ama almanya takimi kazanacak gibi görünüyor 7-1 den sonra

Püü Brezilya demiştim rezil olduk
Almanya şampiyon olur sanırım bugünkü maçtan sonra fikrim o yönde

Evet hanimlar bu aksamda Hollanda-Arjantin kapisacak. Brezilya'nın dünkü ağır yenilgisinden sonra 90 dakikanın ne büyük suprizlere gebe oldugu ortaya çıktı. Bakalım bu aksam bizi ne gibi sürprizler bekliyor. Ben iki takiminda birazcık da Almanya'ya goz dağı vermek, ben Brezilya degilim arkadas , hafife alma beni ,derecesine oynamak isteyecegini düşünüyorum. bu yüzden hem bol atakli hemde bol savunma odakli bi maç izleyeceğiz gibime geliyor. Sıkı savunma ve cesur ataklar galibiyet getirecek.

Gelelim istatistiklere: Hollanda kupa tarihinde 4 kez ilk dörde kalmayi basarirken hic sampiyonlugu gogusleyememis. 3 kez ikincilik (1974, 1978, 2010) ile yetinirken bir kez de dördüncüluk (1998) elde etmiş.
yari final oncesi zorlu costarica macinida penaltilarla gecmisti.

Arjantin de dort kez ilk dörde kalmayi basarirken 2 defa (1978-1986) şampiyonluk kupasıni evine götürmüş. Iki kez de ikincilik ile yetinmek zorunda kalan Arjantin'in (1930-1990) Messi gibi önemli bir kozu var. Neymar'in yokluğunda 7 gol yiyen Brezilyayi düşündüğümuzde Messi'nin takim icin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Benim gönlüm bu akşam için Arjantin'den yana. Hoş dünde Brezilya'dan yana idi :))) ) Umarim Arjantin icin sonuc yüzümüzu güldürecek turden olur.

Suana kadar kupada ki gol Krallığı unvanı Kolombiyali yildiz James Rodriguez 'e ait. Bakalım Messi bu aksam Rodriguez'i geçmeyi basarabilecek mi?
James'in 6 golü bulunurken Messi 4 gole sahip

Son düzenleme:
Sizlerin de dikkatini çekti mi , ben bu maçlarda ilk kez gördüm .
Dünya kupası maçlarında , P... markasının sponsor olduğu tüm forma üstleri dar , body şeklinde . Klasik formalardan farklı
Beğendiğimi söyleyemem .

Son düzenleme:
Konuyu geç görmüşüm :)
Hollanda olsun artık diyordum ama olmadı yine..
Şimdi Arjantin kazansın diyorum. Ama zor gibi de geliyor, bir yandan da bu dünya kupası şaşırtıcı geçiyor.

Cekmez olur mu :))) ) hatta ilk başlarda yazmıştım :))) ben beğendim aslinda

Ve Arjantin Almanya'nin kupada ki rakibi. Nasil bi maç olacak izleyip gorcez. Su ana kadar oynadıkları futbolu düşünürseniz neler söylerseniz?

Yalniz krammer in durumu hiç iyi görünmüyor. Tuhaf bakiyo çocuk

Son düzenleme:
Ilk yarıda cok net pozisyonlar vardı ama gol kaydedemedi iki takmda

datlum sahalarda
ilk yarıyı kaçırdık..ee koca bana dır dır etmekten maçı kaçırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…