• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar bıktım bu kürlerden
1-İnofolic şase içiyorum
2-Testere dişli aslan pençesi kürü
3-İncir kürü
4-Polen bal karışımı
5-Bal-tarçın-karanfil tozu-zerdaçal-çörek otu karışımı
6-Biosteron
canım hepsinide kulandım artık bıktım valla bıraktım her şeyii

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Ayyy harika Allahımın bir mucizesi bu. Seni çok tebrik ediyorum canım

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Bir şey sormak istiyorum hatırlamıyorum çünkü, sizde sorun eşinin sperm sayısı mıydı veya neydi?

Dün gündeme getirmiştim online olanlar durumunu bugün aktif olmuş çok sevindim çünkü özel mesajla ve topiklerden soran sorana cevap vermekten telef oldum...En çok ben sevindim yani:KK48::KK48::KK48:

Canım temmuz da 3 tüp denemiştk ya iki donmuşla oda kimyasal olmuştu ve 24 temmuz adet oldum 24 ağustosta olmadım yani bir hafta 2 gün geçti dün ve bugun yaptım tstleri üstteki dünkü test altaki bu sabh yaptığım test
Aaaaaaaaaaaa kendiliğinden mi kaldın maşallah ben tüp tedavisi sanıyordum

Üşüttün mü canım? Yokheden haber var mı?
canım haber yok hala bende pc başında bekliyorum yaaa sanmıyorum yaa üştmüş olacağımı geçen ayda vardı ağrım dr gitmem lazımdıda adet olmayı bekleyeceğim

Hay maşallah nerdeyse doğuracak kıvama gelmişsin:KK48::KK48::KK48:
Keseyide görürsün demiştim sabah öyle bir değer gelmeliydi yanılmadım ayıptır söylemesi:KK48::KK48::KK48:
Sen ileri gidip minnak mucize kuzuyuda görmüşsün..Yakında da kalp atışını duyarsınız canım..
Çok tebrik ediyorum..

Bir şey sormak istiyorum hatırlamıyorum çünkü, sizde sorun eşinin sperm sayısı mıydı veya neydi?
Evt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır

sabır canm braz duzelicek hersey Allahn iznyle bende iyym nasl olsun tedavyi beklyorum heyecnla:rolleyes:

valla bende bekliyorum özellikle güzelmi güzel bir esmer bir kızımızı desem :) HAYIRLISIYLA CANIM GÖNLÜNE GÖRE OLSUN

Back
X