• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tesadüfen okudum inşallah pozitiftir.ben 38.5 görünce yıkılmıştım transferin 6. Günüydü meğersem iyi bir değermiş kendimi negatife o kadar hazırlamıştımki hatta soran olursa be diyeceğimi hazırlamıştım.sağlık Ocağı'ya evim 6-7 dakika ordan cıktıktan sonra 7 yıl yürümüş kadar bittim ve yaşlandım.yüzüm bembeyazdı.apartmana girerken komşum gördü noldu ruh gibi olmuşsun dedi sadece gözlerimden iki damla yaş geldi.öldüm sanki.sadece nefes alıyordum gibi.hislerim kaybolmuştu.çok tuhaftı geçti çok şükür .

inş. canım o sonucuda ben ben alıp göstermek taraftarıyım vallahi bilmiyorum cnm tüp bebek olayına sıcak bakmıyor suan normal tabi biraz toparlaSIN KENDİSİNİ İNŞ. HERŞEY YOLUNA GİRER SEN NELER YAPTIN CANIM
sabır canm braz duzelicek hersey Allahn iznyle bende iyym nasl olsun tedavyi beklyorum heyecnla:rolleyes:

kız bunları nasıl ekliyon ben daha o ekleme işlerine hiç bakmadım teknik değişimleri incelemedim vaktim olmadı sen bana de hemen bilmeyende öğrensin bu vesileyle uğraştırma beni..
yeğenlerim sağolsunlar ne varsa genç nesilde var :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kuzum mesaj yazdığımız yere tıklıyorsun gülücüklerin hemen yanında (kare içinde tebeciğe benzer bir şey var )ki yere tıklıyorsun resmin url sini istiyor oraya ekleyip cevapla diyorsun bunlar çıkıyor

:KK23::eek:
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desem :KK51:İkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım :KK68:
ya bak sopa gelecekte bebişe kıyamıyorum kızım heycan falan yok işte gayette güzel bir değer gelecek kiiiiiiiiiiiiii EGUŞA KATILIYORUM KESEYİ BİLE GÖREBİLECEKSİN

Kızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test

yokhe kuzum inşallah hamilesin hadi gözün aydın :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

EGUŞUMMM bizim eklentiler vardı yaaaa o_Oo_Oo_Oo_Oanammm bir baktımmmmm yok olmuşlar :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:oysa orada ne kadra güzel resimlerim vardııı :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

aaaaaa bizde online olanları görebiliyoruz bu özelliğin gelmesine çok sevindim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Canım sende benim gibi oldun bende inanamamıştım ama çok şükür 40 günümüz kaldı doguma darısı tüm isteyen arkadaşlarıma olsun

yeğenlerim sağolsunlar ne varsa genç nesilde var :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kuzum mesaj yazdığımız yere tıklıyorsun gülücüklerin hemen yanında (kare içinde tebeciğe benzer bir şey var )ki yere tıklıyorsun resmin url sini istiyor oraya ekleyip cevapla diyorsun bunlar çıkıyor
Canim denedim ama beceremedim:KK53::KK53:

:KK17:Kızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar :KK17:

:KK23::eek:
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desem :KK51:İkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım :KK68:
canım msjm sanaydı alıntı yapamadım biraz önce degerin çok güzel çıkacak bak gör şimdiden hayırlı olsun

Canim denedim ama beceremedim:KK53::KK53:
bebeğim önce resmin url adresni kopyala sonra yukarda şekiller var gülücüklerin hemen yanındaki şekle tıkla (resim yazan bir yer açılacak alt kısmındada url adersi yazıyor oraya önceden kopyaladığın url adresini yapıştır sonra ekle diyorsun sonrada mesajı cevapla diyeceksin

Back
X