Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tızımmmmm ne olduuu yaaa heber yokmuEvt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır
İnşallah canım, buraya kadar geldiniz Allahım sizi yanlız bırakmazEvt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır
Kız hamile çıktıtızımmmmm ne olduuu yaaa heber yokmu
Kimler var görüyoruzneyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
O zaman git tabi kicanım haber yok hala bende pc başında bekliyorum yaaa sanmıyorum yaa üştmüş olacağımı geçen ayda vardı ağrım dr gitmem lazımdıda adet olmayı bekleyeceğim
henüz girmedim ama ağrılar devam ederse gideceğim hareketleri normal çok şükür günde 8 den az olursa sıkıntı demişti doktor maşallah benim prenses kıpır kıpır ama dediğin gibi nst ye gitsem iyi olacak galibacanım nts mi neydi ona bi ona girsen sancın varsa çıkar biliyorsun...
inşallah bekler prenses azcık daha dursun daha erken...
Canım kan verebilirsin zaten çoktan tutunmuştur varsa mutlaka 3-5 bir değer çıkar ben ilk gebeliğimde 8. gün 37,2 çıkmıştı şimdiki gebeliğimde 9. gün 45 çıktı varsa çıkar yaniKizlar bisey sorcam...
25 inde 2 adet 5.gun embriyosu transferim oldu...
Bugun 9.gunum.
Dun aksam acik pembe renkli akintim geldi bi panikle aradim doktorumu endiselenme bisey olmaz dedi.
11.gun cuma gunu test yapabilirsin dedi.
cuma sabah kan verip is yerinde ogrenmek istemiyorum sonucu.
Yarin aksam is cikisi acilden versem olurmu?erken deil demi?cok korkuyorum.
nasil vericemde beklicem bilmiyorum.
allahtan sonuc yarim saate cikar dediler dun sordum.
Tebrik ederim gözün aydın maşallah bebişimize ya Rabbim nazardan korusunKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Sağol canım evt yanılmadın allhım inş saglıklı nasip etmiştr hayırlısıyla klp atışını görmeden inanmıyorum halaHay maşallah nerdeyse doğuracak kıvama gelmişsin
Keseyide görürsün demiştim sabah öyle bir değer gelmeliydi yanılmadım ayıptır söylemesi
Sen ileri gidip minnak mucize kuzuyuda görmüşsün..Yakında da kalp atışını duyarsınız canım..
Çok tebrik ediyorum..
Canim gozunaydinKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Ayyy allahım ne güzel bi haberr yaa.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Amin canım sağol rabbim herkese nasip etsin saglıklı sıhatli hayırlısıyla sen ne zamn görmüştün kalp atımını he bide benm en son adetim 24 ünde olmuştu kaç hafta oluyırhenüz girmedim ama ağrılar devam ederse gideceğim hareketleri normal çok şükür günde 8 den az olursa sıkıntı demişti doktor maşallah benim prenses kıpır kıpır ama dediğin gibi nst ye gitsem iyi olacak galiba
Canım kan verebilirsin zaten çoktan tutunmuştur varsa mutlaka 3-5 bir değer çıkar ben ilk gebeliğimde 8. gün 37,2 çıkmıştı şimdiki gebeliğimde 9. gün 45 çıktı varsa çıkar yani
Tebrik ederim gözün aydın maşallah bebişimize ya Rabbim nazardan korusun
henüz girmedim ama ağrılar devam ederse gideceğim hareketleri normal çok şükür günde 8 den az olursa sıkıntı demişti doktor maşallah benim prenses kıpır kıpır ama dediğin gibi nst ye gitsem iyi olacak galiba
Canım kan verebilirsin zaten çoktan tutunmuştur varsa mutlaka 3-5 bir değer çıkar ben ilk gebeliğimde 8. gün 37,2 çıkmıştı şimdiki gebeliğimde 9. gün 45 çıktı varsa çıkar yani
Tebrik ederim gözün aydın maşallah bebişimize ya Rabbim nazardan korusun
Sağol canım evt yanılmadın allhım inş saglıklı nasip etmiştr hayırlısıyla klp atışını görmeden inanmıyorum hala![]()
Canım allah rahmet eylesin okudum gülümKızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa![]()
Cnm hayirli olsun saglikla kucagina al ins dari tum isteyen bizlerin.basina
Sağol canım evt yanılmadın allhım inş saglıklı nasip etmiştr hayırlısıyla klp atışını görmeden inanmıyorum hala![]()
Canım tam 5 hafta 6 günlük hamilesin yani bugün 5+6 sın hemen gebelik takvimini ekleAmin canım sağol rabbim herkese nasip etsin saglıklı sıhatli hayırlısıyla sen ne zamn görmüştün kalp atımını he bide benm en son adetim 24 ünde olmuştu kaç hafta oluyır![]()
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunKızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Adı Mustafa![]()
Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Adı Mustafa![]()
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun baba acısı zor ben babamı kaybedeli tam 25 yıl oldu 9 yaşımdaydım bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım Rabbim korktuklarından emin kılsınKızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Adı Mustafa![]()