• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:KK17:Kızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar :KK17:
Cnm dualarimiz seninle...
Insallah mucizen seninle cnm.dun hayretler icinde baktim testine bugunde.
Hadi guzel haberini bekliuoruz heyecanla...

amin canım hepimize inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
3e30e4efca.JPG
3e30e4efca.JPG
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar bıktım bu kürlerden
1-İnofolic şase içiyorum
2-Testere dişli aslan pençesi kürü
3-İncir kürü
4-Polen bal karışımı
5-Bal-tarçın-karanfil tozu-zerdaçal-çörek otu karışımı
6-Biosteron

selam kızlar artık onlineler gözüküyor yaşasın hayale yazmıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK49::KK49::D:D:KK71::KK71:

Kizlar bisey sorcam...
25 inde 2 adet 5.gun embriyosu transferim oldu...
Bugun 9.gunum.
Dun aksam acik pembe renkli akintim geldi bi panikle aradim doktorumu endiselenme bisey olmaz dedi.
11.gun cuma gunu test yapabilirsin dedi.
cuma sabah kan verip is yerinde ogrenmek istemiyorum sonucu.
Yarin aksam is cikisi acilden versem olurmu?erken deil demi?cok korkuyorum.
nasil vericemde beklicem bilmiyorum.
allahtan sonuc yarim saate cikar dediler dun sordum.

Kizlar bisey sorcam...
Bugun 9.gunum.
Dun aksam acik pembe renkli akintim geldi bi panikle aradim doktorumu endiselenme bisey olmaz dedi.
cnm bence 5.ci gün embriyosu artık kendini belli eder 11.ci gün akşam yaptır ama enden karamsarsın sanki negatif alırsın diye öle düşünme inşlh güzel haber alıcaksın o lekede tutunma lekesi olabilir herkes muhakak bi leke görüyor şu transferden sonra ..hadi cuma senin günü olsun şekercim benim:KK19:

Canım buda ikinci testim kan vermelimiyim sence hala inanamıyorum ben doğru mu yaptım diyorum
Tebriklerrrrr :)

kızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)

Bu sene gerçekten erkek senesi galiba :) ben de kendimi alıştırmaya çalışıtorum canım :)

Kızlar yazlıktayım telefondan giremiyorum bilgisayar buldum hemen son gelişmelere baktım :) Yokhe çok merak ediyorum çıksın sonucun artık :D

Kizlar bisey sorcam...
Bugun 9.gunum.

Yaptır canım 5. gün ise çıkar sonuç...Eğer internetten öğrenebiliyosan gündüz yaptır sonra bak benim gibi :KK45:

Kızlar bıktım bu kürlerden
1-İnofolic şase içiyorum
2-Testere dişli aslan pençesi kürü
3-İncir kürü
4-Polen bal karışımı
5-Bal-tarçın-karanfil tozu-zerdaçal-çörek otu karışımı
6-Biosteron

bütün kürleri aynı andamı yapıyosun o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

yarardan çok zarar getirir canım dikkat et

Yaptır canım 5. gün ise çıkar sonuç...Eğer internetten öğrenebiliyosan gündüz yaptır sonra bak benim gibi :KK45:
sabah versem devlette bile oglene cikar aksama kadar bayilirim ben artik isyerimde...en iyisi yarin aksam gidip vereyim is cikisi.esimde gelir orda bekleriz yarim saatte ogreniriz.
cnm bence 5.ci gün embriyosu artık kendini belli eder 11.ci gün akşam yaptır ama enden karamsarsın sanki negatif alırsın diye öle düşünme inşlh güzel haber alıcaksın o lekede tutunma lekesi olabilir herkes muhakak bi leke görüyor şu transferden sonra ..hadi cuma senin günü olsun şekercim benim:KK19:
Yok cnm yaa karamsar degilim ama yinede korkuyorum tabi.
Inaallah yavrularim benimlesir.herhalde cumaya kadar bekleyemem.persembe aksami yaptiririm gibime geliyor.esim ne dicek bakalim.

sabah versem devlette bile oglene cikar aksama kadar bayilirim ben artik isyerimde...en iyisi yarin aksam gidip vereyim is cikisi.esimde gelir orda bekleriz yarim saatte ogreniriz.

Yok cnm yaa karamsar degilim ama yinede korkuyorum tabi.
Inaallah yavrularim benimlesir.herhalde cumaya kadar bekleyemem.persembe aksami yaptiririm gibime geliyor.esim ne dicek bakalim.

Back
X