- 7 Kasım 2013
- 2.373
- 1.117
- 148
İnşallah cnm. güzel haberler bekliyoruzzzKızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm. güzel haberler bekliyoruzzzKızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar
![]()
Cnm dualarimiz seninle...Kızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar
![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnamin canım hepimize inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
kendinide katarak yazsana tızım hepiniz değil hepimiz de evrene doğru mesaj ver![]()
cnm bence 5.ci gün embriyosu artık kendini belli eder 11.ci gün akşam yaptır ama enden karamsarsın sanki negatif alırsın diye öle düşünme inşlh güzel haber alıcaksın o lekede tutunma lekesi olabilir herkes muhakak bi leke görüyor şu transferden sonra ..hadi cuma senin günü olsun şekercim benimKizlar bisey sorcam...
25 inde 2 adet 5.gun embriyosu transferim oldu...
Bugun 9.gunum.
Dun aksam acik pembe renkli akintim geldi bi panikle aradim doktorumu endiselenme bisey olmaz dedi.
11.gun cuma gunu test yapabilirsin dedi.
cuma sabah kan verip is yerinde ogrenmek istemiyorum sonucu.
Yarin aksam is cikisi acilden versem olurmu?erken deil demi?cok korkuyorum.
nasil vericemde beklicem bilmiyorum.
allahtan sonuc yarim saate cikar dediler dun sordum.
Tebriklerrrrr :)Canım buda ikinci testim kan vermelimiyim sence hala inanamıyorum ben doğru mu yaptım diyorum
kızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)
Kizlar bisey sorcam...
25 inde 2 adet 5.gun embriyosu transferim oldu...
Bugun 9.gunum.
Dun aksam acik pembe renkli akintim geldi bi panikle aradim doktorumu endiselenme bisey olmaz dedi.
11.gun cuma gunu test yapabilirsin dedi.
cuma sabah kan verip is yerinde ogrenmek istemiyorum sonucu.
Yarin aksam is cikisi acilden versem olurmu?erken deil demi?cok korkuyorum.
nasil vericemde beklicem bilmiyorum.
allahtan sonuc yarim saate cikar dediler dun sordum.
Kızlar bıktım bu kürlerden
1-İnofolic şase içiyorum
2-Testere dişli aslan pençesi kürü
3-İncir kürü
4-Polen bal karışımı
5-Bal-tarçın-karanfil tozu-zerdaçal-çörek otu karışımı
6-Biosteron
sabah versem devlette bile oglene cikar aksama kadar bayilirim ben artik isyerimde...en iyisi yarin aksam gidip vereyim is cikisi.esimde gelir orda bekleriz yarim saatte ogreniriz.Yaptır canım 5. gün ise çıkar sonuç...Eğer internetten öğrenebiliyosan gündüz yaptır sonra bak benim gibi![]()
Yok cnm yaa karamsar degilim ama yinede korkuyorum tabi.cnm bence 5.ci gün embriyosu artık kendini belli eder 11.ci gün akşam yaptır ama enden karamsarsın sanki negatif alırsın diye öle düşünme inşlh güzel haber alıcaksın o lekede tutunma lekesi olabilir herkes muhakak bi leke görüyor şu transferden sonra ..hadi cuma senin günü olsun şekercim benim![]()
sabah versem devlette bile oglene cikar aksama kadar bayilirim ben artik isyerimde...en iyisi yarin aksam gidip vereyim is cikisi.esimde gelir orda bekleriz yarim saatte ogreniriz.
Yok cnm yaa karamsar degilim ama yinede korkuyorum tabi.
Inaallah yavrularim benimlesir.herhalde cumaya kadar bekleyemem.persembe aksami yaptiririm gibime geliyor.esim ne dicek bakalim.
Amin kuzum bayılıyorum senin bu resimlerineaminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Evetttt evettt çok mesudumGünaydın..
Kızlar artık online olanları görüyorsunuz değil mi?
Kızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar
![]()
Bende bende merak içindeyimSonuç ne çoooook merak ertim![]()