- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
bende seni sevyom kiAyyy canım benim seni döver miyim hiç seviyorum seni ondan şey ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni sevyom kiAyyy canım benim seni döver miyim hiç seviyorum seni ondan şey ettim
Canım bir şey soracağım niki portakalligofret olan arkadaşımızdan haberin var mı?Du bakalım Allahtan ümit kesilmez ya tutarsa...
Şifa olsun kaliteli yumilerin çifter çifter olsun inşallah...
bende arada bir yazıyorum işte kimler var yardımcı olayım diyorum..
Canım arkadaşım benimbende seni sevyom kiay online olnlarıgormek ne guzelms yaa
![]()
Canım hamilesin gözün aydın hemen kan ver ve sonucu tescilleKızlar dün idrar testi yapmıştım yanlış mı doğrumu diye düşündüm ve ikitane almıştım içeriğini okudum sonuc penceresi T olan mış c olansa hep çıkan çizgiymiş şimdi bu sonuca göre okuyun bakalım hamilelik varmı sizce hala bidaha yapcam 8 de varsa ztn yine çıkar dimi aklıma takıldı bugun kanı vercem eğer bugunde aynı çıkarsa
onun snucu da cıkıp doktorla knusnca rahatlar o dacanm ama smdi normal yani byle olması merklanma sen hç![]()
Verdim canm kanı 2 saat sonra çıkacak sonuç ben hala inanamıyırum kuzum ya rabbim inş nasip etmiştr hayırlısıyla duanda benide unutma güzel hamişCanım hamilesin gözün aydın hemen kan ver ve sonucu tescille
Canım hamişsin Rabbimin izniyle bakalım değerin kaç çıkacak bugün kaçıncı günündü?Verdim canm kanı 2 saat sonra çıkacak sonuç ben hala inanamıyırum kuzum ya rabbim inş nasip etmiştr hayırlısıyla duanda benide unutma güzel hamiş![]()
Verdim canm kanı 2 saat sonra çıkacak sonuç ben hala inanamıyırum kuzum ya rabbim inş nasip etmiştr hayırlısıyla duanda benide unutma güzel hamiş![]()
Canım temmuz da 3 tüp denemiştk ya iki donmuşla oda kimyasal olmuştu ve 24 temmuz adet oldum 24 ağustosta olmadım yani bir hafta 2 gün geçti dün ve bugun yaptım tstleri üstteki dünkü test altaki bu sabh yaptığım testCanım hamişsin Rabbimin izniyle bakalım değerin kaç çıkacak bugün kaçıncı günündü?
Canım bir şey soracağım niki portakalligofret olan arkadaşımızdan haberin var mı?
kız bunları nasıl ekliyon ben daha o ekleme işlerine hiç bakmadım teknik değişimleri incelemedim vaktim olmadı sen bana de hemen bilmeyende öğrensin bu vesileyle uğraştırma beni..
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desemverdin kanı demek hazır ol şahane bir değer gelecek hatta keseyi bile görebileceğin bir değer olabilir malum adetini 1 hafta geçti...
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desemİkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım
![]()
Amin inş canım benim ya faceden mj attım canım ordan bakıver aynen pıt pıt duyunca inanıruz anca allhım yardımcmz olsunAllahın izniyle bu kez oldu canım sen anca kalp atışını duyunca inanırsın gebe olduğuna...
test görmedim canım bakarım..
Kızlar ben doğumu 10 ekimde düşünmüştüm doktorum bayramın son günü yani 7 ekim dedi ama dün kasıklarım ve belim çok ağrıdı inşallah kızım erken gelmez vaktini bekler