• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
biliyorum mevlam bunu taşıyabileceğim için verdi bunun ilacı sabır su an çok güçsüzüm :( kızımın acısı çok canımı acıtıyor biraz uyuşmak istiyorum hiçbirsey düşünmemek en azından 1-2 ay :( unutmak istiyorum herseyi ne geçmişi düşünmek ne de geleceği düşünmek :(

Canim kızımın açısı demissin dusukmu yaptın bilmiyorum.ama sana bişey anlatmakisterim.kuzenim hasimato triodi 4 kez ddüşük yaptı bi tane çocuğunu 5.5 aylik ken dusurdu,yüzü gözü belli bir oglandi.cooooook üzüldü tarif bile edemem ama asla vazgeçmedi,umutsuzluğa kapilmadi hiç oyle kendinede acımadı,sende güçlü ol.bu halinle bebeğinin gelmesini geciktiriyorsun

merhaba kızlar 2. tedavimi oldum transferim 22 nisanda oldu zaman geçmiyo çok merak ediiyorum benim gbi bekleyen var mı?:31::31::31:

merhabaa..aynı günde olmuş transferimiz:)inşallah sonuçlarımız pozitif olur.kaçıncı gün embriyosuydu?

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.Yaradan mevlam ol deyiversin olur. Ve herseyin basi dua ve sabir.Ben araniza yeni katildim 3basarisiz tupbebek denememiz var.yumurta oluşum sz ve endometriozis yasim 25 ve doktor 30dan sora olmaz diyo umut yokmus bende. Bu kötü gunler gececek bizimde sinavimiz buymuş demek.icimkan aglaya aglaya ssöylüyor um ama gercekler

tamam cnm hatirladim simdi benim 5 yillik doktorumdu kendisi.. artik liv hospitil veya istanbul cerrahi de islemlerini yaptigini duydum.. hayatimmm herseyy gonlunden gectigince suu gibii aksinn... cokk opuyorum..
amin sağol:16:
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.Yaradan mevlam ol deyiversin olur. Ve herseyin basi dua ve sabir.Ben araniza yeni katildim 3basarisiz tupbebek denememiz var.yumurta oluşum sz ve endometriozis yasim 25 ve doktor 30dan sora olmaz diyo umut yokmus bende. Bu kötü gunler gececek bizimde sinavimiz buymuş demek.icimkan aglaya aglaya ssöylüyor um ama gercekler
haklısın dayanmak lazım zamanı gelince su gibi akıp geçer o gün gelir.inşlh sende bu sefer bebeğine kavuşursun..

amin sağol:16:

haklısın dayanmak lazım zamanı gelince su gibi akıp geçer o gün gelir.inşlh sende bu sefer bebeğine kavuşursun..

Sagolasin canim arastiriyorum era diye bisi duydum embriyo transfer günü rahim den bi parca alip tutunup tununanayacagi belli oluyomus Mevlam isteyen herkese versin

Sagolasin canim arastiriyorum era diye bisi duydum embriyo transfer günü rahim den bi parca alip tutunup tununanayacagi belli oluyomus Mevlam isteyen herkese versin
amin hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz inşlh...

O mybabyyy burayaa geleceeeeeek ve aklına ne geldiğini acıklayacak okaaaa :1::1::1:

Hani hep bu topikteydin sen benıde davet ettın buraya sen tanıstırmadan topiğe dalıyımmı yani bunumu ıstıyosun :)) bi gel soyle tanıt beni cw mi, diğer topiğin delisiydi orda canı sıkıldı azda burda bi köşede takılsın elleşmeyin filan dee :1::1::1::1::1:

canım inşallah bol bol kaliteli yumin olur onların hepsi de bebeklere döner inşallahhhhhhhh :)

canım herseyin hayırlısı inşallah bir sonraki tedavinde hersey güzel olur benim de 1. tüp denemem de olmamıştı histeroskopi yaptı sonra 2. de tutmuştu bence yaptır bir sonraki denemenden önce kafana birsey takılmasın :)

canım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)

İnşallahh kuzum inşallahhh

O mybabyyy burayaa geleceeeeeek ve aklına ne geldiğini acıklayacak okaaaa :1::1::1:

Hani hep bu topikteydin sen benıde davet ettın buraya sen tanıstırmadan topiğe dalıyımmı yani bunumu ıstıyosun :)) bi gel soyle tanıt beni cw mi, diğer topiğin delisiydi orda canı sıkıldı azda burda bi köşede takılsın elleşmeyin filan dee :1::1::1::1::1:

Hahahah gel cnm gel neşeli insanlara ihitiyacımız varrr :52:
Hoşgeldin cnm nasılsın

canim sen hiç üzülme onun vericisi rabbim o kadar olmaz imkansiz diyenlerden duydumki sende ümidini ve duani sakin kesme rabbim için imkansiz yoktur canim sabirli ol kafanada fazla takma

Transferin 10. gününde yine regl oldum 27. gün bugün...
1 Transfer hikayemde burda son buldu Sağlık olsun. Yapacak bişey yok.
Arkadaşlar ben dondurulmuşlar ile bu adet döngümle tekrar deneyebilir miyim ?
Aranızda dondurulmuş 5. gün embriyosu ile hamile kalan varmı yani donmuşlarda tutunma ihtimali ne kadar acaba :26:
Şimdide başka telaşlar başladı... vucut hemen 2. bi transferi kabul eder mi ara vermelimiyim sizin doktorlarınız bu konuyu nasıl değerlendiriyor..Yarın Hocamı arayıp soracagım gerçi ama farklı tecrübeleride dikkate almak isterim yardım ederseniz seviniim.
Şimdi pikniğe gidiyoruz bizzz kafamı dagıtıcam inşallah biraz her şey güzel olacakkkkkkkkkkk:16::16::16:

Aranızda dondurulmuş 5. gün embriyosu ile hamile kalan varmı yani donmuşlarda tutunma ihtimali ne kadar acaba :26:
Şimdide başka telaşlar başladı... vucut hemen 2. bi transferi kabul eder mi ara vermelimiyim sizin doktorlarınız bu konuyu nasıl değerlendiriyor..Yarın Hocamı arayıp soracagım gerçi ama farklı tecrübeleride dikkate almak isterim yardım ederseniz seviniim.
Şimdi pikniğe gidiyoruz bizzz kafamı dagıtıcam inşallah biraz her şey güzel olacakkkkkkkkkkk:16::16::16:

Canım benim inşaallah bir dahaki tedavin bebeğini kucağına alacağın tedavi olur :16:
Bu konuda daha bilgili arkadaşlar yazacaklardır ama benim kuzenim ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlanınca hemen o ay dondurulmuşlarıyla devam etti ve şimdi ikizleri 3 yaşında :16: Allah yar ve yardımcın olsunn :16:

canım geçmiş olsun boşver üzme kendini birgün bizde anne olucağız inanıyorum ben benim ikinci tedavim dondurulmuştu 5.gündü doktor 2 adet üstünden geçirtip öyle transfer etmişti hamile kaldım ama bıraktı sonra beni kimyasal olmuştu ama benim herhalde rahimde sorun var doktorlar birşey göremiyorlar şuan bu 3. denememde olmayınca dün histeroskopi istiyorlar artık 4.başlamadan onu yaptırmam lazım ama 4.kışa doğru düşünüyorum piskolojim çok bozuk inşallah seninki tutunur canım doktorunla görüş ona göre hareket edersin

Gecmiş olsun cnm rabbım yat ve yardımcın olsun sende belırtı filan olmuşmuydu kusura bakma soruyorum ama sen bılıyosun beklemek zor bizde bi tutunacak bı dal arıyoruz
Ge

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

canım baskentte donduurlmuşla deneyen neşe77 var bi de lavinya86 var onlar şimdi hamile sanırım peka ra vermemeişlerdi onlara sorsana..b uarada benim de 6tane dondurulmuşum bekliyor ama gidip transfer ettirirsem eger 2.rapor hakkım yanıyormuş malesef sen 2 kez mi denedin 3.mu olacak 2.ise raporun yanıyormuş arkadasım daha cuma gunu iyice sordu canım..

slm kızlar nasılsınız tedavileriniz ne durumda :52::52:
ben iğnlere devam 30nisan kontrol var günde 3defa iğne oluyorum :50:
göbişte yer kalmadı :50::50:

canım benim dr muayene ettıgınde herhangı bı sıkıntı görmezse dondurulmuşlarla deneyebılır bu ay herkesin vücut yapısı farklı olunca dr tavsıyesıde farklı olacak..ben cok duydum dondurulmuşlarla hamıle kalanı inşallah senide duyacam.ben raporla yaptırmadım tup bebegı,ama bıldıgım raporla yaptıryorsan donmuşları deneme raporunu yakmış olursun canım.bır daha tedavı gorup yumurta toplatıp dene hem yıne donmuşların olur raporunuda yakmamış olursun.....

yeni tedavınde sana başarılar dılıyorum sıkıntı yapmak yok,olacagına ınanacagız ve :49:kalacagız :21:

canım baskentte donduurlmuşla deneyen neşe77 var bi de lavinya86 var onlar şimdi hamile sanırım peka ra vermemeişlerdi onlara sorsana..b uarada benim de 6tane dondurulmuşum bekliyor ama gidip transfer ettirirsem eger 2.rapor hakkım yanıyormuş malesef sen 2 kez mi denedin 3.mu olacak 2.ise raporun yanıyormuş arkadasım daha cuma gunu iyice sordu canım..

sende mı başkentte tedavı oluyorsun canım?

canım iyiki siz varsınız sizin varlığınız önemli ama eşimi de yıpratıyorum ilaç almaya ihtiyacım var büyük ihtimalle :( bir dahaki deneme de negatif olursa kendime psikolojik olarak zarar veririm diye korkuyorum o yüzden rahatlamaya ihtiyacım var çok mutsuzum eşimin o kadar uğraşlarına rağmen benim bu halim onu da mutsuzlaştırıyor bir konuşacağım drla ve arkadaşıyla sonra bakacağım ne yapacağıma :)
ilgin için sağol canım :) allahım sana da senin gibi bir kız versinnnnnnnn amin :)

Sen öyle istiyorsan tabikide git illaki faydası olacaktır, belkide tahmin etmediğin kadar güzel olacaktır ve faydasını göreceksindir.

Back
X