cok iyi etmissin ohhh..simdi bizimkilerde soylemek istiyo akrabalara dedim aman ha kimseye demeyin millet o kadar cin ki benim o tarihte evimde olmadigimi bile hesaplarlar kac haftalik oldugunu soyleyince.laf diye oluyo millet cnm ama herkesin kizi oglu var dilimi tutim diyen yok..
heee ok o zaman
seninde olur insallah canim belkide kötülüğü ne demiyolardir dua ediyorlardir.Kızlar,
bir arkadaşım 2.5 yıl bir arkadaşım da tam 1 yıl sonra hamile kalmadan önce hep bana şaka yaptıklarını sanıyorlardı.Bizden önce hamile kalırsan döveriz diye...Evlendim 15 ay oldu onların bebeler büyüdü ben hala burdayım :) Bir de bebeklerini her gördüğümde sanki benimmiş gibi seviyorum...İnşallah senin de olur lafları da cabası...Her ne olursa olsun dışarıya belli etmiyorum ve etmicem de
Ben ınanıyorum kı bercestem ınsanlar bu kadar üstümüze gelmeseler bız bu kadar sorun yapmayız bu arada macı almıssınız tebrıklet canım
Bercesttem "bu benım ımtıhanım buna sana yaklaşımın da senın ımtıhanın" canım harıka bır cevap benım düşüncem de böyle ınan
haha alemsin :)) amannn bosverelim bunlari günaha giriyozz guzel seyler anlstim mi size :)valla gerçekten ne kadar meraklılar
söylenmesi gereken bişey varsa söylenir
insanların işi olmayınca boş işlerle uğraşıyorlar
enerjilerini benim olmayan çocuğumdan çok kendi çocuklarına harcasalar
prof olur o çocuklar
gerçekten boş insanlar çook
evet bende çok beğendim aa ben bunu aklımda tutamsm ki :)Bercesttem "bu benım ımtıhanım buna sana yaklaşımın da senın ımtıhanın" canım harıka bır cevap benım düşüncem de böyle ınan
gorusuruz cnm iyi bici bicilar :)kızlar ben çıkayım ben bi bıcı bıcı yapayım
hadi görüşürüz
kistleşme durumu varsa genelde uzun protokol oluyor canımcım..
doğum kontrol hapı ilede bir ay evvel tedaviye başlanabilir...
Canim net bilmemekle birlikte cizigin sdet duzeltmesine bi faydasi olmicagini tahmin ediyorum kendiliginden duzene girmistir sanirim.Yap sen bıcı bcını cnm
Gül'den gene mı oyundasın sen
Kızlar ben de hıstereskopı de cızık atıldı belkı adetımın düzene gırmesıne bunun da katkısı olmuştur
cnm merhaba rahim filmi cekilmedim hic ama olucagini dusunmuuorum.merhaba, ben tüp bebek tedavisi için yakında başvuracağım, şu anda endometriozis ten ötürü 9 aydır
normal gebelik olmuyor ve rahimiçi ilm çektireceğim. Rahimiçi filmin yanetkisi enfeksiyon riski var mı?
Bir de tedavideki uzun ve kısa protokol nedir?
teşekkürler...
Kendılıgınde düzeler mı canım neler yaptım neler duzelsın dıye
Hoşgeldin canım..Ben de yeni sayılırım. Etrafta çok fazla bilgi kirliliği var, insanın kafası ister istemez karışıyor ama sen içini ferah tut. Önceliği içine yatan merkeze vermekte fayda var. Hakan Hoca ilk görüşmemizde ki biz sadece tanışmaya gitmiştik, bize çok pozitif geldi ve hemen tedaviye başladık. Başarı oranlarının Ankara genelinde üst seviyede olduğunu söylediler ama kimse merkezine kötü demez. Biraz da şans işi tabi bu olay. Allah yardımcımız olsun.
Dıdemcım hamılesın Allah'ın ıznıyle ınsallah saglıcakla kucağına alırsın
Zalecım kusura bakma ben de abdest alıyordum burda görünüyorum ama
Ben de pko resimde sperm azlığı ve hareketsızlıı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?