2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Neyse dediğim gibi işte sonuçta ve olacaksa herşeye razıyım

Sen de mi aralık sonu adet göreceksin? Belki beraber sayarız günleri ne güzel olur

bir hafta sonra adet olurum ama tedaviye ne zaman başlayacağım tam belli değil önce histeroskopi olcam...
sonraki ay uzun protokolle tedaviye başlayacam...
bu yıl çıkması lazım önce sigorta durumumuzda bir sorun var ocakta düzelcek o zaman ver elini tüp

sen ara sira evde gizli gizli tur attt :)

Ahhh ahhh tuvalete giderken bile basimi bekliyolar... (( onn yil olunca herkes benden daha fazla bekliyo cnm... ankaraya geldim basimda uc bekci ile :)))[/QUOTE]

canim ya benim uzerimdede transfer olunca esim cok baski kuruyor salona kanepeyi yatak yapiyor 12 gun kalkmak yok diyor herseyi onume getiriyor interneti bile yasakliyor o ise gidince gizlice giriyorum igneler icinde eve her gun hemsire cagiriyor gunleer gecmiyor cok bunaliyorum kesin bir tartisma cikiyor oturup dakikalarca agliyorum sonrada beni aglattin bebek tutmayacak diye ben ona baski kuruyorum:))

:))) cok komiksin beni guldurdun walla....

Allah yolunu açık etsin arkadaşım.Bebeklerimizin fotolarını burda paylaşmak nasip etsin :128:

aynı benimki internet yasak hatta iğne döneminde bile yasak
benim halamın kızı vuruyodu eve gelip
ama şimdi hastaneye gideriz
ben yürüyordum kızlar yine yürürüm inşallah

Iyı akşamlar bayanlar
Gülden çım ya bu ınsanlarımızdakı dusunscesızlık ne dır bılmıyorum senın soyledıklerını ben esıme devamlı söylüyorum ama benım fazla hassa oldugumu düşünüyordu şımdı senın yazdıklarını okudum benı anlamaya başladı basını sallıyor bu sene de bana evlâtlık onerısınde bulunmaya başladılar tedavı gördüğümüzü söylesek ucunu cıcını araştıyorlar söylemesek ne oturuyorsunuz yasınız gecıyo dıyorlar esın benden 8 yas büyük tedavı gördük desek evlâtlık dusunmuyormusunuz diyorlar ya hu her yerde buluyor bu sorular benı ben eşsıme artık kımseye gıdesım gelmıyor dıyorum o da evde daha çok bunlalıcğımı söylüyor bu sene ben de asosyal oldum esımın rahatlığının on da bırı ben de olsa yeterdı ben de kurslara katılıyorum spora gıdıyorum kafam daılsın strese gırmıyım dıye Allah ınsanlarımıza düşünce versın

Monıcagallerım saol canım ben de özluyorum înan ama test gunununden önce yaptırma testı canım benım sana tavsıyem

Cedrus duaların ıcın Allah razı olsun ben de kendımle beraber tüm evlat ısteyen ınsanlara dua edıyorum yavruna kardeş gelır ınsallah

Guldenım 41 Meryem ben de okudum canım Rabbım kabul etsın dualarımızı

çok tatlısın yaa ne diyim ki sana

sen ara sira evde gizli gizli tur attt :)

Ahhh ahhh tuvalete giderken bile basimi bekliyolar... (( onn yil olunca herkes benden daha fazla bekliyo cnm... ankaraya geldim basimda uc bekci ile :)))[/QUOTE]benimde evde bekcim vardi esim cise bile gitmeme ters ters bakiodu yinemi dercesine.hapsurunca , oksurunce laf duyuyordum.annemi aldim ankaraya gittim tup yaptirmaya rahattim..dr bu sefer hayatina devam et dedi. Bu defa her dakika telefon gelmeye başladı gezsene , biraz ciksana, suraya gitsene hrp yapıyorsun sen diye

canim ya benim uzerimdede transfer olunca esim cok baski kuruyor salona kanepeyi yatak yapiyor 12 gun kalkmak yok diyor herseyi onume getiriyor interneti bile yasakliyor o ise gidince gizlice giriyorum igneler icinde eve her gun hemsire cagiriyor gunleer gecmiyor cok bunaliyorum kesin bir tartisma cikiyor oturup dakikalarca agliyorum sonrada beni aglattin bebek tutmayacak diye ben ona baski kuruyorum:))[/QUOTE]seninki daha da iyiymis:))))) kiz yazik onlarda cocuklari olsun diye uğraşıyorlar onu dogru saniyolar iste :))
aynı benimki internet yasak hatta iğne döneminde bile yasak
benim halamın kızı vuruyodu eve gelip
ama şimdi hastaneye gideriz
ben yürüyordum kızlar yine yürürüm inşallah
anam ignelerinizi kendiniz vursaniza cok kolay ben igne msnyagi oldum gobegim icler acisi..

hoş geldin tatlımm
boşver o kendini bilmezleri
ben böyle şeyler söyleyenlere diyorumki ( özellikle kırmak için konuşanlar belli )
bu benim imtihanım ama benim imtihanma yaklaşımında senin imtihanın
rahat ettiğim ortamlara gidiyorum
sevmediklerim varsa gitmiyorum yada gardımı alıyorum
eskiden çok ağladım
geçen komşum tüp denediğimi bildiği halde sen daha dur yapma dedi
herkesin içinde bende SANANE dedim
valla bi mutlu oldumki sonraa

seninki daha da iyiymis:))))) kiz yazik onlarda cocuklari olsun diye uğraşıyorlar onu dogru saniyolar iste :))
anam ignelerinizi kendiniz vursaniza cok kolay ben igne msnyagi oldum gobegim icler acisi..[/QUOTE]

kız popomdan oluyorum hastaneye
göbüşten kendim yapıyorum

Son düzenleme:
cok iyi etmissin ohhh..simdi bizimkilerde soylemek istiyo akrabalara dedim aman ha kimseye demeyin millet o kadar cin ki benim o tarihte evimde olmadigimi bile hesaplarlar kac haftalik oldugunu soyleyince.laf diye oluyo millet cnm ama herkesin kizi oglu var dilimi tutim diyen yok..

seninki daha da iyiymis:))))) kiz yazik onlarda cocuklari olsun diye uğraşıyorlar onu dogru saniyolar iste :))
anam ignelerinizi kendiniz vursaniza cok kolay ben igne msnyagi oldum gobegim icler acisi..

kız popomdan oluyorum hastaneye
göbüşten kendim yapıyorum[/QUOTE]heee ok o zaman

Hosbulduk bercestem tatlım
Ağzına sağlık haketmıs
Ben gecen sene bu komşuma soylenıstım tedavımızı kadın her balkona çıktığında bana bağırıyordu ne oldu test yaptırdın mı dıye înan 1 ay boyunca her Allah'ın gunü sordu Allah akıl fıkır versın ben de canım artık hıc muhabbetını açmayan ınsanlarda görüşüyorum onların yanında daha ıyı hıssedıyorum kendımı

Geçen yine televizyonda bu soğukta atılan bir bebek buldular çantanın içinde...Az daha fünyeyle patlatıyolarmış...Daha 10 günlükmüş yavrucak.İsmini Ayşe koydular ve çocuk esirgemeye yolladılar...
Biz burda hergün binbir iğne,acı...
Bazen isyan etmemek elde değil...

Ahhh ahhh tuvalete giderken bile basimi bekliyolar... (( onn yil olunca herkes benden daha fazla bekliyo cnm... ankaraya geldim basimda uc bekci ile :)))
benimde evde bekcim vardi esim cise bile gitmeme ters ters bakiodu yinemi dercesine.hapsurunca , oksurunce laf duyuyordum.annemi aldim ankaraya gittim tup yaptirmaya rahattim..dr bu sefer hayatina devam et dedi. Bu defa her dakika telefon gelmeye başladı gezsene , biraz ciksana, suraya gitsene hrp yapıyorsun sen diye[/QUOTE]

Cnm bi de gittigini bilip duyup haberi yokmus tesadufen aramis senden duyuyormus sasirmis gibi yapan ve tedavinin tummmm ayrintilarini soranlar var onlari da unutma :)))

sen bugun ki haberi gordun mu cnm1 gunluk kiz bebegi atmidlar.ustunde heralde kadinin atleti yirtik pirtik.evde dogurmus gobek bagini da tokayla baglamis.

Kızlar,
bir arkadaşım 2.5 yıl bir arkadaşım da tam 1 yıl sonra hamile kalmadan önce hep bana şaka yaptıklarını sanıyorlardı.Bizden önce hamile kalırsan döveriz diye...Evlendim 15 ay oldu onların bebeler büyüdü ben hala burdayım :) Bir de bebeklerini her gördüğümde sanki benimmiş gibi seviyorum...İnşallah senin de olur lafları da cabası...Her ne olursa olsun dışarıya belli etmiyorum ve etmicem de

iyiki bir kişiye demişsin
bi mahalle duymuş
valla gülüyorum şuan
ama benim başıma gelse o komşumun saçını başını yolardım
cadıyım ben cadı

Cnm bi de gittigini bilip duyup haberi yokmus tesadufen aramis senden duyuyormus sasirmis gibi yapan ve tedavinin tummmm ayrintilarini soranlar var onlari da unutma :)))[/QUOTE] hee oyleleri de var allahtan benden kimsenin haberi yoktu olanlarda oyle yamicak kisilerdi.
Ama bende de soylesi vardi , dusunuomusunuz cocuk , hii ne zamsndir, korunmuyomusunuz , bak iliskiden orz yat tamsm mi hemen olur., soluna don vs. Bende ne bilimbiz boule bi durumumuz var millete evet dusunuyoruz dedim hemen olur sandiydim tabi inssnlar bu sayede anladi yillardir olmadigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…