çok şükür benimde sorunum yok eşim 27 bende 21 yaşındayım genç anne olmak isteyenlerdenim bebekleride çok severim kaderin cilvesi işte biz planlıyoruz başımıza gelmeden ama kaderinde bize planları olduğunu unutuyoruz
aynen canımAynen canım gözü kapalı güvenmemel lazım araştırmak birden fazla doktora görünmek lazım bilmediğimiz konulardı ama yaşayarak tecrübe sahibi oluyoruz maalesef bir de direk ameliyat ya da tedaviye yönlendirilmek çok kötü önce bi araştırsalar tam manasıyla sonra gerekirse zaten ameliyatta oluruz tedavide...
çok haklısınız sizin durum nedir peki ?:26:yaşımız genç deyip Allahtan beklememişsiniz arştırmaya geçmişsiniz zaman su gibi akıp gidiyor 8 yıldır anne olmaya çalışıyorum ama olmadı erkenden çaresine bakmak en güzeli...insanoğlu plan yaparmış kader ona bakıp gülermiş...çünkü kaderin dediği oluyor ne kadar planlasakta...
egunal esimde sperm azligi ve hareketsizlik vardi onda duzelme var benim adetleim cok duzensizdi cok sukur 8 aydir da ben duzenli adet goruyorum esimin sonuclarinin duzelmesinde bitkisel ilaclarin faydasi oldu ben inanmadim basta ama son tup benek denemizde elimizde spermyogram testinde gorduk inanamadik keske yardimci olsa bi soylediklerim bu sorunlari yasayn arkadaslara ama bi yandan da tepki alirim diye cekiniyorum
çok haklısınız sizin durum nedir peki ?:26:
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede hayallerinize bebeğinize kavuşursunuz...tatlım ben 2 aşılama 3 tüp denemesi yaptım bunların sadece birinde gebelik elde edildi kimyasal gebelikmiş sonlandı..
8 yılda bir doğal gebeliğim var o da dış gebelikmiş yine sonlandı...
bilenen ciddi bir sorunumuz yokmuş öyle dendi ama ciddi bir araştırmada yapıldı diyemem belkide birşeyler var ama bilmiyoruz..
4.deneme öncesi bunun araştırması yapılacak.
hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah...
2014 te anne olmamız lazım artık yiter yani dimi ama
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede hayallerinize bebeğinize kavuşursunuz...
merhaba Güldenciimm...hayırlı olsun 2014 e yeni topik yeni umutlarla giriyoruz inşaallah...yaz beni de listeye ben de şubat gibi başlarım zannımca zaten aralıktayız raporu bir halletsem inşaallah....2. tedavim sorun tüpler yok+ endometrium ince kalınlaşmıyor...yaş 37 oldu olacak istanbul tüp bebek merkezi..doktorum Aret Kamar
daha da varsa yazalımm ahh yaza yaza olsa keşkee...ben cup cake yapmaya devam edeyim bugünn nazar m değdi ne banaa bi baş ağrısı peydah oldu sormaa....artık uğrarım ben sık sık burayaaa..:126::126::126::124::124:
saol egunal ben 2005 de evlendim 8 yildirda biz bekliyoruz resimde kilon iyi gorunuyoi kilo vermenin pkosta adeti duzene koydugunun bizzat sahidiyim 6 ay adet gormedigimi bilirim bu arada topik icin tesekkurler ellerin dert gormesin
bir topiğimiz daha oldu hayırlı olsun inşallah
yazarım canım listemize...
cupcake lerinden yiyemedikten sonra banane o cupcake den dimi ama
kolay gelsin sana bi de geçmiş olsun
Bızde asıl problemi esim sperm azlığı hareket az falanı filan.bende Pko yüm ama doktor tamda değil demişti acaba ben Pko olduğum için mi tutmuyordum.çok yumurtluyorum.listeye ebinde ekle Ocak'ta Ankara ama merkez bılmıom daha
benide listeye eklermisin egunalcım
yaş 27
tedavi sebebi pko
deneme sayısı 3
merkez izmir irenbe
tedavi zamanı ocak şubat
aşama adetini bekliyor
bende kısaca kendimi anlatayım arkadaşlar kendimi bildim bileli pko yum
hiçbir zaman düzenli adetlerim olmadı oks içtiğim zamanlar dışında tabi
4.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için yoğun uğraşlar içerisindeyim.
1.tedavimi izmir smyrna da oldum sonuç ohss ve olumsuz
2.tedavimi izmir irenbede oldum sonuç ohss ve transfer iptali
3.kezde dondurulmuşlarla denedik yine olumsuz
4.kez tekrar irenbede başlayacağım tedaviye
genetik testler ve histeroskopide bir sorun yok
ama ben ilaç içmezsem aylarca adet olmuyorum sadece ilaçlarla olabiliyorum.
1 aydır düzenli bir şekilde glifor agnucaston ve de inofolic içiyorum eşimde emodex içiyor
benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?