Değerlerinde sorun yok canım sadece prolaktin yüksek onun içinde ilaç kullanacakmışsın zaten..Eşinin sperm testi yapıldı mı peki?Bu arada eşinde sorun yoksa prolaktini düşürüp doğal gebelik deneyebilirsin..
Cnm siperm dna hasari bi testin adiTatlim gecmiste yaptin belki ama bu testin adi ne?
kızlar bende nuri beyde başlayacağım tedaviye ama kararsızda kaldım açıkcası bilmiyorum yaAynı yerden bahsedıyoruz canımTansel beyı düşünmüştüm ozaman nuri beyı tercıh edıcem sana guvenerek
Maşallah canım.bende istanbul bahçelievler medicana süha sönmez de yaptım çok şükür 1 ayı atlattık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım onlara söyleyince zaten imha ediyorlar embriyoları sen kendini üzme tatlımslm arkadaşlar, bu ay bende tüp bebek tedavisine başladım fakat ohss oldum yani vücudum aşırı yumurta üretmiş su toplamış, 28 tane yumurtam toplandı fakat transferi 1 buçuk ay sonrasına bıraktılar, gebe kalırsam daha çok su toplarmışım ve gebeliği sonlandırmak zorunda bile kalırmışım bende tamam dedim embriyolarımı donduracaklar bugün aradılar şuan 21 tane sağlıklı embriyom varmış. benim kafama takılan bişey var hiç bir yerde cevabını bulamadım, eğer ben 28 yumurtamdan sadece 8 tanesini işleme alın hepsini döllendirmeyin diye hastaneden talep etseydim kabul edilirmiydi, çünkü vicdanım çok rahatsız benim 21 embriyoya ihtiyacım yokki döllenmiş yumurtayı ben nasıl imha ettirecem ve bunun vicdan azabıyla günahıyla nasıl yaşayacam, ne olur bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi
Canım onlara söyleyince zaten imha ediyorlar embriyoları sen kendini üzme tatlım
Senden duydum canım bunu daha önce okumamıştım şu an çok şaşkınım eee dondurmazsak olmaz çok olunca napıcaz bizbende imha edilmesine üzülüyorum zaten, diyanetin sayfasında okudum döllenen embriyo ilk anından itibaren insan sayılıyormuş ve döllenmiş embriyoyu imha ettirmek çok günahmış, bu günahın altına girmekten korkuyorum
Senden duydum canım bunu daha önce okumamıştım şu an çok şaşkınım eee dondurmazsak olmaz çok olunca napıcaz biz
Neden sadece 4 tanesini donduracaksın ki, bence hepsini dondur, çünkü Allah korusun eğer tüp bebeğin tutmazsa genetige gondermen falan gerekirse çok Şansın olur. Malum tüp bebek zor bir süreç her ihtimali düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun.bende onu diyorum 21 yumurtam döllenmiş 2 tanesini transfer etseler 4 tanesinide dondursam geriye 15 tane kalıyor ve imha ettirmek zorundayım, vicdanen rahatsızım sanki 15 çocuğumu öldüro gibi hisediyorum
Neden sadece 4 tanesini donduracaksın ki, bence hepsini dondur, çünkü Allah korusun eğer tüp bebeğin tutmazsa genetige gondermen falan gerekirse çok Şansın olur. Malum tüp bebek zor bir süreç her ihtimali düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun.
Tabi sende haklisin canim, ben bu forumda çok şey öğrendim, mesela sebepsiz infertilite yokmuş, henüz farkedilmemiş sorunlar oluyormuş. Beni yanlış anlama lütfen, senin dini açıdan hassasiyetini anlıyorum, ilk defa duydum ve çok şaşırdım. Ben burdaki herkesin sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olmalarını istiyorum. Sana da bu yüzden yazmak istemiştim. Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Hayırlı günler.ya tutarda ihtiyacım olmazsa sonuçta yine imha olacak, bizimki sebepsiz infertilite olduğu için tutma şansı yüzde 80 veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?