• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım ımsı bi cihaz spermleri normal labrotuvarlarda 600 kat büyütüp seçerlerken imsi ile 6000 kat büyütüp en sağlıklı yapısı en düzgün olanı seçme şansları daha fazla oluyor.
yani ne kdr iyi sperm iyi yumrta okdr kaliteli embriyo demek.
sanırım bizde de sıkıntı o yüzden oldu ımsi kullanılmadıgı için yaptırdıgmz merkezde yanlış sperm yumurtayı bozdu :KK43:
üzülme tatlım Rabbim yeterki ol desin ne hikayeler okuyoruz
ama ben bu durumu yaşadıgım için sana fikir olsun Imsı olan bi merkezi tercih et yaptırısan da tüp bebeği
ne kadardır istiyordun bebek ?
Canim sen yazinca arastirdim ,mikroenjenjeksiyonmus dedigin gibi. Acibadem maslak bulent bey e gidecegim. Imsi kullaniiliomus, labr mizcok iyi, drumuzda oyle dediler. 2 hafta izin aldim,ocaksonu basliyorum insallah ;) 2 yildir korunmuyoruz ama 4 aydr klomen tedawisi yaptik yumurtalar ilacla buyuyup catliodu ama morf 1 olunca olmuomus. %50_60 sans dediler. 5.Gunde transfer edilen embriyo tutarsa ne mutlubana ;)

arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim tekrarına çıkmayı nasip etsin dularımızı kabul buyursun inş
benim dün 18 tane yumurtam toplandı 6 tanesi olgun çıktı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş ama dün çok ağrım oldu bugün ara ara var ve ben transferden çok korkuyorum allah yardımcımız olsun

Canim sen yazinca arastirdim ,mikroenjenjeksiyonmus dedigin gibi. Acibadem maslak bulent bey e gidecegim. Imsi kullaniiliomus, labr mizcok iyi, drumuzda oyle dediler. 2 hafta izin aldim,ocaksonu basliyorum insallah :KK66: 2 yildir korunmuyoruz ama 4 aydr klomen tedawisi yaptik yumurtalar ilacla buyuyup catliodu ama morf 1 olunca olmuomus. %50_60 sans dediler. 5.Gunde transfer edilen embriyo tutarsa ne mutlubana :KK66:

canım hayırlı ugurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallah.
microenjeksiyon dediğimiz 1 tek spermi seçip yumurtaya enjekte edip seçtikleri spermle döllenmesi
imsi ise o seçilen spermin en iyisini seçebilmek için kullanılan mikroskop yani dediğim gibi normal mikroenjeksiyon yönteminde eger imsi yoksa spermi 600 kat büyütüp seçiyorlarsa imsi ile 6000 kat büyütüp seçiyorlar.
%50 60 şans çok iyi bir oran inşallah Rabbim mucizeni nasip eder
hastane ve doktor olarak gerçekten emin ellerdesin bende o hastane ve doktor hakkında çok güzel şeyler duydum
inan imkanım olsa bende geleceğim istanbula ama şimdilik beklemedeyiz bakalım zaman bize nereyi ne zaman göstericek
hepimizin hakkkında hayırlısı olsun

canım hayırlı ugurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallah.
microenjeksiyon dediğimiz 1 tek spermi seçip yumurtaya enjekte edip seçtikleri spermle döllenmesi
imsi ise o seçilen spermin en iyisini seçebilmek için kullanılan mikroskop yani dediğim gibi normal mikroenjeksiyon yönteminde eger imsi yoksa spermi 600 kat büyütüp seçiyorlarsa imsi ile 6000 kat büyütüp seçiyorlar.
%50 60 şans çok iyi bir oran inşallah Rabbim mucizeni nasip eder
hastane ve doktor olarak gerçekten emin ellerdesin bende o hastane ve doktor hakkında çok güzel şeyler duydum
inan imkanım olsa bende geleceğim istanbula ama şimdilik beklemedeyiz bakalım zaman bize nereyi ne zaman göstericek
hepimizin hakkkında hayırlısı olsun
Doktorun cok iyi oldugunu duydum ben de ama hasta sayisi cok olunca ilgi cok azmis. Seri uretim gibi yani;) dr a telfla ulasilamiyomus bile,asistanlari bilgi veriomus vsvs.. keza esim gecen test vermeye gitmis cok kalabalikti dedi. Bende acibadem,bahceci fulya ve ist.umut tup bebek merkezi emre bey arasinda kararsizdim ama acibademde calisan bi tanidiga ulastik, ozel olarak o ilgilenecek bizimle sagolsun.oraya gidecegiz, 6000 kat buyucu kullaniyorlarmis,labr ortamimiz ve doktorumuz cok iyi gercekten,son teknoloji dedi. Klasik tup bebek yontemini uygulamiyorlarmis. Bize yaptirmazsan da iyi arastir da labr. Iyi olan biyer olsun dedi.ama kararimizi verdik zaten. 7_8 bine yapiolarmis. Insallah 2015 sans getirir bize , bizlere...

kızlar hepinize merhaba iyi akşamlar,umarım hepiniz iyisinizdir dün kandildi giremedim nete hepinizin kandili kutlu olsun,benim kafama takılan bir çok şey var pazar günü benim test günümdü sonuç 27;16 düşük dediler ama doktorum bu sonuçla kimyasal olabilir %50 değerin yükselir gebelik devam eder %50 dedi.tabi Allah'ım bilir bana bu sonucu gösteren rabbim dilerse onu yükseltir ,hiç hamile kalmadım hayatımda ilk kez yaşıyorum bu durumu düşük bir değer olsabile çok mutlu oldum rabbime şükrediyorum ,diğer taraftan hadi devam etmezse diye üzülüyorm,böyle durum yaşayan arkadaşlar var mı ne olur yardım edin,sabah yine kan vericem heyecan çok fazla birde herkesten ricam şu lütfen benim için bu mesajı okuyan herkes 707 defa YA VARİS zikrini çeker mi bu akşam sadece, yarın için bu sonucum hayırlısıyla yükselmesi için,Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun,hepinize şimdiden teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız canlarım mcxx...

tatlim renk ve lulinda onun hastasi bende eski hastasiyim:) karlikaya iyi bi doktordur canim alaninda suphen olmasin. Dilerim guzel sonuclar alirsin :)
Merhaba bende GÜvenç beyin hastasıyım,tedaviye başlayacağız havuz yöntemi ,dondurulmuş embriyo uygulanacak,bende yumurta rezervi çok çok az yaş 35,rezerv azlığı konusunda da uzmanmı kendisi

kızlar hepinize merhaba iyi akşamlar,umarım hepiniz iyisinizdir dün kandildi giremedim nete hepinizin kandili kutlu olsun,benim kafama takılan bir çok şey var pazar günü benim test günümdü sonuç 27;16 düşük dediler ama doktorum bu sonuçla kimyasal olabilir %50 değerin yükselir gebelik devam eder %50 dedi.tabi Allah'ım bilir bana bu sonucu gösteren rabbim dilerse onu yükseltir ,hiç hamile kalmadım hayatımda ilk kez yaşıyorum bu durumu düşük bir değer olsabile çok mutlu oldum rabbime şükrediyorum ,diğer taraftan hadi devam etmezse diye üzülüyorm,böyle durum yaşayan arkadaşlar var mı ne olur yardım edin,sabah yine kan vericem heyecan çok fazla birde herkesten ricam şu lütfen benim için bu mesajı okuyan herkes 707 defa YA VARİS zikrini çeker mi bu akşam sadece, yarın için bu sonucum hayırlısıyla yükselmesi için,Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun,hepinize şimdiden teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız canlarım mcxx...
Merhaba canım değerinin yükselme ihtimali bence çok yüksek. Benimde değerim aynıydı tam tamına 27 ertesi gün tekrar kan verdim 36 oldu. Sonra sonra 7500 e kadar yükseldi. Keseyi gördük. Fakat kanaman oldu ve düşürdüm. Inşallah sen sapa sağlam doğurursun.

arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim tekrarına çıkmayı nasip etsin dularımızı kabul buyursun inş
benim dün 18 tane yumurtam toplandı 6 tanesi olgun çıktı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş ama dün çok ağrım oldu bugün ara ara var ve ben transferden çok korkuyorum allah yardımcımız olsun
canım geçmiş olsun :) inşallah 4 embriyon kaliteli kaliteli devam eder :) sonu bebişli olsun inşallah :)

canım bende seni merak ediyordum :) hatta dün hastaneye gittik iğne için fatih beyi özlemiştim çıktık 10 dk falan muhabbet ettik onla :) sen geldin aklıma ama soramadım adını bilemediğim için :) değerin düşük gibi ama allahıma dua et inşallah yükselir ve bebişin senle devam eder :) allahım yardımcın olsun 2 gün sonra sonucunu merakla bekliyorum :)
bu arada mybabynin yazdığı linkten devam ediyoruz oraya gelin :)

Canımcım yazdıktan sonra araştırdım ben de :KK37: Gerçekten 10 kişiden sadece 1'i kötü yorum yazmış :KK53: Gelsin yeni yıl yeni yıl yeni yıllllll :KK52::KK52::KK53::KK53::KK23::KK23::KK24::KK24: Hhahahaha yedim sonunda...:KK23:
Canım bende 3. Deneme için orayı düşünüyorum memnunmusun tavsıye edermısın bana cok kararsızım nasıl bır merkez olduguyla ılgılı hiç fikrim yok

Canım bende 3. Deneme için orayı düşünüyorum memnunmusun tavsıye edermısın bana cok kararsızım nasıl bır merkez olduguyla ılgılı hiç fikrim yok

Canım ben Kadıköy Florence Nightingale Ferticenter da yaptırdım. Oradan bahsediyosun değil mi? Yanlış olmasın? :)
Dr Nuri Delikara yı tercih et... çok pozitif ve açık sözlü bir insan... Ben ve oğlum çok memnun kaldık ;)

Canım ben Kadıköy Florence Nightingale Ferticenter da yaptırdım. Oradan bahsediyosun değil mi? Yanlış olmasın? :)
Dr Nuri Delikara yı tercih et... çok pozitif ve açık sözlü bir insan... Ben ve oğlum çok memnun kaldık :KK66:
Aynı yerden bahsedıyoruz canım:KK45: Tansel beyı düşünmüştüm ozaman nuri beyı tercıh edıcem sana guvenerek :KK76:

Merhaba canım değerinin yükselme ihtimali bence çok yüksek. Benimde değerim aynıydı tam tamına 27 ertesi gün tekrar kan verdim 36 oldu. Sonra sonra 7500 e kadar yükseldi. Keseyi gördük. Fakat kanaman oldu ve düşürdüm. Inşallah sen sapa sağlam doğurursun.
çok üzüldüm canım benim,güzel dileklerin için saol bende ikinci gün tekrar yapıldı test ikiye katladı bakalım çarşambayı bekliyorum hala inanamıyorum zaten,bu sonuç benim mi yanlışlık yok dimi diyorum,buzdolabına astım testleri sürekli bakıyorum onlara,inş en kısa zamanda tekrar yaşarsın o duyguyu ...saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin yuce Allah ım...

merhaba arkadaşlar ;
daha önce 4 kere aşılama 2 tüp bebek yaptım tekrar tüp bebek yaptım bugun sonucu aldım sonucum: 335.56 cıktı cok korkuyorum :(

Kimse tutmasın beni rotamı değiştiriyorum istanbul acıbadem yerine eskişehir acıbademe gidiyorum:KK55::KK48:

bnm dr umda başladı tp bebeğe acıbadem de meliha hanım cnm tavsiye ederım :) bende martta onunla başlıycam inş

Back