rabbim inş yüzünü güldürür canım ama burdan öğrendiğim kadarıyla beklemeni tavsiye ederimCuma gunü transferim yapılmıştı acaba yarın test yapsam çıkar mı?
Âmin idrar değil kan testi yaptıracağım ya hizmetle değilsem çoook korkuyorumrabbim inş yüzünü güldürür canım ama burdan öğrendiğim kadarıyla beklemeni tavsiye ederim
idrarda zaten kolayına çıkmıyo bi haftada moralini bozmuş olursun
burda lulinda diye bi arkadaş vardı o garanti olsun diye 15. gün yaptırmıştı ve şimdi hamiş rabbim tamamına erdirsin inş
bi arkadaş yaptırmıştı haftasına 9 küsür çıkmıştı katlanarak devam etti 2 günde bir yaptırmıştı şimdi 2. ayının içinde maşallah canım ama tabi sen bilirsin negatif çıkabilir üzülebilirsin ama belki sonradan değerin artarÂmin idrar değil kan testi yaptıracağım ya hizmetle değilsem çoook korkuyorum
sen 2 gün daha bekle garanti olsunbi arkadaş yaptırmıştı haftasına 9 küsür çıkmıştı katlanarak devam etti 2 günde bir yaptırmıştı şimdi 2. ayının içinde maşallah canım ama tabi sen bilirsin negatif çıkabilir üzülebilirsin ama belki sonradan değerin artar
Cnm besi.nci gun embrosumu ucuncu gunmu 5gunse deger cikar azda olsa 3de cikmazÂmin idrar değil kan testi yaptıracağım ya hizmetle değilsem çoook korkuyorum
ben bu gün sinemaya gittimkimseler yok ya nirdesiniz hatunlarrrrr
dr söylediği güne kadar bekle acele etmeCuma gunü transferim yapılmıştı acaba yarın test yapsam çıkar mı?
hangi filme gittin cnmmben bu gün sinemaya gittim
hayır yanmıyorcnm ya bu arada benim yeşil ışıgım yanıyor mu
hadi insallahhangi filme gittin cnmm
nasıl güzelmiydi ben duymadım hiç bu filmihadi insallah
murat boz oynuyordu aslında onun için gittim ama eğlenceliydinasıl güzelmiydi ben duymadım hiç bu filmi
heee biliyorum ya tanıtımını seyretmiştim ama ismini bilmiyordummurat boz oynuyordu aslında onun için gittim ama eğlenceliydi
ben çokkkk iim süperim arkadasım saol sen nasıslıniyi akşamlar kızlar;nasılsınız ? yeteeeeer sen nasılsın canım,sinemaya gitmişsin oh iyi yapmışsın,giriyorum arada buraya ama seninle bir türlü konuşamadım,iyisin dimi herşey yolunda..:))
aslında ben azap çiçeğine gidecektim ama seans cok geçttiheee biliyorum ya tanıtımını seyretmiştim ama ismini bilmiyordum
eğlenceli deseene ii yapmışsın cnm bende istiyorum okuldan bi rahatlıyayım derslerden kaçamk istiyom sinemaya
cnm ya aklıma geldi kızkardeşin nasıl doğuma yaklaştı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?