2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cuma gunü transferim yapılmıştı acaba yarın test yapsam çıkar mı?
rabbim inş yüzünü güldürür canım ama burdan öğrendiğim kadarıyla beklemeni tavsiye ederim
idrarda zaten kolayına çıkmıyo bi haftada moralini bozmuş olursun
burda lulinda diye bi arkadaş vardı o garanti olsun diye 15. gün yaptırmıştı ve şimdi hamiş rabbim tamamına erdirsin inş

Âmin idrar değil kan testi yaptıracağım ya hizmetle değilsem çoook korkuyorum

Âmin idrar değil kan testi yaptıracağım ya hizmetle değilsem çoook korkuyorum
bi arkadaş yaptırmıştı haftasına 9 küsür çıkmıştı katlanarak devam etti 2 günde bir yaptırmıştı şimdi 2. ayının içinde maşallah canım ama tabi sen bilirsin negatif çıkabilir üzülebilirsin ama belki sonradan değerin artar

ister
sen 2 gün daha bekle garanti olsun
ascıkk daha sık dişini canım arkadaşımm
rabbim muradını verir inş

cnm ya bu arada benim yeşil ışıgım yanıyor mu

murat boz oynuyordu aslında onun için gittim ama eğlenceliydi
heee biliyorum ya tanıtımını seyretmiştim ama ismini bilmiyordum
eğlenceli deseene ii yapmışsın cnm bende istiyorum okuldan bi rahatlıyayım derslerden kaçamk istiyom sinemaya
cnm ya aklıma geldi kızkardeşin nasıl doğuma yaklaştı mı

iyi akşamlar kızlar;nasılsınız ? yeteeeeer sen nasılsın canım,sinemaya gitmişsin oh iyi yapmışsın,giriyorum arada buraya ama seninle bir türlü konuşamadım,iyisin dimi herşey yolunda..:))

iyi akşamlar kızlar;nasılsınız ? yeteeeeer sen nasılsın canım,sinemaya gitmişsin oh iyi yapmışsın,giriyorum arada buraya ama seninle bir türlü konuşamadım,iyisin dimi herşey yolunda..:))
ben çokkkk iim süperim arkadasım saol sen nasıslın
ben bayagıdır girememiştim topiğe özlemişim sizi

aslında ben azap çiçeğine gidecektim ama seans cok geçtti o yüzden murat boz izledim eee yakışıklı çocumk canım kız kardeşim çok iyi çok şükür 30. haftanın son günlerinde dr erken doğum olabilir bebek ters duruyor dedi dikat et dedi onun haricinde her şey güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…