evet yaa çay simit birde BEBEK HABERİ ne güzel olurLulinda toprağımmmm
Tünaydın güzel bayanlar..@Lulinda dan guzel haberler gelir bugun insallah..
İnşallah canım bekliyorum yazmasınız..Tünaydın güzel bayanlar..@Lulinda dan guzel haberler gelir bugun insallah..
O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
Çokkkkk teşekkür ederim. Şimdi sıra sizlerde güzel haber vermek için.
çooooooooook sevindimmmm çok..
tebrik ediyorum canım sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla kucağına al inşallah...
valla bu haber şahane oldu şu an
Çokkkkk teşekkür ederim. Şimdi sıra sizlerde güzel haber vermek için.
Cokkk cokk sevindim cnm kucagina almakda nasip olsun insallahhh...O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
Buradan da kutlayalim :))))))) guzel degerleriyle vaktiyle geldiler vaktiyle buyusunler vaktiyle dogsunlar :)O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
Çok teşekkürler canım, ben de ağladım. Şimdi salak bir sırıtışla oturuyoruz:) Artık sıra sen de , senden de güzel sonuç bekliyorum ben.
Çok teşekkürler canım, ben de ağladım. Şimdi salak bir sırıtışla oturuyoruz:) Artık sıra sen de , senden de güzel sonuç bekliyorum ben.
Maşallah arkadaşım, Rabbim nazarlardan saklasınÇokkkkk teşekkür ederim. Şimdi sıra sizlerde güzel haber vermek için.
Merhaba canım, beni hatırlarsın belki, histereskopi olacaktım hani, geçen hafta oldum, dün doktordaydım birsürü polipin vardı hepsini temizledim dedi, patoloji sonucundada polip çıkmış. Ben 2 tane tüp yaptırmıştım bundan sebepmi tutmadılar acaba, nette araştırdım tutunmaya engel felan yazıyordu, bu arada tüp doktorumla pazartesi görüşmeye gideceğim, tüpe başlamak için..İnşallah canım..
Listeyi güncellmeye gidiyorum
Merhaba canım, beni hatırlarsın belki, histereskopi olacaktım hani, geçen hafta oldum, dün doktordaydım birsürü polipin vardı hepsini temizledim dedi, patoloji sonucundada polip çıkmış. Ben 2 tane tüp yaptırmıştım bundan sebepmi tutmadılar acaba, nette araştırdım tutunmaya engel felan yazıyordu, bu arada tüp doktorumla pazartesi görüşmeye gideceğim, tüpe başlamak için..
Evet iyikide olmuşum diyorum, valla negatif alan herkesin yaptırması taraftarıyım.S ende yaptıracaksın takipteyim...Geçmiş olsun tatlım..
Histeroskopi çok önemli bir şey çıkmasa bile rahme çizik atıyorlar tutunma için uyuyan rahmi uyandırıyorlar..
Poliplerin çok olması tutunmaya engel olabilir evet iyi ki de hist olmuşsun...
Önümüzdeki adetinle tedaviye başlasan süper olur..
Evet iyikide olmuşum diyorum, valla negatif alan herkesin yaptırması taraftarıyım.S ende yaptıracaksın takipteyim...
Çizik atacam demişti ama dün söylemedi, bende sormayı unuttum. Haftayada adet olacağım, yüksek ihtimal başlarız tedaviye, heyecan yaptım şimdi...
Aynen canım başarısız denemelerde ilk yapılması gereken histeroskopi..
Polipleri alırken çizittirmiştir canım çizmese bile zaten o bölge yeterince uyarıldı..
Ben de haftaya tsh değerime baktırcam sorun yoksa aynı zamanlarda tedaviye başlayabiliriz
Ama ben hemen transfer olmiciim tabii sadece yumurtalar toplancak genetiğe gitcek sağlam çıkarsa dondurulcak sonra hist olcam ve o ay donmuş transferi yapılcak..
Gözün aydın toprağın çok sevindim sağlıkla kucağına al inşO zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
Sağol canım, darısisteyen herkesin başına:)Gözün aydın toprağın çok sevindim sağlıkla kucağına al inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?