• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Insalalh canim rabbim bu ay nasip eder umudumuz her daim varr

amin canım inşallah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat .
bize layıkıyla ANNE olmayı büyütmeyi hayırlı evlat yetiştirmeyi inşallah inşallah

sağolun canlar..
günlerdir huzursuz keyifsizdim şükürler olsun diyorum..

çok şükür canım çok sevindim.:KK68:

Arkadaşlar, aşağı-yukarı değerleri biliyorsunuzdur. Haziran ayında yaptırdığım son tahlil sonuçları aşağıda. Çokmu kötü?

TSH (Tiroid Stimulan Hormon) 2,29
Serbest T4 (FT4) 1,12
Follikül Stimulan Hormon (FSH) 12,54
Luteinizan Hormon (LH) 5,79
Estradiol (E2) 20

Anti-Müllerian Hormon-AMH *0.4
Amh değerin düşük fakat burada Melindam diye arkadaş var onun da senin gibi ama maşallah 5 tane yumurta topladılar. Mesela benimde 0.84 buna rağmen 4 tane toplandı.
Bu değer senin rezervini gösteriyor o ay ne kadar yumurta vereceğini değil. Bu arada da benim FSH ım 18 di kürle 6 ya indirdim. Ibrahim Saraçoğlu nun sitesine gir testere dişli aslan pençesi kürü var onu yap ben o kür sayesinde FSH mı 6 ya indirdim.

Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirili cumalar.
merhaba çok geçmiş olsun inşallah ilk ve son olur bu negatifin bende 26 kasımda negatifimi aldım doktorum güvenç bey ilaçlarımı bıraktıktan sonra 4.günümde regli oldum canım.İlk tedavimde gebe kalmıştım 10.haftada kalbi durdu.Güvenç bey bana yaptırman gereken herhangi bir test yok demişti sadece bebegin genetiğine bakıldı.ama ben kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kızmıştı bana neden yaptırdın die kan pıhtılaşması bebeğin ölmesine sebep olmazmış v.s doktoruna sor yaptırmam gereken bir test varm die cnm seni yönlendirir..

UOTE="portakales, post: 38156333,inşaallah629199"]Sağol canım ya ama benim eşimin spetm sayısında bir sorun yok morfolijisi yani yapısı bozuk doktorumuz teksen bey allah böyle istemiş yapacak bişey yok ustersrniz mikro enjeksiyon deneriz dedi ama ondada pek ümitli değil bende bu durumda olup mikro enjeksiyon olan varmı yada alternatif bir yöntem deneyen varmı gerçekten merak ediyorum belki buzede bir umut olur diye :KK43:[/QUOTE]

Rabbim kimsenin kisir olmasini istemez. Vakti sahati degildir tabii o ayri. Ama tek doktorla yetinme arastir canim internetten. Cok iyi urologlar var çok iyi tup bebek merkezi var oralarla görüs canim. Mikroenjeksiyonla hamile kalan var elbet. Sakin umidini kaybetme[/QUOTE]
Sagol canim ben jinemete gidiyorum dr.um teksen camlibel hepimiz icin hayirlisi olsun

Kızlar bugün yasaklıydı siteye giremedim yasak şimdi kalktı..egunal bdv de yazdığım yorumlara bakabilirmisin..ben yasaklanacak kadar kötü ne yapmışım.bana özelden yazarsan sevinirim...annenin durumunun iyi olmasına sevindim..özledim sizi yahu çıldırcaktım valla.

Kızlar bugün yasaklıydı siteye giremedim yasak şimdi kalktı..egunal bdv de yazdığım yorumlara bakabilirmisin..ben yasaklanacak kadar kötü ne yapmışım.bana özelden yazarsan sevinirim...annenin durumunun iyi olmasına sevindim..özledim sizi yahu çıldırcaktım valla.

Bir yanlislik olmustur belki canım baska yerde yorum yaziyor musun bilmiyorum ama:110:

Özel mesajına yazdım canım...

gunaydn05hx6dksqi.gif
images

amin canım inşallah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat .
bize layıkıyla ANNE olmayı büyütmeyi hayırlı evlat yetiştirmeyi inşallah inşallah

çok şükür canım çok sevindim.:KK68:

Canım çok geçmiş olsun anneciğine...

Çok sağolun kızlar..
Şükür birşey yok tabii bana göre...
Bir kalp raporlarını değerlendirmediğim kalmıştı o da oldu..
Tüm tıp dallarına vakıf olmak istemiyorum ben:110:

Son düzenleme:
Güldür güldür izlenmezmi şahaneler en çok şevketi seviyorum ben...
Dün akşam tv kanalları arasında gezerken dek gelmiş olabilirsin skeçlerden biri bu tarz benim skeciydi..
yok kuzum eşim hastası güldür güldür ve arkadaşım hoş geldin ben istemesemde zorla izletir bana ama eğlenceli yapımlar

Back