2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Afferin enişteye gülmeyi seviyor demek ki benim ki de nerde aksiyon gerilim silah polat onunla takılsın
yok bebeğim zaten her gün (gün içinde ) silah dayak ölüm kaçırma vs vs tv gazete net her neye baksak içimiz şişiyor o yüzden uzak kalmak iyidir böyle yapımlardan

Canım arkadaşlarım benim..ailemden bir parça oldunuz ablam kardeşim...ailemize bile anlatamadıklarımız hele hele kocişlere anlatamadıklarımız her derdimizde neşemizde herşeyimiz oldu burası ve bizler hepimiz için..

Misss gibi demleme çay yanına çıtır simit, beyaz peynir, domates , salatalık, zeytin birde güzel mi güzel kizlar topluluğu

kızlar ben çıkıyorum bıdıkım dün okumayı söktüğü için öğretmeni kitap hediye etmiş bende avm ye götüreceğim birazcık eğlensin diye hazırlanayım ancak hazırlanırım GÜZEL BİR GÜN OLSUN HEPİMİZ İÇİN

Misss gibi demleme çay yanına çıtır simit, beyaz peynir, domates , salatalık, zeytin birde güzel mi güzel kizlar topluluğu
ELLERİMLE YAPTIĞIM yeşil zeytin köy salatalığımda var istersen el yapımı keçi peyniri köy kahvaltısı gibi oldu kız

Afferin enişteye gülmeyi seviyor demek ki benim ki de nerde aksiyon gerilim silah polat onunla takılsın
Valla benimkide aynı onlar olmazsa maç o da olmazsa belgesel hele ki bazen yemek saatinde açmasa iyi olcak ya...bide demez mi ne var yemek yiyor hayvancıklar sen yemiyomusun diye...anacımm özrü kabahatinden beter...yiyorumda yemesine onların yemek yeme ve sofra adabı benimkine uymuyo ki kocacım ah ah...zorla morla değiştiriyoruz kanalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…