Ohh mis gibi çay gelmem mi...sıcak ekmekler benden olsun dumanı üstünde..
yok kuzum eşim hastası güldür güldür ve arkadaşım hoş geldin ben istemesemde zorla izletir bana ama eğlenceli yapımlar
gel kuzum fırın hemen yanımızda sıcacık pide hatta tarusu simitiOhh mis gibi çay gelmem mi...sıcak ekmekler benden olsun dumanı üstünde..
Günaydın canım...Kızlarrr günayyydınnn hepinizi çok seviyorum öpüldünüz kokulu kokulu..
bizde seni seviyoruzKızlarrr günayyydınnn hepinizi çok seviyorum öpüldünüz kokulu kokulu..
yok bebeğim zaten her gün (gün içinde ) silah dayak ölüm kaçırma vs vs tv gazete net her neye baksak içimiz şişiyor o yüzden uzak kalmak iyidir böyle yapımlardanAfferin enişteye gülmeyi seviyor demek ki benim ki de nerde aksiyon gerilim silah polat onunla takılsın
ELLERİMLE YAPTIĞIM yeşil zeytin köy salatalığımda var istersen el yapımı keçi peyniri köy kahvaltısı gibi oldu kızMisss gibi demleme çay yanına çıtır simit, beyaz peynir, domates , salatalık, zeytin birde güzel mi güzel kizlar topluluğu
Valla benimkide aynı onlar olmazsa maç o da olmazsa belgesel hele ki bazen yemek saatinde açmasa iyi olcak ya...bide demez mi ne var yemek yiyor hayvancıklar sen yemiyomusun diye...anacımm özrü kabahatinden beter...yiyorumda yemesine onların yemek yeme ve sofra adabı benimkine uymuyo ki kocacım ah ah...zorla morla değiştiriyoruz kanalı...Afferin enişteye gülmeyi seviyor demek ki benim ki de nerde aksiyon gerilim silah polat onunla takılsın
evet yaa çay simit birde BEBEK HABERİ ne güzel olur
Aynen valla yiyelim gariELLERİMLE YAPTIĞIM yeşil zeytin köy salatalığımda var istersen el yapımı keçi peyniri köy kahvaltısı gibi oldu kız
ELLERİMLE YAPTIĞIM yeşil zeytin köy salatalığımda var istersen el yapımı keçi peyniri köy kahvaltısı gibi oldu kız
İnş kizinla gelirsin bende sizi. Agirlarim basınla birlikteOhhhjhellerine sağlık canım benim insallah birgun yemek kismet olur kizimi alir gelirim sana ahahqhah
Buyrun canım her zamanAynen valla yiyelim gari
Buyrun canım her zamanAynen valla yiyelim gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?