Sana yine en keyiflisinden iş çıktıİnşallah canım..
Listeyi güncellmeye gidiyorum
Amin inşSağol canım, darısisteyen herkesin başına:)
Canın sağolsun piza söyleIspanak yemeğimi yaktım
Bende devamlı tsh baktırıyorum, ilaç dozumu arttırdı doktor, inmiş ama dahada inmesi lazım tüp bebek için.
Genetik ayıklaması yapılacak demek, senin denemelerin baya fazlaydı iyi olmuş bence, inşallah bu sefer olumlu sonuç alırız canım. Hadi bakalım bismillah diyelim..
sık sık güncelleme yapabilsem birikmeden sorun olmaz ama fırsat bulamak mesele..Sana yine en keyiflisinden iş çıktı
Canın sağolsun piza söyle
O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
canım hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz ya olmazsa diye ama negatif düşünmeKızlar ben çok korkuyorum ya olmazsa diye.
inş canım benim rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın hamiş takvimi yapacakmısın takip açısındanAllah razi oksun canim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin bana da saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah
evet hem de çok inşallah senden de pozitif haberi alırız tatlım..kızlar bugün transferden sonra 9.günüm
baya bir belim ağrıyor.
böyle olupta pozitif olan duydunuz mu
Kızlar ben çok korkuyorum ya olmazsa diye.
evet hem de çok inşallah senden de pozitif haberi alırız tatlım..
Ya canim biraz önce hemsireyi aradım ben hala adet olmadım diye lucrin 14 tane bitti diye Yasmin de kullanıyordum sadece bir kutu bitene kadarmış ben 2. Ye de başladım kızdı sadece 1 icecektin diye olmazsın tabi dedi çok moralim bozuldu ya bu ay başlanmaz iseCanım böyle düşünmen doğal..Tedaviye başladığımızda endişelerimiz oluyor hepimizin ya olmazsa diye düşünmeyen yoktur eminim...Rabbim hepimize hayırlı olanı yaşatsın..Şöyle dua et ''Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı olan eyle''
biber dolması kuru fasülye afiyet olsunTelefonla çene çalarsam öyle olur unutmuşum yemek koyduğumu koku gelmese anlamayacam
Yemek var evde biber dolması ve kuru fasülye var ıspanakta olsun dediydim..
Çok sevindim ben inşallah darısı bizlerede arkadaşım.O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
doğum kontrol hapını bırakınca 2-3 gün içinde adet olursun canım..Ya canim biraz önce hemsireyi aradım ben hala adet olmadım diye lucrin 14 tane bitti diye Yasmin de kullanıyordum sadece bir kutu bitene kadarmış ben 2. Ye de başladım kızdı sadece 1 icecektin diye olmazsın tabi dedi çok moralim bozuldu ya bu ay başlanmaz ise
evet ya insanlara düzgün şelkilde anlatmıyorlar sonrada suçluyorlardoğum kontrol hapını bırakınca 2-3 gün içinde adet olursun canım..
ayrıca kızacaklarına doğru dürüst ilaç kullanma bilgisi verselerdi.
sen bilmek zorunda değilsin...
onlar anlatacaklar hayret bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?