2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ben de ilaç kullanıyorum 25 lik bakalım 1 aylık kullanımda ne olmuş görcez..
2 nin altına düşmesi gerekiyor..
Sağlam adımlarla ilerliyoruz sonuda güzel olacak inanıyorum..

Kızlar ben çok korkuyorum ya olmazsa diye.
canım hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz ya olmazsa diye ama negatif düşünme
inşallah olucak Allah ın izniyle belki ilk seferde belki ikinci seferde belki belki... Rabbim ne zaman ol derse
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
olmazsada canımız sağolsun hayırlısı böylemiş demekten başka çaremiz yok...

Kızlar ben çok korkuyorum ya olmazsa diye.

Canım böyle düşünmen doğal..Tedaviye başladığımızda endişelerimiz oluyor hepimizin ya olmazsa diye düşünmeyen yoktur eminim...Rabbim hepimize hayırlı olanı yaşatsın..Şöyle dua et ''Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı olan eyle''

Ya canim biraz önce hemsireyi aradım ben hala adet olmadım diye lucrin 14 tane bitti diye Yasmin de kullanıyordum sadece bir kutu bitene kadarmış ben 2. Ye de başladım kızdı sadece 1 icecektin diye olmazsın tabi dedi çok moralim bozuldu ya bu ay başlanmaz ise

1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
arkadaşlar sonuçları buydu eşimin aşılamam yapılacak ama yine birşeyler oldu adet düzensizliği yine olmuyorum ,yine geciktistresten banada bişeyler oldu hastalık bendede çıkıcak galiba artık hepten yıpranmış durumdayım eşimin bu sperm sonuçlarına neden her gittiğimiz doktor kötü diyor ya inceliyorumm tamam mükemmel değil ama berbatta değil gibi anlamıyorum gerçi olmuyor tam 5 yıldır olmuyor.anlam veremiyorum artık.bu sonuçları bi değerlendirin lütfen sabrım kalmıyor bazen çıkmaz içindeymişim gibi geliyor artık

Telefonla çene çalarsam öyle olur unutmuşum yemek koyduğumu koku gelmese anlamayacam
Yemek var evde biber dolması ve kuru fasülye var ıspanakta olsun dediydim..
biber dolması kuru fasülye afiyet olsun

doğum kontrol hapını bırakınca 2-3 gün içinde adet olursun canım..
ayrıca kızacaklarına doğru dürüst ilaç kullanma bilgisi verselerdi.
sen bilmek zorunda değilsin...
onlar anlatacaklar hayret bişey yaa

evet ya insanlara düzgün şelkilde anlatmıyorlar sonrada suçluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…