Insalalh canim rabbim bu ay nasip eder umudumuz her daim varr
sağolun canlar..
günlerdir huzursuz keyifsizdim şükürler olsun diyorum..
İnşallah canım doktorla aynı fikirde oluruz
Amh değerin düşük fakat burada Melindam diye arkadaş var onun da senin gibi ama maşallah 5 tane yumurta topladılar. Mesela benimde 0.84 buna rağmen 4 tane toplandı.Arkadaşlar, aşağı-yukarı değerleri biliyorsunuzdur. Haziran ayında yaptırdığım son tahlil sonuçları aşağıda. Çokmu kötü?
TSH (Tiroid Stimulan Hormon) 2,29
Serbest T4 (FT4) 1,12
Follikül Stimulan Hormon (FSH) 12,54
Luteinizan Hormon (LH) 5,79
Estradiol (E2) 20
Anti-Müllerian Hormon-AMH *0.4
merhaba çok geçmiş olsun inşallah ilk ve son olur bu negatifin bende 26 kasımda negatifimi aldım doktorum güvenç bey ilaçlarımı bıraktıktan sonra 4.günümde regli oldum canım.İlk tedavimde gebe kalmıştım 10.haftada kalbi durdu.Güvenç bey bana yaptırman gereken herhangi bir test yok demişti sadece bebegin genetiğine bakıldı.ama ben kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kızmıştı bana neden yaptırdın die kan pıhtılaşması bebeğin ölmesine sebep olmazmış v.s doktoruna sor yaptırmam gereken bir test varm die cnm seni yönlendirir..Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirili cumalar.
Allah razi oksun canim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin bana da saglikla tamamlamayi nasip etsin insallahgözün aydın canım çok sevindim senin adına
Kızlar bugün yasaklıydı siteye giremedim yasak şimdi kalktı..egunal bdv de yazdığım yorumlara bakabilirmisin..ben yasaklanacak kadar kötü ne yapmışım.bana özelden yazarsan sevinirim...annenin durumunun iyi olmasına sevindim..özledim sizi yahu çıldırcaktım valla.
Özel mesajına yazdım canım...Kızlar bugün yasaklıydı siteye giremedim yasak şimdi kalktı..egunal bdv de yazdığım yorumlara bakabilirmisin..ben yasaklanacak kadar kötü ne yapmışım.bana özelden yazarsan sevinirim...annenin durumunun iyi olmasına sevindim..özledim sizi yahu çıldırcaktım valla.
Çakıl hanımı yerim beeennnnGünaydın kızlar :)
Çakıl hanımın çişi kakası diye sabahın köründe kalktık gene
amin canım inşallah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat .
bize layıkıyla ANNE olmayı büyütmeyi hayırlı evlat yetiştirmeyi inşallah inşallah
çok şükür canım çok sevindim.
Canım çok geçmiş olsun anneciğine...
günaydınlarrrrr canımmm yetrellamııııGünaydın eyyyyy yeterella
e tabii alıntı güldür güldürdengünaydınlarrrrr canımmm yetrellamıııısanki güldür güldür den alıntı gibi geldi bana
aslında hiç izlemem ama nasıl bildime tabii alıntı güldür güldürden
Güldür güldür izlenmezmi şahaneler en çok şevketi seviyorum ben...aslında hiç izlemem ama nasıl bildim
yok kuzum eşim hastası güldür güldür ve arkadaşım hoş geldin ben istemesemde zorla izletir bana ama eğlenceli yapımlarGüldür güldür izlenmezmi şahaneler en çok şevketi seviyorum ben...
Dün akşam tv kanalları arasında gezerken dek gelmiş olabilirsin skeçlerden biri bu tarz benim skeciydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?