Teşekkür ederim.
Daha karar vermedim zamanını ama eşim hemen tedaviye başlamak istiyor. Yaş ta 40'a geldi. Ben eski doktorumdan çok memnunum, ama yeniden o tedavi süreçlerini yaşamaya cesaretim yok aslında.
bence çok bekleme 40 a geldi demişsin ben 31 yaşımda erken menepozdum ve şimdi 34 yaşındayım tedavi için çok bekleme bence bu arada fsh ilaçla düşürülemez diye biliyorum ama aydan aya dalgalanma olur canımFSH değeri ilaçla düşürülebiliyormu?
bence çok bekleme 40 a geldi demişsin ben 31 yaşımda erken menepozdum ve şimdi 34 yaşındayım tedavi için çok bekleme bence bu arada fsh ilaçla düşürülemez diye biliyorum ama aydan aya dalgalanma olur canım
doktorun kim peki
inşallah yine tutar canım kolay gelsinBen tüp bebek tedavimi Medicana Beylikdüzün'de Dr Selman Bey ile yapmıştım. Doğumumuda aynı hastanede perinotoloji uzmanı Doc Dr Ismail Özdemir ile yaptım. Ikisinden de çok memnundum.
Okudum canım bugun Allah kabul etsin insaallahnasipde ne kadar varsa artık canım gerisinide ben ve ailem tamamlarız alanlardan ve sizlerden allah razı olsun
ağzına sağllık canım çok sağolOkudum canım bugun Allah kabul etsin insaallah
Evet canım ikiz.ağzına sağllık canım çok sağol
canım ben kaçırdımmı arada sen ikizlere mi hamişsin
gözün aydın canım çok sevindim senin adınaEvet canım ikiz.
Sağol canım ya ama benim eşimin spetm sayısında bir sorun yok morfolijisi yani yapısı bozuk doktorumuz teksen bey allah böyle istemiş yapacak bişey yok ustersrniz mikro enjeksiyon deneriz dedi ama ondada pek ümitli değil bende bu durumda olup mikro enjeksiyon olan varmı yada alternatif bir yöntem deneyen varmı gerçekten merak ediyorum belki buzede bir umut olur diyeTE="portakales, post: 38152132, member: 629199"]Bu sonuca yönelik tedaviler mevcut canım. Canını sıkma imkansız değil. Minik bi operasyonla eşinin penisinden sperm alabiliyorlar. Tabii inşallah orda oluşum vardır..
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün regl oldumbakalım yine yeni ay yeni umutlar
sizlerden ne habaer
Kızlar bugün gelemedim malum annemin kalp le ilgili olan sonuçları çıkacaktı onları almaya gittim işlerimi hallettim vs..
Şükürler olsun benim rapordan anladığım bir sorun yok bir de doktora göstericez..
Kızlar bugün gelemedim malum annemin kalp le ilgili olan sonuçları çıkacaktı onları almaya gittim işlerimi hallettim vs..
Şükürler olsun benim rapordan anladığım bir sorun yok bir de doktora göstericez..
Canim çok sukur rabbime cok sevindim. Allah dert keder vermesin analarimiza
gözün aydın canım Allah şifa versin annene
sağolun canlar..
günlerdir huzursuz keyifsizdim şükürler olsun diyorum..
gözünüz aydın canım inş dr aynını söylerKızlar bugün gelemedim malum annemin kalp le ilgili olan sonuçları çıkacaktı onları almaya gittim işlerimi hallettim vs..
İnşallah canım doktorla aynı fikirde oluruzgözünüz aydın canım inş dr aynını söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?