2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim.
Daha karar vermedim zamanını ama eşim hemen tedaviye başlamak istiyor. Yaş ta 40'a geldi. Ben eski doktorumdan çok memnunum, ama yeniden o tedavi süreçlerini yaşamaya cesaretim yok aslında.
FSH değeri ilaçla düşürülebiliyormu?
bence çok bekleme 40 a geldi demişsin ben 31 yaşımda erken menepozdum ve şimdi 34 yaşındayım tedavi için çok bekleme bence bu arada fsh ilaçla düşürülemez diye biliyorum ama aydan aya dalgalanma olur canım
doktorun kim peki

Ben tüp bebek tedavimi Medicana Beylikdüzün'de Dr Selman Bey ile yapmıştım. Doğumumuda aynı hastanede perinotoloji uzmanı Doc Dr Ismail Özdemir ile yaptım. Ikisinden de çok memnundum.

Ben tüp bebek tedavimi Medicana Beylikdüzün'de Dr Selman Bey ile yapmıştım. Doğumumuda aynı hastanede perinotoloji uzmanı Doc Dr Ismail Özdemir ile yaptım. Ikisinden de çok memnundum.
inşallah yine tutar canım kolay gelsin

Kızlar bugün gelemedim malum annemin kalp le ilgili olan sonuçları çıkacaktı onları almaya gittim işlerimi hallettim vs..
Şükürler olsun benim rapordan anladığım bir sorun yok bir de doktora göstericez..

TE="portakales, post: 38152132, member: 629199"]Bu sonuca yönelik tedaviler mevcut canım. Canını sıkma imkansız değil. Minik bi operasyonla eşinin penisinden sperm alabiliyorlar. Tabii inşallah orda oluşum vardır..[/QUOTE]
Sağol canım ya ama benim eşimin spetm sayısında bir sorun yok morfolijisi yani yapısı bozuk doktorumuz teksen bey allah böyle istemiş yapacak bişey yok ustersrniz mikro enjeksiyon deneriz dedi ama ondada pek ümitli değil bende bu durumda olup mikro enjeksiyon olan varmı yada alternatif bir yöntem deneyen varmı gerçekten merak ediyorum belki buzede bir umut olur diye

slm kızlar aranızda yeniyim bu ayın 25 inde 2 embryo transfer edildi. Bugün 10.gün test sonucu 2.00 moralim sıfır yükselme olanağı sizce varmıdır?

TE="portakales, post: 38152132, member: 629199"]Bu sonuca yönelik tedaviler mevcut canım. Canını sıkma imkansız değil. Minik bi operasyonla eşinin penisinden sperm alabiliyorlar. Tabii inşallah orda oluşum vardır..
Sağol canım ya ama benim eşimin spetm sayısında bir sorun yok morfolijisi yani yapısı bozuk doktorumuz teksen bey allah böyle istemiş yapacak bişey yok ustersrniz mikro enjeksiyon deneriz dedi ama ondada pek ümitli değil bende bu durumda olup mikro enjeksiyon olan varmı yada alternatif bir yöntem deneyen varmı gerçekten merak ediyorum belki buzede bir umut olur diye [/QUOTE]

Rabbim kimsenin kisir olmasini istemez. Vakti sahati degildir tabii o ayri. Ama tek doktorla yetinme arastir canim internetten. Cok iyi urologlar var çok iyi tup bebek merkezi var oralarla görüs canim. Mikroenjeksiyonla hamile kalan var elbet. Sakin umidini kaybetme

Canim çok sukur rabbime cok sevindim. Allah dert keder vermesin analarimiza

gözün aydın canım Allah şifa versin annene

gözünüz aydın canım inş dr aynını söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…