• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.

WishhDuygu WishhDuygu E egunal kızlar arkadaşa bir el atar mısınız lütfen.
Sanırım bir takım problemler var üstün bilgileriniz çözüm olacak ...
Öperimmm

Arkadaşlar günaydın, hayırlı cumalar hepinize.
Size bir tecrübemi aktarmak istiyorum. Muhtelen bu konunun içinde olan herkez biliyordur bunu. Adetinizle beraber adaçayı ve hayıt tohumu ( yaklaşık 10-12 gün ), transferden sonrada ananas çok iyi geliyor. Ben uygulamıştım ve çok faydasını gördüğüme inanıyorum.

Tunaydınlar herkese:)
Hamilelik uykusu :) Kış uykusu :) Puslu hava uykusu :) Güzellik uykusu :) Prensesin uykusu :) (filmi de vardı)
İlki hariç hepsinin farklı versiyonları olabilir ilki böyle makbul. Sabit kalsın :nazar:
Hem zaten hamilelik sonrası uyunmuyormuş :)
Bu vesileyle herkese "tünaydın" En Büyük TÜRKİYE

Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.

WishhDuygu WishhDuygu E egunal kızlar arkadaşa bir el atar mısınız lütfen.
Sanırım bir takım problemler var üstün bilgileriniz çözüm olacak ...
Öperimmm

Bugün yoğun başladı gün... Neyse ki enerjimiz bol! Yüksek enerjili günler olsun :)

@aysemdurum51 geçmiş olsun öncelikle. Umarım tez zamanda negafinin aklına bile gelmediği hamilelik haberini paylaşırsın. Bünyeden bünyeye değişse de hormonları bıraktıktan sonra 4-5 güne regl olunuyor. En azından bende öyle oldu. Tetkiklerle ilgili olarak portakales portakales yönlendirmiş yardımcı olmak için, bu konuda geçen gün bahsi geçmişti detaylı yazmıştım ama bir kenara ayrıca yazmamışım. Hiç birisi başarının anahtarı olmasa da, başarıya giden yolda karşımıza çıkabilecekler konusunda öngörülerden derleme...

Sanırım 8300-8310 sayfalar arasında bir yerde. Göz atarsan denk gelirsin mutlaka, eğer bulursam ayrıca yollarım... Özelden mesajına bilahare detaylı cevap vereceğim... Sormak istediğin bir şey olursa kendi bildiğimce, tecrübelerden yola çıkarak her zaman paylaşırım elbette.

Ayrıca faydası olur mu bilmiyorum, 40 yaş topiği için "ne nedir?" diye bir kaç sayfalık bilgi paylaşım tablosu oluşturmuştuk zaman içinde yeni bilgileri, güncellemeleri eksik olsa da genel hatlarıyla tüm arkadaşların paylaşımlarından derleme...

Buradan inceleyebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/tablolar.35163/

Sevgiler
,

kızlar bgn bnm 4.günüm düün aksam sol kasğımda ağrı avardı bugün işe basladm hiçbişi hissetmiyorm sizde durumlar ne

Arkadaşlar, aşağı-yukarı değerleri biliyorsunuzdur. Haziran ayında yaptırdığım son tahlil sonuçları aşağıda. Çokmu kötü?

TSH (Tiroid Stimulan Hormon) 2,29
Serbest T4 (FT4) 1,12
Follikül Stimulan Hormon (FSH) 12,54
Luteinizan Hormon (LH) 5,79
Estradiol (E2) 20

Anti-Müllerian Hormon-AMH *0.4

Lulinda Lulinda mmmm yarına ne kaldııı :)
Çok şükür bitti sayılı günler..
Güzel haber alırız inşallah. Ama olmazsa da canın sağolsun canım:KK36:

kızlar bgn bnm 4.günüm düün aksam sol kasğımda ağrı avardı bugün işe basladm hiçbişi hissetmiyorm sizde durumlar ne

Bir şey hissetmemen normal canım. Strese sokma kendını rahat ol... Nasılsa her şey olacağına varır. Sonucu öğrenene kadar hamilesin tadını çıkar :)

Lulinda Lulinda mmmm yarına ne kaldııı :)
Çok şükür bitti sayılı günler..
Güzel haber alırız inşallah. Ama olmazsa da canın sağolsun canım:KK36:

Saol, geçti de son 3 günü bana sor:) Umutluyum hem de ikize ama bakalım:) Negatif tedavi yoktur. Vakti gelmemiş bebek vardır bence. Tabii ki canımızın sağlığı herşeyden önemli. Gelmek isterserse bekliyoruz, seviyoruz.

Saol, geçti de son 3 günü bana sor:) Umutluyum hem de ikize ama bakalım:) Negatif tedavi yoktur. Vakti gelmemiş bebek vardır bence. Tabii ki canımızın sağlığı herşeyden önemli. Gelmek isterserse bekliyoruz, seviyoruz.

o zaman gelmek isterler belki :KK19:
Bence hazırlıklara başla sen :KK69::KK72:
inşallah canım Allah'ım vesile kılar bu tedaviyi sana ve ikizlerin gelir:KK36::KK36:

Arkadaşlar, aşağı-yukarı değerleri biliyorsunuzdur. Haziran ayında yaptırdığım son tahlil sonuçları aşağıda. Çokmu kötü?

TSH (Tiroid Stimulan Hormon) 2,29
Serbest T4 (FT4) 1,12
Follikül Stimulan Hormon (FSH) 12,54
Luteinizan Hormon (LH) 5,79
Estradiol (E2) 20

Anti-Müllerian Hormon-AMH *0.4
arkadaşım fsh en fazla 9 olmalı benim 16
amh da benimkiyle aynı sakın kafana takma verecek olan Allah
hazirandaki tahlil le bu ay değişebilir canım fsh
ne zaman tüpe gidiyorsumn

arkadaşım fsh en fazla 9 olmalı benim 16
amh da benimkiyle aynı sakın kafana takma verecek olan Allah
hazirandaki tahlil le bu ay değişebilir canım fsh
ne zaman tüpe gidiyorsumn
Teşekkür ederim.
Daha karar vermedim zamanını ama eşim hemen tedaviye başlamak istiyor. Yaş ta 40'a geldi. Ben eski doktorumdan çok memnunum, ama yeniden o tedavi süreçlerini yaşamaya cesaretim yok aslında.

Arkadaşlar merhaba benimde esimde morfoloji 0 çıktı bu sekildr tüp bebek uygukamasinda başarılı olan varmı yada herhsngi bir tedavi uygulsyan varmi.bizim morallerde sıfır ne yapacağımi bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba benimde esimde morfoloji 0 çıktı bu sekildr tüp bebek uygukamasinda başarılı olan varmı yada herhsngi bir tedavi uygulsyan varmi.bizim morallerde sıfır ne yapacağımi bilemiyorum

Bu sonuca yönelik tedaviler mevcut canım. Canını sıkma imkansız değil. Minik bi operasyonla eşinin penisinden sperm alabiliyorlar. Tabii inşallah orda oluşum vardır..

Back