• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...

Canim zeynep kamil hastanesinden alabilirsin. Ama praseduru tam olarak bilmiyorum. Birde çider diye bi dernek var oraya uye oldugunda yillik ucreti 150tl bazi merkezlerde indirim yapior muane ucreti almiyor. Mesela anadolu saglik merkezine basladim ben normalde 5000 ken 1000tl indirim uygulanacak.
Dilerim hic bunlara gerek kalmaz ve bebisine bu embriyo ile ulasirsin.

Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...
Tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.ozlettin lendini.
Ben çapada çıkarmıştım raporu.regl oldugum gun atayip randevu aldim.eşimede aynı zanda aldim vakit kaybetmemek icin
Elimde zaten rahim filmim onceki asilamarın kagitlari vardi.bitek kan testi yaptirdim ucuncu gun ve on altinci gunmu ne tam hatirlamiyorum.
Esimin testi yapildi sonra sonuçlari bekleme ve istenen evraklar filan iki ayi buldu cikmasi cnm.

[QUOTE="ballim86, post: 38134137, member: 3nlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...[/QUOTE]
Off kusura bakma cepten yazinca zor oluyor yaazmak.arada hatalar varr:KK53:

Ca

n Cnm ben okurum insaallah Rabbim kabul eder..sen bana ismini soyismini ozelden yaz..birbirimize destek olmaliyiz demi:KK74:
Cnm bende semiha sakirden almistim rapor rahim filmi kan testi adetlivw adetsiz muyane aike nufus kayit ornegi ssk dokum esinden sperm ve kan testi ustiyolar eger prigramlu yaparsan bir ayda cikar rapir

A.slm canım az kalmış doğumuna maşallah canım nasıl zormu hamilelik gerçi bize öleceksin deseler gene gebe kalmaya razıyız :))

Canım evet artık doktorumuzla doğumu konuşmaya başladık. Kısmetse oğlumuz Şubat ortasına kadar aramıza katılacak Allah izin verirse :nazar::nazar::nazar: Hamilelik benim açımdan çok kolay geçiyor. Herkese benimki gibi bir hamilelik diliyorum:anneadayı::nazar::KK36:

Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar hepimize...
Bu saate kadar topiğe kimse uğramamış:KK57:

GÜNAYDINLAR
10403224_820530651336945_150978707702762305_n.jpg
HAYIRLI CUMALAR

Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.

Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.

Canım benim canın sağolsun..
Bazen Güvençin poposuna şamarı patlamak istiyorum. Neyse....
sakın üzülme 2.sine emin adımlarla ilerleyelim. En azından biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış.

geçmiş olsun canımmm

Back