• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.
Ohh maşallah sana. Kisti dizginleyip, bol yumurtlamışsın. Hepsi kaliteli olsun. Kan olsun, can olsun:)
Benim bugün heyheylerim tepemde. Teste yaklaştıkça bir heyecan, bir sinir oldu:)

Ohh maşallah sana. Kisti dizginleyip, bol yumurtlamışsın. Hepsi kaliteli olsun. Kan olsun, can olsun:)
Benim bugün heyheylerim tepemde. Teste yaklaştıkça bir heyecan, bir sinir oldu:)

Evet canım inşallah güzel haberler alacağız senden.. Sakin ol diyeceğim ama çok zor haklısın..
Ben mesela testleri hiç önceden yapmak aklıma gelmezdi :) Sende de yapma cumartesiyi bekle..
İnşallah daha güzel olacak sonuç ama olmazsa canın sağolsun be canım öyle düşün.
Bu cümle beni çok rahatlatıyor.
Canımız sağolsun...

Haklısın valla kızcağız bana moral olsun istiyo cevahire gideriz çıkışta diyo canım ya..
bir abla olarak ilk ve tek görevin kayıtsız şartsız kardeşiyin yanıda olmaktır bunu görev olarak değil keyif alarak zevk alarak yapmaktır ayrıca kardeşle vakit geçirmenin tadını (buna yolculukta dahil )hiç bir şeyde bulamassın

Evet canım inşallah güzel haberler alacağız senden.. Sakin ol diyeceğim ama çok zor haklısın..
Ben mesela testleri hiç önceden yapmak aklıma gelmezdi :) Sende de yapma cumartesiyi bekle..
İnşallah daha güzel olacak sonuç ama olmazsa canın sağolsun be canım öyle düşün.
Bu cümle beni çok rahatlatıyor.
Canımız sağolsun...

canım sonuçların iyi çıkmış yumi sayısın çok iyi maşallah inşallah sonuda güzel olacak :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...

Back