- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
portakales tedavin hayırli olsun yumi sayısı iyiymiş arkadaşım..sonu göbüşlü ve bol bebişli olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh maşallah sana. Kisti dizginleyip, bol yumurtlamışsın. Hepsi kaliteli olsun. Kan olsun, can olsun:)Kızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.
Ohh maşallah sana. Kisti dizginleyip, bol yumurtlamışsın. Hepsi kaliteli olsun. Kan olsun, can olsun:)
Benim bugün heyheylerim tepemde. Teste yaklaştıkça bir heyecan, bir sinir oldu:)
portakales tedavin hayırli olsun yumi sayısı iyiymiş arkadaşım..sonu göbüşlü ve bol bebişli olsun..
kızım varya ben seni tanımayı çok istiyorumkocalarımızın bizi gebe bırakacağı yok biz enerji sinerji ile destek olarak gebe kalalım inşallah
teşekürederim balım yaptık yedik veeee en sevdiğim çayımı aldım yanımabiliyorum canım
sana kolay gelsin eşinede afiyet olsun
valla bende aldım çayımı bende çok severim ohhh missteşekürederim balım yaptık yedik veeee en sevdiğim çayımı aldım yanıma
bir abla olarak ilk ve tek görevin kayıtsız şartsız kardeşiyin yanıda olmaktır bunu görev olarak değil keyif alarak zevk alarak yapmaktır ayrıca kardeşle vakit geçirmenin tadını (buna yolculukta dahil )hiç bir şeyde bulamassınHaklısın valla kızcağız bana moral olsun istiyo cevahire gideriz çıkışta diyo canım ya..
hayatta hiç bir içeceği çaya değişmemvalla bende aldım çayımı bende çok severim ohhh miss
bitki çaylarınıda severim aslındahayatta hiç bir içeceği çaya değişmem
görüşürüzzzzzzşimdi çıkmalıyım gelirim yine inş
Evet canım inşallah güzel haberler alacağız senden.. Sakin ol diyeceğim ama çok zor haklısın..
Ben mesela testleri hiç önceden yapmak aklıma gelmezdi :) Sende de yapma cumartesiyi bekle..
İnşallah daha güzel olacak sonuç ama olmazsa canın sağolsun be canım öyle düşün.
Bu cümle beni çok rahatlatıyor.
Canımız sağolsun...
canım sonuçların iyi çıkmış yumi sayısın çok iyi maşallah inşallah sonuda güzel olacak
Sagol saram insallah. hepimize bereketli gelir bu tedavim sizlere de bulasir.
Yetmis mi annen filan kurana sohbete gidiyorsa soyle onlara da buradaki her topige yaz hay Allah ya ben aldim o zamanevet canım dağıtıyorum zaten daha 70 anca oldu akrabayla falan nasıl tamamlıcam bilemedim
Yetmis mi annen filan kurana sohbete gidiyorsa soyle onlara da buradaki her topige yaz hay Allah ya ben aldim o zaman
n Cnm ben okurum insaallah Rabbim kabul eder..sen bana ismini soyismini ozelden yaz..birbirimize destek olmaliyiz demigörüşürüzzzzzz