• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
images
images

Tabiki de mucize haberlerini az mı aldık...
Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yasin okutan bir arkadaş vardı kimdi o bana özelden bir mesaj atabilirmi

Son düzenleme:
Kızlar pazartesi izinliyim ve kızkardeşimi istanbula sınava çağırmış banka o da abla beraber gidelim diyo...4 saat yol dönüşte 4 saat etti 8 saat ertesi gün sabah vardiyasıyım ne yapsam bilemedim gitsem mi gitmesem mi..sınav öğlen 2 deymiş..2:45te bitvekmiş..gezeriz sanada değişiklik olur diyo..ne yapayım...eşime sordum ben bilmem diyo...

Canım ben olsam kardeşimi yalnız bırakmam hep de peşindeydim bugüne kadar böyle bir durum olsa yine giderim..

Kızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.

Oyyyyy tü tü tüüüüüü maşallah 7+8 15 yumi :nazar:
Benimde tsh düşerse yakın zamanlarda start vermiş olcez:KK73:

Back