Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki b12 takviyesi alabilirsinbunamıyorum yani
haftaladır iğne yiyorum kızBelki b12 takviyesi alabilirsin
Hikayem sizlere umut olsun ,sevgiler
evet oluyor zaten canımHikayem sizlere umut olsun ,sevgiler
Benim tankut neyseki özürdiliyor ..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnTabiki de mucize haberlerini az mı aldık...
Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...
Pişti olmuşlar hiç te tarz değil konsept deniz kombini ama olmamış sebastiyaaannnnn
nurellammmmmmmmmmmmPişti olmuşlar hiç te tarz değil konsept deniz kombini ama olmamış sebastiyaaannnnn
Kızlar pazartesi izinliyim ve kızkardeşimi istanbula sınava çağırmış banka o da abla beraber gidelim diyo...4 saat yol dönüşte 4 saat etti 8 saat ertesi gün sabah vardiyasıyım ne yapsam bilemedim gitsem mi gitmesem mi..sınav öğlen 2 deymiş..2:45te bitvekmiş..gezeriz sanada değişiklik olur diyo..ne yapayım...eşime sordum ben bilmem diyo...
Kızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.
Bana kemal de diyebilirsinnurellammmmmmmmmmmm
o kişi bendimkızlar yasin okutan bir arkadaş vardı kimdi o bana özelden bir mesaj atabilirmi
NEDEN ivana değilde kelamBana kemal de diyebilirsin
o kişi bendim
güzelllll şimdi özel bilgilere ihtiyacım var adın soy adın adresin telefonun ıban no canım özeline bako kişi bendim
ben kelam demedim bi kereNEDEN ivana değilde kelam